Yüksek Maaşlı İşler

Yüksek Maaşlı İşler

Son dakika yüksek maaşlı işler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek maaşlı işler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek maaşlı işler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Maaşlı İşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek maaşlı işler gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 yüksek maaşlı işler haberi bulunmuştur. Tüm yüksek maaşlı işler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı
Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı İstihdamda adeta ‘mavi yaka çağı’ yaşanıyor! Nitelikli teknik elemanların aylık geliri, beyaz yaka üst yöneticileri çoktan geride bıraktı. Ortalama genel müdür maaşı 70 bin lira düzeyindeyken vinç operatörü ayda 150 bin lira kazanabiliyor.
22.12.2023 Ekonomi
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti Asgari ücret zammı gündemdeki yerini korurken bazı mesleklerde maaşlar asgari ücretin çok üzerinde. Ancak yüksek maaş ile ödenmesine rağmen çalışan bulmakta zorluk çekilen alanlar bulunuyor. Deprem bölgesindeki konut inşaatları ve ülke genelindeki kentsel dönüşüm programları nedeniyle Türkiye'de inşaat faaliyetleri oldukça artarken, sektörde çalışacak işçi sıkıntısı başgösterdi. Özellikle inşaat teknikeri, vinç operatörü, sıva ve seramik ustası bulmakta zorlanılıyor. İşçi sıkıntısı yüzünden bir sıva ustasının ortalama aylık maaşı 60 bin TL'yi buluyor.
8.12.2023 Gündem
50 bin lira maaşla usta, 20 bin lira maaşla çırak bulamıyorlar!
50 bin lira maaşla usta, 20 bin lira maaşla çırak bulamıyorlar! Asgari ücrete gelen son zamla birlikte yeni asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Ancak her meslekte maaş miktarı farklı oluyor. Özellikle bazı işler yüksek kazanç sağlıyor. Üniversite mezonu olmaya gerek olmaksızın mesleki deneyimi olanlara 50 bin TL, hiç deneyimi olmayan çırak olarak .çalışacak olanlara ise 20 bin TL maaş ödeniyor. Konya’da mermerciler, aylık 20 bin liraya çırak, 50 bin liraya ise çalıştıracak usta bulamıyor. Gençlerin toz ve ağır iş olduğu için çalışmayı tercih etmediğini belirten mermerciler, gelecek dönemlerde daha fazla sıkıntı çekmemek için çözüm yolu arıyor.
28.08.2023 Ekonomi
Maaşlar resmen uçtu! Yeni başlayanlar yılda 2 milyon 726 bin lira kazanıyor
Maaşlar resmen uçtu! Yeni başlayanlar yılda 2 milyon 726 bin lira kazanıyor Maaşlar adeta fırladı. Bu sektörde personel bulunamıyor. Bu yüzden yeni başlayanlar bile çok yüksek ücretler alıyor. Birleşik Krallık'taki birçok sektörde personel sıkıntısı yaşanıyor. İngiltere'nin önde gelen bazı hukuk firmalarında, personel bulunamaması yüzünden, yeni başlayanlara yılda brüt 150 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 726 bin lira) gibi çok yüksek ücretler teklif edildiği açıklandı.
13.01.2022 Ekonomi
7 bin TL maaşla 1 milyon personel alınacak
7 bin TL maaşla 1 milyon personel alınacak Pandemi ile birlikte talep giderek artınca personel açığı oluştu. 1 milyon kişiye ihtiyaç var. Maaşlar ise Türkiye ortalamasının üzerinde. 7 bin TL maaş ile çalışacak 1 milyon uzman aranıyor. Pandemide %66 büyüyen Türkiye e-ticaret sektöründe personel ihtiyacı artıyor. E-ticaret uzmanı ilanı sayısı son 1.5 yılda 27 kat artarken, sektörde 7 bin TL'den başlayacak maaşlarla çalışacak 1 milyon uzman aranıyor.
17.10.2021 Çalışma Hayatı
Y nesli geldi
Y nesli geldi Çiçek çocuklardan sonra X nesli geldi. Bu nesil hem ana kuzusu hem isyankar!
