Yüzücü

Yüzücü

Son dakika yüzücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 yüzücü haberi bulunmuştur. Tüm yüzücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Yeni Zelanda Boğazı'nı 7 saatte yüzerek geçti!
Yeni Zelanda Boğazı'nı 7 saatte yüzerek geçti! Bodrumlu yüzücü Aysu Türkoğlu, 27 kilometrelik Cook Boğazı geçişini 7 saat 21 dakikada tamamladı.
21.03.2024 Vatan TV
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özütaştan hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.10.2023 Yaşam
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir!
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir! Özellikle yaz aylarında deniz ve havuz suyuyla temas sonrası daha sık görülen kulak çınlaması kişinin hayatını olumsuz etkiler. Eğer kısa süre içinde tedavi edilmezse baş dönmesi, baş ağrısı, kalıcı işitme kaybı görülebilir. Bu durumlarda zaman kaybetmeden Kulak Burun Boğaz uzmanına görünmek gerekir.
14.08.2023 Sağlık
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer Sporlar
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2'nci tur cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.
24.05.2023 Gündem
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18 AK Parti, milletvekili aday listelerinde 56’sı seçilebilecek yerden 113 kadın adaya yer verdi. AK Parti’nin kadın aday oranı yüzde 18 olurken bu adayların da yüzde 9’unun seçilecek yerden aday gösterildiği ifade ediliyor. AK Parti listelerinde toplam 113 kadın, 25 genç, 20 de 65 yaş üstü aday yer aldı. AK Parti bu yıl da listelerinden 5 engelli milletvekili adayı gösterdi.
11.04.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığıyla ilgili hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Büyükuncu’nun ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.08.2022 Gündem
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi Koronavirüs olduğunu açıkladığı tarihlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Büyükuncu hakkında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik zincirleme biçiminde alenen hakaret" suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
19.08.2022 Gündem
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti Plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.
13.08.2022 Dünya
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu 21 yaşındaki genç yüzücü Aysu Türkoğlu tam 16 saat yüzerek Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu.
30.07.2022 Diğer Sporlar
Kulak pamuğu enfeksiyon riskini artırıyor
Kulak pamuğu enfeksiyon riskini artırıyor Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Enver Ferruh İnan, dış kulak iltihabının yazın gelmesiyle birlikte yüzme aktivitesinin artmasına bağlı olarak daha sık görüldüğünü belirterek, havuza girerken daha dikkatli olunmasını, kulakta dolgunluk hissi, akıntı ve işitme kaybı durumlarında mutlaka doktora gidilmesi gerektiğini söyledi. Kulak kanalı derisinde tipik olarak bakterilerin neden olduğu akut bir enfeksiyon olan dış kulak iltihabı, genellikle yüzdükten sonra kulakta kalan ve bakteri üremesine yardımcı olan nemli bir ortam oluşturan suyla oluşuyor. Bu rahatsızlık, uzman hekimlerin yönlendirmesi ile 7-10 gün içinde tedavi edilebiliyor.
19.07.2022 Sağlık
Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! ABD'li yüzücü Anita Alvarez ölümden döndü...
Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! ABD'li yüzücü Anita Alvarez ölümden döndü... Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda artistik serbest solo yüzme mücadelesinde yarışan ABD'li Anita Alvarez havuzda korku dolu anlar yaşadı.
23.06.2022 Diğer Sporlar
Havuz ve deniz göz enfeksiyonu riskini artırıyor
Havuz ve deniz göz enfeksiyonu riskini artırıyor Yaz aylarının gelmesiyle havuz ve denizle direkt temasın gözlerde enfeksiyon riskini artırdığını belirten Op. Dr. Aylin Koç Akbay, özellikle çocuklarda enfeksiyon riski daha yüksek. Havuza ya da denize girerken lens kullanıyorsanız mutlaka çıkartın. Deniz gözlüğü takın. Yaz aylarında eğer lens kullanıyorsanız kimyasallardan korunmak için günlük lense geçiş yapın” uyarısında bulundu.
10.06.2022 Sağlık
27 Mayıs BİM kataloğu 2022! BİM aktüel ürünler 27 Mayıs 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli, bu Cuma neler var? BİM aktüel ürünler kataloğu!
27 Mayıs BİM kataloğu 2022! BİM aktüel ürünler 27 Mayıs 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli, bu Cuma neler var? BİM aktüel ürünler kataloğu! 27 Mayıs BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Vatandaşlar BİM aktüel ürünler 27 Mayıs 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt arıyor. Her hafta salı ve cuma günleri BİM aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla tüketiciye sunuyor. Katlanabilir elektirikli bisiklet, 3’lü Renkli Yaldızlı Dondurma Kasesi, Kapaklı Sürahi, Bölmeli Cam Servis Tabağı, 2’li Kase, Baton Borcam Kek Kalıbı gibi ürünler sıralandı. İşte 27 Mayıs 2022 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirim listesi...
27.05.2022 Ekonomi
Litvanyalı yüzücü Ruta Meilutyte "kan gölünde" yüzerek Rusya'yı protesto etti
Litvanyalı yüzücü Ruta Meilutyte "kan gölünde" yüzerek Rusya'yı protesto etti Olimpiyat şampiyonu Litvanyalı yüzücü Ruta Meilutyte, başkent Vilnius’ta Rusya Büyükelçiliği'nin yakınlarında kırmızıya boyadığı gölette yüzerek Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını protesto etti.
6.04.2022 Dünya
Kar banyosu yapıp Boğaz'a atladılar
Kar banyosu yapıp Boğaz'a atladılar Üsküdar Kuzguncuk Sahili'ne gelen 10 kişilik yüzücü grubu, önce kar banyosu yaptı. Ardından Boğaz'ın bu gibi sularına atladı.
13.03.2022 Yaşam
R harfi ile hayvan isimleri - R ile başlayan hayvanlar...
R harfi ile hayvan isimleri - R ile başlayan hayvanlar... İnsanlar özellikle de bulmaca çözerken ve isim şehir oyunu oynarken bir harf ile başlayan hayvanları sıkça düşünür. Bazı harflerde bulunan hayvanlar çoğu zaman insanların aklına gelmeyebiliyor. Bu nedenle de en çok aranan kelimeler arasında yer alan "R" harfi ile başlayan hayvanlar sıkça araştırılıyor.
22.02.2022 Gündem
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek?
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte, koronavirüse yakalandıklarını açıklamasının ardından Derya Büyükuncu sosyal medya hesaplarından hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştu. Derya Büyükuncu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun millilik lisansı iptal edilecek. İşte Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili son gelişmeler…
8.02.2022 Gündem
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkartıldığını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Daimi hak mahrumiyeti nedir? Sporda hak mahrumiyeti cezası ne demek?
Daimi hak mahrumiyeti nedir? Sporda hak mahrumiyeti cezası ne demek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüse yakalanmasının ardından sarf ettiği sözlerle büyük tepki çeken eski yüzücü Derya Büyükuncu hakkında Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Kurulu Büyükuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını ve Disiplin Talimatının 34. Maddesinin 2. Fıkrası uyarınca daimi hak mahrumiyeti cezasıyla cezalandırılmasına karar verildiğini açıkladı. Peki, hak mahrumiyeti nedir, daimi hak mahrumiyeti cezası ne demek?
7.02.2022 Gündem
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kasapoğlu, 2021 yılında gerçekleşen ve 2022 yılında gerçekleşmesi hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kasapoğlu, bahar döneminde yurtlardaki ücretsiz internet kotasının iki kat artırılarak 32 GB’ye çıkarılacağını açıkladı.
7.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüzücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.