Yusuf Demir

Yusuf Demir

Son dakika Yusuf Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.049 yusuf demir haberi bulunmuştur. Tüm yusuf demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'a 6 milyona patladı! Hiçbir katkısı olmadı, takımına geri gönderilecek
Galatasaray'a 6 milyona patladı! Hiçbir katkısı olmadı, takımına geri gönderilecek Galatasaray, geçen sezon başında 6 milyon Euro yatırım yaptığı Yusuf Demir'den hiç faydalanamadı. 20 yaşındaki oyuncu, kiralık oynadığı Basel’de de tutunamadı. İsviçre ekibi, kontratı feshedebilir.
2.01.2024 Galatasaray
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü Ankara'da, 1 hafta önce yaşamına son veren emlakçı Yusuf Demir'in (46) eşi Derya Demir (42), kayınpederi Satılmış Demir (65) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Demir'in gelinini, oğulunun ölümüyle ilgili çıkan tartışmada öldürdüğü belirtildi.
28.12.2023 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Okan Buruk yıldız futbolcunun hayallerini yıktı: Boşuna İstanbul'dan ev bakma gidiyorsun
Okan Buruk yıldız futbolcunun hayallerini yıktı: Boşuna İstanbul'dan ev bakma gidiyorsun 'Sports Digitale' kanalında Galatasaray'ın transfer gündemi hakkında yaptıkları açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Ertan Süzgün ve Kutlu Akpınar tam 13 futbolcunun durumunu değerlendirdi. Sarı Kırmızılı takımdan ayrılacak oyuncuları duyuran Akpınar; Dubois, Fredrik Midtsjö ve Yusuf Demir'e ayrı bir parantez açarken, ünlü yorumcunun Talisca istihbaratı ise camiada heyecan yarattı.
7.08.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Uğurcan Çakır ve Fred sesleri...
Galatasaray'da Uğurcan Çakır ve Fred sesleri... Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray, Uğurcan Çakır ve Fred için kulüplerine teklifte bulundu.
27.07.2023 Galatasaray
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler Servet Çetin'le yeniden kadro mühendisliğine soyunan Sivasspor, Galatasaray'dan Yusuf Demir'i istedi.
21.07.2023 Sivas Spor
Austria Wien maçından sonra ipler koptu! Galatasaray'da ilk ayrılık
Austria Wien maçından sonra ipler koptu! Galatasaray'da ilk ayrılık Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen oynadığı futbolla hem teknik heyetin hem de yönetimin sabrını taşıran genç orta saha Florya'daki eşyalarını topladı. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan flaş gelişme...
17.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Yusuf Demir'in yerine geliyor
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Yusuf Demir'in yerine geliyor İcardi ve Angelino transferleriyle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran Galatasaray 3.bombasını patlatmak üzere. Sarı Kırmızılı kulübe yakın muhabirlerden Nevzat Dindar 'Taktik Mania' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Paredes, Kerem Demirbay, Alexis Sanchez, Halil Dervişoğlu' istihbaratları ise oldukça dikkat çekti.
14.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'la yıldız futbolcu arasındaki tartışmayı açıkladı: Sen Barcelona'da oynamadın seni gönderdiler
Okan Buruk'la yıldız futbolcu arasındaki tartışmayı açıkladı: Sen Barcelona'da oynamadın seni gönderdiler Galatasaray camiasına yakınlığıyla bilinen Mustafa Demirtaş ile Uğur Karakullukçu 'Vole' kanalında çok çarpıcı açıklamalarda bulundular. Okan Buruk'un mevcut kadrosunu değerlendiren Karakullukçu takımdan gönderilecek oyunculara değinirken, ünlü yorumcunun 20 yaşındaki yıldız hakkında sarfettiği sözler ise camiada bomba etkisi yarattı.