27.02.2012 Dünya
Staj ve çıraklık mağdurları ile ilgili kritik açıklama! 'Kapsam değişebilir' deyip duyurdu
Staj ve çıraklık mağdurları ile ilgili kritik açıklama! 'Kapsam değişebilir' deyip duyurdu EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Staj ve çıraklık mağdurları ile ilgili açıklamalar art arda geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. Çıraklık ve stajyerlik bir sigorta girişi değil. Onlar sağlık sigortasını korumak üzere geliştirilmiş bir sistem” açıklamasında bulunurken, Vergi Uzmanı Muhammet Bayram kapsamının değişebileceğine işaret etti.
6.10.2022 Emekli
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme!
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yüksek maaş alan oyuncuları hakkında Ljajic'İ kastederek "Ya gideceksin ya da başka yerde alamıyorsan bizimle aile olarak devam edeceksin" ifadelerini kullandı.
6.06.2021 Beşiktaş
Ekonomi yönetimine peş peşe destek mesajları geldi
Ekonomi yönetimine peş peşe destek mesajları geldi Türkiye ekonomisi ve piyasaların corona virüs pandemisi sürecinde gösterdiği performansı hedef alan kur odaklı manipülasyon çabalarına pek çok çevreden tepki geldi. Ekonomi yönetimine destek mesajı veren uzmanlar, Türkiye'nin kararlılıkla yoluna devam edeceğinin altını çizdi.
9.08.2020 Ekonomi
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş!
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş! Cannes'daki Grand Hotel'de sıcak bir yaz akşamı, bir zengin bir de fakir adam birlikte asansöre biner ve hikaye başlar...
24.04.2019 Dünya
Kameni'den F.Bahçe'ye FIFA tehdidi!
Kameni'den F.Bahçe'ye FIFA tehdidi! Kadroda düşünülmeyen isimlerden Kameni, Dirar, Soldado'nun hiçbir yere gitmeye niyeti yok. Ki bunlardan Kamerunlu eldiven FIFA tehdidinde bulunuyor.
8.09.2018 Fenerbahçe
Nüfusun yüzde 80'i çalışmayıp refah içinde yaşayacak
Nüfusun yüzde 80'i çalışmayıp refah içinde yaşayacak Dünyanın en etkili 100 kadın fütüristi arasında sayılan Ufuk Tarhan'ın yeni kitabı T-İnsan, geleceğimizi ilgilendiren sorulara cevap arıyor. "Gençlere değil büyüklere tavsiyem var: Onları rahat bırakın" diyen Tarhan ile geleceğimizi konuştuk.
18.03.2017 Arşiv
Jüpiter’in sırları
Jüpiter’in sırları Astroloji eğitmeni Dinçer Güner, temmuz ayı ile birlikte Aslan burcuna geçiş yapan ve bir yıl bu burç üzerinde kalacak olan Jüpiter gezegeni hakkındaki sırları açıkladı...
15.08.2014 Magazin
Balon patladı!
Balon patladı! Balon turu sektörü tarihinin en kötü yazını yaşıyor
23.08.2012 Ekonomi
İş garantili okul?
İş garantili okul? Bu okulda 4 aylık eğitim alana bile iş teklifi yağıyor. Hatta yurtdışından günü birlik ders almaya gelenler var
16.05.2012 Ekonomi
Türkiye'de çalışan her 100 kişiden 5'i çocuk
Türkiye'de çalışan her 100 kişiden 5'i çocuk İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde çocuk işçi sayısı korkunç rakamlara ulaştı. 6-14 yaş grubu çocuk nüfusumuzun yüzde 32'si çalışıyor
29.09.2021 Gündem
Bal tutan parmağını yalar
Bal tutan parmağını yalar Merkez Bankasının 1989-1995 arasında çalışanların kurduğu emekli sandığı vakfına milyonlarca dolar aktardığı, bu yolla banka emeklilerinin astronomik maaş aldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Maaşlı İşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek maaşlı işler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.