Yp İnşaat

Yp İnşaat

Son dakika YP İnşaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YP İnşaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YP İnşaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yp İnşaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yp inşaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 yp inşaat haberi bulunmuştur. Tüm yp inşaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Para iadesi yapılıyor! Ev sahibi-kiracı hepsi alıyor, aralık ayında...
Para iadesi yapılıyor! Ev sahibi-kiracı hepsi alıyor, aralık ayında... Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı çok yakından ilgilendiriyor. Para iadesi yapılıyor. Ancak neredeyse kimsenin iade hakkından haberi yok. Bu nedenler para iadesi istenmiyor. Talep edilmeden ev sahibi ya da kiracılara paralarının geri ödenmesi gerekiyor. Ancak bu durum göz ardı ediliyor. Aidat ödemeleri ile ilgili flaş detay! 11 ay boyunca toplanan aidatlar avans olarak değerlendiriliyor. Ödenen paranın giderlerden fazla olması durumunda artan kısmın yıl sonunda kat maliklerine veya kiracılara iade edilmesi gerekiyor.
13.12.2021 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Üçüncüsü başladı
Ev almak isteyenler dikkat! Üçüncüsü başladı Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25’e varan getiri sağlayacak.
16.09.2017 Ekonomi
Seferberlikte 22 proje
Seferberlikte 22 proje Konut sektörü, 31 Ekim’e kadar sürecek yeni bir kampanyaya başladı. Yüzde 5 peşinat karşılığında taksitlerin Ocak 2019’da başlayacağı kampanyaya Emlak Konut GYO’nun yüklenicileri 22 projeyle katıldı, diğer üreticiler de dahil olmaya hazırlanıyor
15.09.2017 Ekonomi
Bir devir kapanıyor
Bir devir kapanıyor Markalı konut projelerinin artmasıyla birlikte "başımı sokacak evim olsun yeter" algısı değişiyor.
23.11.2015 Arşiv
Deprem master planı şart
Deprem master planı şart Ankaralı sektör temsilcileri deprem master planının şart olduğunu savunuyor.
11.11.2015 Arşiv
Görücüye çıktı
Görücüye çıktı YP İnşaat, son projesi Nefis Çankaya Evleri'ni görücüye çıkardı.
28.10.2015 Arşiv
Teröre ortak tepki
Teröre ortak tepki Ankaralı işadamlarından teröre ortak tepki geldi.
12.10.2015 Arşiv
En yüksek gelir grubu orada
En yüksek gelir grubu orada Türkiye İstatistik Kurumu, en yüksek gelir grubuna sahip ilin Ankara olduğunu açıkladı.
8.10.2015 Arşiv
Ankara'da yeni proje
Ankara'da yeni proje YP İnşaat'ın yeni projesi "Nefis Çankaya Evleri" Ankara'da yükseliyor.
2.10.2015 Arşiv
Birinci oturumda 13 teklif
Birinci oturumda 13 teklif Emlak Konut’un ‘Ankara Çankaya Çayyolu İhalesi’ne 1. oturumda 13 firma teklif verdi.
6.08.2015 Arşiv
TOKİ'ye evleri iade ettiler
TOKİ'ye evleri iade ettiler Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde tamamlanan 2 bin 872 konutu sahiplerine teslim edildi.
23.12.2009 Arşiv
Yüksek aidat alınıyor! Ev sahibi ve kiracıları isyan ettirdi
Yüksek aidat alınıyor! Ev sahibi ve kiracıları isyan ettirdi Adı geçici olsa da onlarca yıl sitenin yönetiminde kalan, ‘geçici yönetim’ler başlı başına sorun haline geldi. Okurlarım, ‘geçici yönetimler’in koyduğu fahiş aidat, hesap verilmemesi, görev süreleri bittiği halde Genel Kurul’un (GK) toplanıp yönetimin devredilmemesi, borçsuz maliklere ‘Yönetim değişmesin’ diye tapu verilmemesinden yakınıyorlar. Bu sorundan nasıl kurtulacağınızı anlatan İstanbul Barosu avukatlarından Kat Mülkiyeti Hukuku uzmanı avukat Mustafa Şeref Kısacık, “Görev süresi en fazla 10 yıl. Görev süresi bittiği halde geçici yönetim Genel Kurul’u toplamıyor, yönetimi devretmiyorsa malikler mahkemeye başvurmalı” diyor.
2.05.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş gelişme! Doğal gaz kesilebilir
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş gelişme! Doğal gaz kesilebilir Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Merkezi sistemle ısınan bir sitede, “Ben kışın bu evde oturmuyorum, kızımın yanında kalıyorum” ya da “Petekleri kapattım” demek sizi ısınma faturanızı ödemekten kurtarmaz. Yönetim planınızda (YP) var ve Genel Kurul’da (GK) karar alınmışsa ısınma faturasını ödemediğiniz için yönetici doğalgazınızı kesebilir.
22.11.2021 Ekonomi
Ev sahibi olan herkesi kapsıyor! Para eşit şekilde ödenecek...
Ev sahibi olan herkesi kapsıyor! Para eşit şekilde ödenecek... Ev sahibi, binada oturan herkesi yakından ilgilendiriyor. Para eşit ödenir. Ev sahibi olanların, dış cephe tadilatında evin metrekaresi diğer dairelerden küçük olmasına rağmen aynı paranın ödenip ödenmeyeceği konusunda kafasında soru işaretleri bulunuyor. Mülkiyeti hukuku uzmanı avukat Mustafa Şeref Kısacık merak edilen soruları yanıtladı. Dış cephe tadilatı neye göre ödenir? Çatı akıyorsa ne yapılmalı? Kömürden doğal gaza geçişte oybirliği şart mı? Yalıtım giderine katılmak zorunlu mu? İşte merak edilenler ve yanıtları...
8.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yp İnşaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yp inşaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.