Yumurtalık

Yumurtalık

Son dakika yumurtalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yumurtalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yumurtalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yumurtalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yumurtalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 yumurtalık haberi bulunmuştur. Tüm yumurtalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı Adana’da Cumhuriyet Halk Partisi Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 9 ilçeyi de kazandı.
1.04.2024 Adana
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi Adana'da 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.
1.04.2024 Adana
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 5 bin 164 sandıkta 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak.
29.03.2024 Adana
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024 Sağlık
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması!
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması! Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hıdır Çak tarafından, 1 – 7 Mart Deprem haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
5.03.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Sarıçam, Kozan, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
5.03.2024 Adana
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Seyhan, Saimbeyli, Pozantı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
3.03.2024 Adana
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Tufanbeyli, Karaisalı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
1.03.2024 Adana
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
Adana’da 1589 deprem konutu şubat sonunda hak sahiplerine teslim edilecek
Adana’da 1589 deprem konutu şubat sonunda hak sahiplerine teslim edilecek Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat depremleri sonrası kentte TOKİ tarafından yapımına başlanan afet konutlarının bin 589’unun şubat ayı sonunda tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
3.02.2024 Adana
63 yıllık borçtan belediyeye icra geldi
63 yıllık borçtan belediyeye icra geldi Adana’nın Yumurtalık ilçe belediyesine 63 yıllık borçtan dolayı icra geldi. Belediyeye ait bazı arazilerin yarın satışa çıkacağı öğrenildi.
30.01.2024 Adana
Depremzedeler, konutlarına 6 Şubat'tan önce kavuşacak
Depremzedeler, konutlarına 6 Şubat'tan önce kavuşacak Adana’da depremzedeler için yapımına devam eden TOKİ konutlarının sonuna gelinirken 6 Şubat öncesi depremzede ailelerin evlerine yerleştirileceği öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kasık ağrısı pelvik bölge adındaki kasık bölgede ağrı meydana gelmesi sonucu oluşur. Kasık ağrısının kadınlarda ve erkeklerde farklı nedenleri olabildiğinden nedene bağlı olarak tedavi uygulanması gerekir.
4.01.2024 Sağlık
Serbest Bölge Nedir, Ne İşe Yarar? Türkiye'deki Serbest Bölgeler Nerededir?
Serbest Bölge Nedir, Ne İşe Yarar? Türkiye'deki Serbest Bölgeler Nerededir? Genel olarak gümrük bölgelerinin olduğu noktalarda yer alan serbest bölge, bu tanımlama üzerinden ele alınmaktadır. Daha çok gümrük hattının dışında kalan bölge olarak ele alınır ve tabir edilir. Bu alan serbest bölge olarak anlatılır ve gümrük işlemlerinin yapıldığı bölgenin dışarısında kalır. Ancak aynı zamanda bu bölgenin siyasi açıdan da bir bölgede yer aldığını ifade etmek mümkündür. Sonuçta her ülkenin bir ülke sınır çizgisi var ve bunlar da aynı zamanda siyasi bölgeleri tanımlamaktadır.
20.12.2023 Eğitim
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı gemide 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Gemi kaptanı, kaptan yardımcıları ve mürettebattan oluşan 26 şüpheli şahsın ifadeleri alınıyor. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; zehir tacirlerine göz açtırmayacağız" mesajını paylaştı.
14.11.2023 Gündem
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi!
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi! Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kimyasal atık havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma Dünya Sağlık Örgütü, diyet sınıfına giren birçok ürünün kansere neden olan aspartam içerdiğini açıkladı. Aspartamlı ürünler arasında az yağlı yoğurt ve sakız gibi günlük hayatta sıklıkla tükettiğimiz ürünler de var.
15.07.2023 Sağlık
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma ABD’li bilim insanları, Anti-Müllerian Hormon (AMH) gen terapisi adını verdikleri yöntemle kedileri ameliyatsız kısırlaştıran bir bilimsel çalışmayı duyurdu. Terapinin, kedilerde uzun süreli doğum kontrol sağladığı vurgulandı.
17.06.2023 Gündem
50 yaş üstü erkekleri etkiliyor! 'Doğru tedavi ile kurtulmak mümkün'
50 yaş üstü erkekleri etkiliyor! 'Doğru tedavi ile kurtulmak mümkün' Her 40 erkekten birinin prostat kanseri nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Prof. Dr. Rahim Horuz, “Özellikle prostat kanseri riski yaş ilerledikçe artar ve genel olarak 50 yaş üzerindeki erkekleri etkiler. Ailesinde prostat kanseri olanlarda risk daha erken, 40’lı yaşlardan itibaren söz konusu olur. Sinsi seyreden prostat kanseri belirli bir aşamadan sonra bel, sırt, kasık bölgesi ve yumurtalık arkalarında ağrı, idrar yapmada zorlanma, bacaklarda ve kasıklarda şişliğe neden olabilir. Prostat kanseri erken evrede saptandığında doğru tedavi ile kurtulmak mümkündür” dedi.
11.05.2023 Sağlık
'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı' Ünlü oyuncunun acı anısı!
'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı' Ünlü oyuncunun acı anısı! Ünlü oyuncu Angelina Jolie annesiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim paylaşımına şu notu düştü: 'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı...Bundan 15 yıl önce meme ve yumurtalık kanseriyle uzun bir mücadelenin ardından vefat etti. Şimdi ben, önümüzdeki haziran ayında, anneme hastalık teşhisi konulduğu yaşa bir ay daha yaklaşmış olacağım...'
9.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yumurtalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yumurtalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.