Gazete Vatan Logo

İBB yuvamız İstanbul başvurusu - Yuvamız İstanbul online başvuru nasıl ve nereden yapılır?

Okul öncesi dönemde çocuklara güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen Yuvamız İstanbul projesi başvuruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İBB yuvamız başvurusu tarihi ve başvuru şartları…

İBB yuvamız İstanbul başvurusu - Yuvamız İstanbul online başvuru nasıl ve nereden yapılır?

Boğaziçi Üniversitesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) eğitmenleri tarafından belirlendiği proje ile İstanbul’da yaşayan tüm çocuklara eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması, kadın istihdamının gözetilmesi, aile eğitimine ve gelişimine katkı sunulması ile çocuğun tüm gelişim alanlarının desteklenmesi hedeflenen yuvamız projesi, kapsamında açılacak olan Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Kartal, Küçükçekmece, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Silivri Alibey, Silivri Selimpaşa ve Yenibosna’daki yeni 11 merkezimiz için kayıt işlemleri başladı.

YUVAMIZ İBB BAŞVURUSU!

Başvurular ikamet ya da iş yeri adreslerinize göre yapabilecek. Başvuru sonuçlarınız ve merkezlerin kesin açılış tarihleri Covid-19 salgını sürecine bağlı olarak ileri bir tarihte duyurulacak. 22.06.2020 21:00:00 tarihine kadar ön başvurular alınacaktır.

Yuvamız İstanbul 36-72 ay arası çocuklara düzenli hizmet verecek. Eğitim tarihine göre; öğrencinin doğum tarihi Aralık 2017-Ekim 2014 tarih aralığında olmalıdır.

Merkeze ulaşım için herhangi bir ulaşım desteği sağlanmayacak olan yuvamız başvuru koşullarında ev ya da iş yerine yakın olan merkezleri tercih edilmesi gerektiği belirtiliyor. Seçilen tek merkeze ön başvuru alınacak, çoklu başvuru ise kabul edilmeyecek

Haberin Devamı

Engelli çocukların kabulünde, bireysel ve fiziki bire bir desteğe ihtiyaç duymamaları ve merkezde uygulanacak programdan tam olarak yararlanabilecek düzeyde olmaları gözetilecek.

İBB YUVAMIZ BAŞVURSU İÇİN TIKLAYIN