Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her fırsatta altını çizerek ifade ediyorum; Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih'in emaneti olan bu güzel şehri günbegün karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Evimiz, yuvamız İstanbul'a karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz" dedi.
8.04.2023 Gündem
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var?
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB'nin kreşlerine başvuru yapmak isteyen pek çok kişi Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri hakkında başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. 22 ilçede 34 birimde açılan İBB kreşlerinden 2900 çocuk faydalanıyor. Peki, İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB kreş başvuruları bitti mi? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
Kılıçdaroğlu'ndan Beylikdüzü'nde cemevi ve cami ziyareti
Kılıçdaroğlu'ndan Beylikdüzü'nde cemevi ve cami ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü’ndeki Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi ile İbrahim Cevahir Camii’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP milletvekilleri de eşlik etti.
2.01.2021 Gündem
İBB yuvamız İstanbul başvurusu - Yuvamız İstanbul online başvuru nasıl ve nereden yapılır?
İBB yuvamız İstanbul başvurusu - Yuvamız İstanbul online başvuru nasıl ve nereden yapılır? Okul öncesi dönemde çocuklara güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen Yuvamız İstanbul projesi başvuruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İBB yuvamız başvurusu tarihi ve başvuru şartları…
20.06.2020 Eğitim
İBB yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım kartı, 23 Nisan paketi ve erzak kolisi başvuru ekranı...
İBB yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım kartı, 23 Nisan paketi ve erzak kolisi başvuru ekranı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB) ihtiyaç sahibi ailelere başta erzak yardımı nakdi ve ayni yardımlar da gerçekleştiriyor. İBB tarafından bu yıl 23 Nisan nedeniyle çocuklara 23 Nisan paketi verilecek. Peki, İBB sosyal yardım kartı nasıl alınır? İBB 23 Nisan paketi ve erzak yardım kolisi başvuru ekranı...
22.04.2020 Gündem
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kreşlerin yapımının bitmek üzere olduğunu söyleyerek, 'Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elamanı' alımı yapılacağını duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan duyuru sonrası, İBB iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları nelerdir? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? Sorularını sorgulamaya başladı.
17.02.2020 Personel Alımı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
Bakan Kurum Fikirtepe'de açıkladı: Bu yıl bitirip teslim edeceğiz
Bakan Kurum Fikirtepe'de açıkladı: Bu yıl bitirip teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Aslında şöyle İstanbul'a kuşbakışı bakabilsek 58 riskli alandaki şantiyelerimizi görürsünüz. Son 20 yılda yaptığımız 2012'de başlatıp bugüne getirdiğimiz süreçte 695 bin konutun daha güvenli hale getirildiğine şahit oluruz. Sahada 93 bin konutun dönüşümü devam ediyor. İFM dev eserlerimizle eserlerimiz İstanbul istikbale doğru yürüyor" dedi.
17.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 81 ilimizde olduğu gibi; İstanbul’umuza da yeni on binlerce konut kazandıracağız
Bakan Kurum: 81 ilimizde olduğu gibi; İstanbul’umuza da yeni on binlerce konut kazandıracağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fikir ve yatırımlarını kendileri yapmış gibi gösterdiğini belirterek, "’Silivri’ye sadece fidan dikim töreni için gelmedik. Biliyorsunuz; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin en büyük, en kapsamlı sosyal konut hamlesini başlattık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız eylül ayında bu projemizi tüm detaylarını açıklayacak. ‘’81 ilimizde olduğu gibi; İstanbul’umuza da yeni on binlerce konut kazandıracağız. Vatandaşımız büyük bir heyecan içerisinde bekliyor. İnşallah Cumhurbaşkanımız müjdeyi verecek; biz de tüm ekibimizle gece gündüz gayret edip; Silivri’mizin de emeklilerini, engelli kardeşlerimizi, özellikle de gençlerimizi ve yeni evli kardeşlerimizi bu kampanyadan en güzel şekilde faydalandıracağız.’’ dedi.
5.08.2022 Gündem
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Darülacezenin daha kaliteli hizmet sunabilmesi için hayata geçirilecek "Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi" bugün açılacak. Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
25.09.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Son 24 saatte 2148 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 63 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı 15 bin 679'a, can kaybı 277'ye ulaştı. Koca, ayrıca kısıtlamaların da artırılacağını duyurdu.
1.04.2020 Gündem
Yağmur Aşık pişman oldu: Kızgınlıkla söyledim!
Yağmur Aşık pişman oldu: Kızgınlıkla söyledim! Karakolda eşine ‘FETÖ’cü’ diye seslenen Yağmur Aşık, "Emre Aşık, vatanına bayrağına bağlıdır, FETÖ’nün F’siyle alakası yoktur. Onu kızdırmak için söyledim, üzgünüm" dedi.
31.01.2019 Magazin
"Aykut hoca, kaliteli bir iş çıkardı"
"Aykut hoca, kaliteli bir iş çıkardı" Atiker Konyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Reşit Akçay, geçen sezon takımın başında olan meslektaşı Aykut Kocaman'ın çok kaliteli bir iş çıkardığını, kendisine teşekkür etmeleri gerektiğini söyledi.
25.06.2017 Konya Spor
FOX TV ile Kanal D arasında savaş çıktı!
FOX TV ile Kanal D arasında savaş çıktı! Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, FOX TV ile Kanal D'yi karşı karşıya getiren format kavgasının detaylarını yazdı.
14.06.2017 Televizyon
Fikret Orman: Lyon başkanı takımına güvenmiyor
Fikret Orman: Lyon başkanı takımına güvenmiyor Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı Lyon maçıyla ilgili açıklamalar yaptı
15.04.2017 Beşiktaş
İstanbul'da demokrasi nöbeti sürüyor
İstanbul'da demokrasi nöbeti sürüyor AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan "Demokrasi Nöbeti"ni sürdürüyor
29.09.2021 Gündem
Kombine sahiplerine kötü haber
Kombine sahiplerine kötü haber Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün taraftarın sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Ancak Orman, kombine sahiplerine kötü bir haber verdi.
23.03.2016 Beşiktaş
'G.Saray'ın sırtı kolay yere gelmez'
'G.Saray'ın sırtı kolay yere gelmez' Dursun Özbek, "Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?" diyenlere süre verdi: "2 sene yeter"
14.04.2015 Galatasaray
Beşiktaş'ın başka çaresi yok!
Beşiktaş'ın başka çaresi yok! "Vodafone Arena bitene dek artık Atatürk Olimpiyat Stadı bizim yuvamız. Başka çaremiz yok."
18.12.2014 Beşiktaş
'Gündem olmak istemiyorum'
'Gündem olmak istemiyorum' Barcelona maçında gösterdiği performansla İspanyol gazetelerince “Futbolun Muhammed Ali’si olma yolunda” övgüleri alan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, önemli açıklamalarda bulundu.
14.01.2014 Futbol
Ali Ağa'nın 'kabusu'!
Ali Ağa'nın 'kabusu'! Maslak 1453'e karşı yeşiller ayaklandı: "İstanbul Uyan, Kabusun Gerçek Oluyor"
1.11.2012 Yaşam
Türkiye’nin ilk genç kız sığınma evi!
Türkiye’nin ilk genç kız sığınma evi! Büyük acılara inat hayata tutunan genç kızlar, VATAN’a konuştu
17.01.2011 Yaşam
Burberry'den övgüler
Burberry'den övgüler Türkler bizi, biz de Türkleri seviyoruz, yeni mağaza açmak için çok hevesliyiz
27.10.2010 Ekonomi