Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı?
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı? Yüzde 25 kira artışı bitti mi, yüzde 25 kira zammı kalktı mı? Bayram sona erdi, Meclis açılırken vatandaşlar mayıs ayının yaklaşmasıyla "Kira zam sınırı kalkacak mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Ekonomi
Yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor, kira artış sınırlaması kalktı mı? Kira artışı yüzde 25 Yüzde uzatıldı mı?
Yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor, kira artış sınırlaması kalktı mı? Kira artışı yüzde 25 Yüzde uzatıldı mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün akşam TRT Haber ekranlarında merak edilen konuları değerlendirdi. Bakan Murat Kurum kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenlemeyle ilgili de açıklama yaptı. Peki, Yüzde 25 kira artışı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Yüzde 25 kira artışı ne zamana kadar geçerli?
22.04.2023 Ekonomi
Kiralara limit gelecek mi, ev kiralarına il il limit mi getirilecek? Yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Kiralara sınırlama gelecek mi?
Kiralara limit gelecek mi, ev kiralarına il il limit mi getirilecek? Yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Kiralara sınırlama gelecek mi? Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı tarafından “ev kiralarına limit gelecek” yönündeki haberlere ilişkin açıklama geldi. İletişim Başkanlığı, "Ev kiralarına il il limit getiriliyor" yönündeki haberlere yönelik yalanlama açıklaması yaptı. Peki, Kiralara limit gelecek mi, ev kiralarına il il limit mi getirilecek? Yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor?
28.03.2023 Ekonomi
2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? İşte kira artış oranı hesaplama ve kira zammı yasal sınırı!
2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? İşte kira artış oranı hesaplama ve kira zammı yasal sınırı! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kasım ayı ile birlikte TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Gözler enflasyon açıklamalarına çevrilirken kasım ayı itibariyle kira sözleşmesini yenileyecek kiracı ve ev sahipleri de kira artış oranının ne olacağını araştırıyor. Peki, 2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? Kira artış oranı hesaplama nasıl yapılır? Kira artış oranı yasal olarak ne kadardır? İşte detaylar…
3.11.2022 Ekonomi