5.07.2023 Galatasaray
TFF 'Mavi Kart' uygulamasını açıkladı Yusuf Demir Galatasaray'ın yeni transferi oldu
TFF 'Mavi Kart' uygulamasını açıkladı Yusuf Demir Galatasaray'ın yeni transferi oldu TFF’nin, “Kulüpler, A Takım listesine yazılan 14 yabancı futbolcuya ilaveten; Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A takım listesine yazabilirler” uygulaması en çok Yusuf Demir'e yaradı.
23.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Berlusconi yine Galatasaray'ın kapısını çaldı! Boey olmadı 20 yaşındaki orta saha için görüşmelere başladı
Berlusconi yine Galatasaray'ın kapısını çaldı! Boey olmadı 20 yaşındaki orta saha için görüşmelere başladı Daha önce Galatasaray'da Sacha Boey'i istemesine rağmen transferi gerçekleştiremeyen Monza, yine Sarı Kırmızılı kulübün kapısını çaldı. Sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen Okan Buruk'un tercih etmediği 20 yaşındaki orta saha için girişimlere başlayan Serie A ekibinin Dursun Özbek'le görüşmelere başladığı öğrenilirken, bu ayrılığa teknik heyetin de onay verdiği bildirildi.
6.06.2023 Galatasaray
Galatasaray İcardi, Rashica, Yusuf Demir ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini çıkardı! İşte kasaya girecek devasa para
Galatasaray İcardi, Rashica, Yusuf Demir ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini çıkardı! İşte kasaya girecek devasa para Süper Lig'in 36.haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenerek 23.şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın kasasına girecek para belli oldu. Yayın geliri, Şampiyonlar Ligi ayak bastı ücreti, primler derken devasa bir rakam elde eden Sarı Kırmızılılarda kombinelere satışları 24 bine ulaşırken, yönetimin transfer çalışmalarına artık daha rahat devam edeceği bildirildi.
31.05.2023 Galatasaray
İkisi için 'oynarlarsa Galatasaray'ı şampiyon yaparlar' deniyordu! Okan Buruk 5 oyuncunun hesabını kesti
İkisi için 'oynarlarsa Galatasaray'ı şampiyon yaparlar' deniyordu! Okan Buruk 5 oyuncunun hesabını kesti Yapılacak transferler haricinde gönderilecek oyuncuları da artık tek tek belirleyen Galatasaray yönetimi 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Sezon başında büyük umut beslenen 2 yıldızın kiralık olarak gönderileceği öğrenilirken, Okan Buruk'un bu isimler haricinde Mata, Adekugbe ve Gomis'i de takımda düşünmediği bildirildi.
28.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 5 isimle yollar ayrılıyor! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'da 5 isimle yollar ayrılıyor! Okan Buruk kararını verdi Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa giden Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması da başladı. Sarı-Kırmızılılarda 5 futbolcunun yeni sezon öncesi takımdan ayrılacağı iddia edildi. İşte tüm detaylar...
22.05.2023 Galatasaray
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı Süper Lig'in 33.haftasında Başakşehir'i İcardi'nin penaltı golüyle geçen Galatasaray'da büyük sevinç yaşanıyor. Fatih Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 5 puan kaybeden Cimbom ezeli rakipleriyle olan puan farkını 5'e çıkarırken, 90 dakikanın ardından Vole kanalında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Serdar Ali Çelikler'in 'Yusuf Demir-Oosterwolde' değerlendirmesi ise bir hayli ilgi uyandırdı.
9.05.2023 Galatasaray
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Amasya'nın Taşova ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin tasarladığı ‘Alpaslan’ adlı elektrikli aracın ekibini TEKNOFEST’te alanında ziyaret edip, emeği geçenleri tebrik ederek, yaptıkları aracı imzaladı.
27.04.2023 Gündem
Antrenmanda Okan Buruk'la kriz yaşamıştı! Yusuf Demir'in yeni takımı belli oldu
Antrenmanda Okan Buruk'la kriz yaşamıştı! Yusuf Demir'in yeni takımı belli oldu Sezon başında 6 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmesine karşın hem oynadığı futbolla hem de antrenmanda hocası Okan Buruk'la yaşadığı kriz sebebiyle hayal kırıklığı yaratan Yusuf Demir'in yeni takımı belli oldu. Sarı Kırmızılı kulübün kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı 20 yaşındaki orta sahanın yine Süper Lig'de kalacağı ortaya çıkarken, resmi adımların haziran ayında atılacağı bildirildi.
