Yusuf Bekmezci

Yusuf Bekmezci

Son dakika Yusuf Bekmezci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Bekmezci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Bekmezci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Bekmezci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf bekmezci gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 yusuf bekmezci haberi bulunmuştur. Tüm yusuf bekmezci haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kritik ismi Yusuf Bekmezci öldü
FETÖ'nün kritik ismi Yusuf Bekmezci öldü İzmir'de yakalanan ve FETÖ içinde 'kadim abi, irşatçı' olarak nitelendirilen, Fetullah Gülen ile bizzat bağlı olan örgütün ilk mütevelli heyetinde yer aldığı öne sürülen Yusuf Bekmezci (82) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
20.02.2022 Gündem
FETÖ'nün 'kadim abi'si Yusuf Bekmezci'ye 17 yıl 4 ay hapis cezası!
FETÖ'nün 'kadim abi'si Yusuf Bekmezci'ye 17 yıl 4 ay hapis cezası! İzmir'de yakalanan ve FETÖ içinde "kadim abi, irşatçı" olarak nitelendirilen Yusuf Bekmezci'nin (81), terör örgütü yöneticiliği suçundan 17 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver FETÖ içindeki çatlak 15 Temmuz darbe girişimin ardından ortaya çıktı. Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından TSK, yargı, polis, bürokrasi içindeki kripto örgüt mensupları deşifre olmaya başladıkça bu çatlak daha da büyüdü ve ilk kavga örgütün tepe noktasında çıktı.
24.07.2020 Gündem
FETÖ'nün kilit ismi Bekmezci hakim karşısında
FETÖ'nün kilit ismi Bekmezci hakim karşısında İzmir'de yakalanan FETÖ/PDY'nin üst düzey isimlerinden Yusuf Bekmezci (81), 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçundan yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Hakkında, 'ağırlaştırılmış müebbet' istenen Bekmezci'nin avukatı, müvekkilinin alzheimer olabileceğiyla ilgili şüpheleri olduğunu, anlamsız tepkiler verebileceğini söyledi.
9.03.2020 Gündem
FETÖ'nün en yakınındaki Yusuf Bekmezci hakkında dava açıldı!
FETÖ'nün en yakınındaki Yusuf Bekmezci hakkında dava açıldı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden, Yusuf Bekmezci hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianamede, "Bekmezci'nin, FETÖ'nün bizzat Gülen'e bağlı birkaç kişiden oluşan 'ilk mütevelli' grubunda yer aldığı, örgütün hücre tipi yapılanmasının kuruluşunu, oluşumunu ve devamını sağladığı, kurucularından ve en üst düzey yöneticilerinden olduğu silahlı terör örgütünün 15 Temmuz 2016'daki silahlı darbe girişiminden de sorumlu olduğu anlaşılmaktadır" şeklinde değerlendirmeler yer aldı.
18.02.2020 Gündem
Yusuf Bekmezci tutuklandı
Yusuf Bekmezci tutuklandı Son dakika gelen bilgilere göre; İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin aylar süren çalışmasıyla yakalanan FETÖ/PDY'nin üst düzey isimlerinden Yusuf Bekmezci çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.01.2020 Gündem
FETÖ Elebaşına methiyeler düzen Yusuf Bekmezci her şeyi inkar etti
FETÖ Elebaşına methiyeler düzen Yusuf Bekmezci her şeyi inkar etti İzmir'de polisin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalanan, FETÖ/PDY'nin örgüt yapılanmasında 'il, bölge, ülke imamları'nın sözde üzerinde 'manevi konum'da bulunan, 'Kadim abi' ve 'irşatçı' olarak tanınan ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in en yakınları arasında yer aldığı belirtilen Yusuf Bekmezci'nin, Amerika'ya 22 kez iş için gittiğini iddia ettiği öğrenildi. Övücü sözlerle bahsettiği örgüt elebaşıyla birçok fotoğrafı bulunan Bekmekci, Gülen'le görüşmediğini ileri sürdü.
21.01.2020 Gündem
FETÖ'nün 2 kritik ismi aynı evde yakalandı
FETÖ'nün 2 kritik ismi aynı evde yakalandı 2016 yılından bu yana yakalama emri ile aranan FETÖ silahlı terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in en yakınındaki isim olan ve "kadim abi" diye tanınan Yusuf Bekmezci, İzmir'de yakalandı. Bekmezci ile birlikte yine yakalama emriyle aranan sözde Karşıyaka 'eyalet imamı' Akif Sarı da aynı evde yakalandı.
20.01.2020 Gündem
FETÖ'nün 'kadim abisi'nin sözleri sözde 'kanun' gibiymiş
FETÖ'nün 'kadim abisi'nin sözleri sözde 'kanun' gibiymiş FETÖ'ye yönelik İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve örgüt içinde "kadim abi" olarak anılan Yusuf Bekmezci ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Bekmezci'nin, örgüt mensupları arasındaki anlaşmazlıkları çözmek için görev yaptığı ve sözlerinin sözde "kanun" gibi kabul edildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "fotoğraf albümü" ele geçirildi
FETÖ'nün "fotoğraf albümü" ele geçirildi İzmir merkezli 4 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlıların ikametlerinde yapılan aramada, örgütün "fotoğraf albümü" olarak nitelendirilebilecek birçok görsel ele geçirildi. Bazı fotoğraflarda, eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve basketbolcu Enes Kanter'in samimi pozları ile eski milli futbolcular Arif Erdem, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu ile Ahmet Yıldırım da yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ üyelerinin "ByLock" konuşmaları ortaya çıktı
FETÖ üyelerinin "ByLock" konuşmaları ortaya çıktı İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda ele geçirilen belgelerde, örgütün esnaflardan sorumlu "imamı" olduğu belirtilen bir kişinin, örgüt üyeleriyle "ByLock"tan üzerinden yaptığı yazışmalarda, Amerika genelindeki otel programlarına FBI'dan üst düzey temsilcilerin de konuşmacı olarak katıldığı bilgisi yer alıyor. Yazışmalarda, FETÖ üyelerinin güvenlik güçlerinin muhtemel operasyonları sırasında ortada delil bırakmamaları konusunda uyarıldığı, bunun kontrolünü sağlamak için de örgüt üyelerine ani baskınlar yapmak için bazı kişilerin "Arama Tarama Mesulu" olarak görevlendirildiği tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Elazığspor evinde 4 köşe
Elazığspor evinde 4 köşe Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor, Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup etti.
22.09.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptı
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptı Spor Toto 1. Lig'in üçüncü haftasında Giresunspor, sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 yendi.
25.08.2018 TFF 1.Lig
Sivasspor evinde rahat kazandı
Sivasspor evinde rahat kazandı TFF 1. Lig'in 18. hafta maçında Sivasspor, Boluspor'u 3-1 mağlup etti.
22.01.2017 TFF 1.Lig
Saadet Partisi aday listesini açıkladı
Saadet Partisi aday listesini açıkladı Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimlerine tek başına girme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
'Gördüklerini çalıyorlar'
'Gördüklerini çalıyorlar' Antalyaspor'un teknik patronu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
30.08.2015 Antalyaspor
Taksim ve Dersim hiç bu kadar yakın olmamıştı
Taksim ve Dersim hiç bu kadar yakın olmamıştı Bugün aslında, sizlerle sadece barış dolu bir Dersim/Tunceli hikâyesi paylaşacaktım...
8.06.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Bekmezci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf bekmezci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.