Yulia Skripal

Yulia Skripal

Son dakika Yulia Skripal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yulia Skripal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yulia Skripal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yulia Skripal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yulia skripal gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 yulia skripal haberi bulunmuştur. Tüm yulia skripal haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı ABD, İngiltere’de zehirlenen Sergey Skripal ve kızı Yulia Skripal ile ilgili olarak Rusya'ya yeni yaptırım paketi hazırladı.
2.12.2018 Dünya
Rusya ve İngiltere arasında yeni diplomat krizi
Rusya ve İngiltere arasında yeni diplomat krizi İngiltere’nin Rus diplomatlara vize vermeyeceğini duyurması üzerine Rusya da İngiliz diplomatlara vize vermeyeceğini duyurdu.
12.10.2018 Dünya
Rusya’dan ABD’ye yaptırım tepkisi
Rusya’dan ABD’ye yaptırım tepkisi Rusya Dışişleri Bakanı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin Rusya’ya yönelik açıkladığı yaptırımların yürürlüğe girmesine tepki gösterdi.
27.08.2018 Dünya
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı ABD, İngiltere'de zehirlenerek öldürülen eski Rus ajanıyla ilgili Rusya’ya yeni ve ağır yaptırımlar uygulanacağını açıkladı.
8.08.2018 Dünya
Çifte ajanlara saldırı düzenleyenlerin kimliği tespit edildi
Çifte ajanlara saldırı düzenleyenlerin kimliği tespit edildi İngiltere'nin Salisbury kentinde 4 Mart'ta Rus vatandaşı çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia Skripal'e yönelik Novichok sinir gazı saldırısını düzenleyen faillerin kimliğinin belirlendiği bildirildi.
19.07.2018 Dünya
İngiltere'de bir çift 'Novichok' maddesinden dolayı bilinçlerini yitirdi
İngiltere'de bir çift 'Novichok' maddesinden dolayı bilinçlerini yitirdi İngiliz polisi, bilincini yitirmiş şekilde bulunan çiftin, eski Rus ajanı Sergey Skripal ile kızının zehirlendiği Novichok maddesine maruz kaldığını duyurdu.
4.07.2018 Dünya
İngiltere'den kimyasal silahlarla mücadelede küresel eylem çağrısı
İngiltere'den kimyasal silahlarla mücadelede küresel eylem çağrısı İngiltere, kimyasal silahlarla mücadelede uluslararası eylem için çağrı yaptı.
26.06.2018 Dünya
Çifte ajan Skripal taburcu edildi
Çifte ajan Skripal taburcu edildi İngiltere'de sinir sistemini etkileyen kimyasal madde ile zehirlenen çifte ajan Sergey Skripal taburcu edildi
18.05.2018 Dünya
Son dakika olarak verildi! Skripal'in kızının görüntüleri ortaya çıktı!
Son dakika olarak verildi! Skripal'in kızının görüntüleri ortaya çıktı! Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ndeki (OPCW) Rus heyet, İngiltere'nin eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızı Yuliya'yı kasıtlı olarak suni komaya soktuğunu belirtirken, Yulia Skripal'in havaalanındaki son görüntüsü son dakika olarak yayınlandı.
19.04.2018 Dünya
Son dakika... Ve komadan çıktı, taburcu edildi!
Son dakika... Ve komadan çıktı, taburcu edildi! İngiltere'de zehirlendikten sonra hastaneye kaldırılan eski Rus ajan Sergey Skripal'in kızı Yulia Skripal taburcu edildi. Haber son dakika olarak geçildi.
10.04.2018 Dünya
İngiltere'den açıklama geldi! Skripal'lerin sağlık durumu...
İngiltere'den açıklama geldi! Skripal'lerin sağlık durumu... İngiltere, adada geçen ay zehirlenen çifte ajan Sergey Skripal ve kızının sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı memnuniyet duyulduğunu bildirdi.
6.04.2018 Dünya
Eski Rus ajanı Skripal'in kızı polise konuştu
Eski Rus ajanı Skripal'in kızı polise konuştu Eski Rus ajanı Sergey Skripal ile birlikte İngiltere’de zehirlenen kızı, diplomatik krize yol açan olayla ilgili polis aracılığıyla açıklama yayınladı.
5.04.2018 Dünya
Son dakika... Rusya krizinde flaş gelişme! Bir süre sonra...