26.04.2023 Galatasaray
Gomis, Mata, Yusuf Demir derken Galatasaray'da iki ayrılık! 40 milyon euro'luk bonservis geliri
Gomis, Mata, Yusuf Demir derken Galatasaray'da iki ayrılık! 40 milyon euro'luk bonservis geliri Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve İtalya, Almanya, İngiltere gibi ligleri yakından takip eden Galatasaray'da 2 ayrılık kapıya dayandı. Takımda iki yıldız futbolcunun şimdiden eşyalarını topladığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı kulübe yakınlığıyla bilinen Evren Göz'ün 'Son anda ikna edilip Galatasaray'da kalan 2 oyuncu sezon sonunda ayrılacak' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.
26.04.2023 Galatasaray
Okan Buruk ile Yusuf Demir krizinin perde arkası ortaya çıktı! 'Hoca ayıklamış'
Okan Buruk ile Yusuf Demir krizinin perde arkası ortaya çıktı! 'Hoca ayıklamış' Süper Lig'de 30 haftada 69 puan toplayan ve Alanyaspor'u 4-1'lik skorla deviren Galatasaray'da Okan Buruk'un oynattığı futbol ayakta alkışlanırken, köşe yazarı Mustafa Anıklı'nın "şampiyon" apoletiyle gelen bir Okan Buruk için, bu maaş çok azdır" ifadeleri oldukça dikkat çekti.
19.04.2023 Galatasaray
Alanyaspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Alanyaspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Kayserispor'u 6-0'la geçip zirvedeki 6 puanlık farkı koruyan Galatasaray, Ersun Yanal yönetimindeki Alanyaspor'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
18.04.2023 İddaa
Yusuf Demir'in yerine gelecek! Gidip izlediler Zakharyan olmadı ama bu olacak
Yusuf Demir'in yerine gelecek! Gidip izlediler Zakharyan olmadı ama bu olacak Devre arası transfer döneminde Zakharyan, Martin Baturina, Adam Karabec gibi umut vaat eden genç oyuncularla ilgilenen Galatasaray aradığı ismi Polonya'da buldu. Yusuf Demir'le yollarını ayırmak isteyen Cimbom, 23 yaşındaki kanat forvetle ilgilenirken, scout ekibinin futbolcu hakkında Okan Buruk'a son derece olumlu bir rapor sunduğu belirtildi.
26.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da büyük pişmanlık! Gönderdikleri yıldız eldeki 10 numarayı ikiye katladı
Galatasaray'da büyük pişmanlık! Gönderdikleri yıldız eldeki 10 numarayı ikiye katladı Yaz ayı transfer döneminde Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Torreira, Rashica, İcardi, Mertens, Mata, Midtsjö, Yusuf Demir, Seferovic gibi oyunculara imza attıran Galatasaray'da İsviçreli golcüde yapılan hata bir yıldızda da yapıldı gibi. Konya deplasmanında 11 dakika sahada kalan tecrübeli orta sahanın etkisiz görüntüsü Sarı Kırmızılı taraftarları çıldırtırken, geçtiğimiz haziranda Okan Buruk'un kararıyla takımdan ayrılan milli futbolcunun gittiği kulüpte şov yapması dikkatlerden kaçmadı.
22.03.2023 Galatasaray
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş Galatasaray haberleri... Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyen Belçikalı yıldız hakkında ortaya atılan iddia Galatasaray cephesinde şok etkisi yarattı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler Vole programında Mertens'le ilgili çok çarpıcı ifadeler kullanırken, Çelikler'in Yusuf Demir sözleri ise camiada ciddi ciddi tartışılmaya başlandı.
21.03.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.