Yüz binlerce kişiye çift maaş!
Yüz binlerce kişiye çift maaş! Vefat eden anne-baba veya eş üzerinden belli şartlarda maaş bağlanıyor. Buna dul, yetim maaşı veya ölüm aylığı da deniyor. Bazı durumlarda iki hatta üç maaş alma hakkı var.1 Ekim 2008'e dikkat!
23.07.2019 Çalışma Hayatı
Yüz binlerce kişiye karşılıksız ödeme!Tek yapmanız gereken...
Yüz binlerce kişiye karşılıksız ödeme!Tek yapmanız gereken... Devlet yüz binlerce kişiye karşılıksız yardım yapıyor. Çoğu yardıma kimlikle başvurmak yetiyor. Bu konularda ‘Alo 144 Sosyal Yardım Hattı’ndan detaylı bilgi almak mümkün.
6.06.2019 Ekonomi
SGK'dan yüz binlerce kişiye iyi haber! Artık...
SGK'dan yüz binlerce kişiye iyi haber! Artık... Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yüz binlerce kişinin işini kolaylaştıracak adım. Hizmet dökümü, sigortalı tescil ekranı, işsizlik ödeneği müracaatı ve emeklilik müracaatının ardından SGK bürokrasiyi azaltmak adına önemli bir adım daha atarak borçlanmaları da e-Devlet sistemine taşıdı.
8.03.2019 Ekonomi
Erken emeklilik bekleyen yüz binlerce kişiye müjde
Erken emeklilik bekleyen yüz binlerce kişiye müjde Erken emeklilik hayali kuran yüz binlerce kişiye müjde. Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hesabına dahil edilmesi için tasarı hazırlanıyor. Bu tasarının yakın zamanda Meclis'e gelmesi bekleniyor.
19.12.2018 Ekonomi