Son dakika... Rusya krizinde flaş gelişme! Bir süre sonra... Eski Rus ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia Skripal'ın İngiltere'de zehirlenme olayında son dakika gelişmesi...
30.03.2018 Dünya
Son dakika... Yeni savaş! Rusya'dan bomba!
Son dakika... Yeni savaş! Rusya'dan bomba! Eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızı Yulia'ya yönelik suikast girişiminin ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor. 'Yeni soğuk savaş'a Rusya'dan da büyük tepki var. Moskova'nın Rus diplomatların sınır dışı edilmesine sert cevabı olacağı bildirildi.
27.03.2018 Dünya
Son dakika... Her an her şey olabilir! Rusya'ya karşı...
Son dakika... Her an her şey olabilir! Rusya'ya karşı... Eski Rus casusu Sergei Skripal ve kızı Yulia'nın İngiltere'de zehirlenmesiyle alakalı son dakika tepkileri peş peşe geliyor... Almanya, Fransa, İngiltere ve ABD liderleri, İngiltere'de zehirlenen eski Rus casusuyla ilgili olarak Rusya'ya karşı ortak bir bildiri yayımladı.
15.03.2018 Dünya
Son yılların en büyük krizi! Gece yarısı...
Son yılların en büyük krizi! Gece yarısı... İngiltere hükümetinin eski casus Sergey Skripal ve kızı Yulia'nın Salisbury'de Rus yapımı sinir gazıyla zehirlenmesine ilişkin soruları yanıtlaması için Moskova'ya verdiği süre dün gece yarısı sona erdi. Son yılların en büyük krizinde sürenin gece yarısı dolmasıyla İngiltere'den yaptırım hamleleri gelecek. Bunların arasında Rus diplomatların sınır dışı edilmesi de var.
14.03.2018 Dünya
May, Trump ve Merkel ile telefonda görüştü!
May, Trump ve Merkel ile telefonda görüştü! İngiltere Başbakanı Theresa May, ABD Başkanı Donald Trump ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.
13.03.2018 Dünya
May eski Rus casusun zehirlenmesinde Rusya'yı işaret etti
May eski Rus casusun zehirlenmesinde Rusya'yı işaret etti İngiltere Başbakanı Theresa May, eski Rus ajanı Sergey Skripal ile kızının, Rusya tarafından geliştirilen tipte askeri nitelikte, sinir sistemi üstünde etkili bir maddeyle zehirlendiğinin anlaşıldığını belirtti.
12.03.2018 Dünya
Zehrin sırrı mezarda mı?
Zehrin sırrı mezarda mı? İngiltere’de, eski Rus casus Sergey Skripal ve kızını hedef alan suikast girişimine yönelik soruşturmada, 2012’de aniden ölen eşi ve geçen yıl hayatını kaybeden oğlunun mezarı açıldı.
10.03.2018 Dünya
Putin intikam yemini etmiş
Putin intikam yemini etmiş İngiliz medyası, eski Rus istihbaratçı Sergei Skripal’in ‘zehirlenmesinin’ ardından olayın baş şüphelisi olarak görülen Rusya’nın lideri Vladimir Putin’in 8 yıl önce, ‘hainlerden’ intikam alma yemini ettiği bir videosunu yayınladı
7.03.2018 Dünya
May ve Putin'in G20'deki görüşmesi: İlişkiler normalleşemeyecek
May ve Putin'in G20'deki görüşmesi: İlişkiler normalleşemeyecek İngiltere Başbakanı Theresa May, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinde, Moskova İngiltere ve müttefiklerini tehdit eden sorumsuz ve istikrarı bozucu faaliyetlerini durdurana kadar iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşemeyeceğini belirtti.
28.06.2019 Dünya
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj İngiltere Başbakanı Theresa May, çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’ya yapılan kimyasal saldırının faillerinin adalet önüne çıkarılması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.
28.06.2019 Dünya
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı AB, kimyasal silah kullanımında rolü bulunan Suriye Bilimsel Çalışma ve Araştırmalar Merkezi ile Rus Askeri İstihbarat Servisi yetkilileri dahil 9 kişiyi yaptırım listesine aldı
21.01.2019 Dünya
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
İngiliz askeri üssünde "Rus gazeteci" alarmı
İngiliz askeri üssünde "Rus gazeteci" alarmı İngiltere'de askeri üs yakınında bir Rus gazetecinin "şüpheli davrandığı" gerekçesiyle üste alarm verildi.
2.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yulia Skripal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yulia skripal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.