Youtube Yasağı

Youtube Yasağı

Son dakika Youtube yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Youtube yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Youtube yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Youtube Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan youtube yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 youtube yasağı haberi bulunmuştur. Tüm youtube yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Youtube kararını böyle gördü
Dünya Youtube kararını böyle gördü Anayasa Mahkemesinin aldığı Youtube kararı dünya basınında da geniş yer buldu.
29.09.2021 Gündem
Youtube ve Öcalan için kritik gün!
Youtube ve Öcalan için kritik gün! Anayasa Mahkemesi'nde Youtube yasağı ve Öcalan'ın başvurusu ile ilgili kararların bugün verilmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
‘Mahkemenin youtube kararı TİB’e ulaşmadı’
‘Mahkemenin youtube kararı TİB’e ulaşmadı’ Bakan Elvan, youtube yasağının yürütmesini durduran mahkeme karanın TİB’e ulaşmadığını açıkladı: Karar gelince TİB değerlendirecek...
29.09.2021 Gündem
İsyan ettiren yasak!
İsyan ettiren yasak! 20 yıl önce yayınlanan ilk albümü ‘Delikanlım’dan bu yana 17’inci albümünü çıkartan Yıldız Tilbe önceki gece ‘Sahne İstanbul’da program yaptı. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Tilbe, Youtube yasağına da isyan etti...
12.04.2014 Magazin
BTK'dan  geceyarısı açıklaması!
BTK'dan geceyarısı açıklaması! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, dava konusu içeriklerin bir kısmı hala ilgili internet sitesinde yayınlanmaya devam ettiğinden, youtube...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye kritik AB uyarısı!
Türkiye'ye kritik AB uyarısı! Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Türkiye'deki internet yasaklarını eleştiren açıklamalarda bulundu. Steinmeier “AB ile üyelik müzakerelerinde bulunan bir ülke ifade özgürlüğünü kısıtlamayamaz” dedi.
6.04.2014 Dünya
Youtube yasağı devam ediyor!
Youtube yasağı devam ediyor! Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Lazer, böcek ya da odadaki köstebek!
Lazer, böcek ya da odadaki köstebek! Akdeniz Bilişim Kamu Güvenliği Hizmetleri’nden bilişim uzmanı Harun Yılmaz Öztürk toplantının nasıl dinlenmiş olabileceğine ilişkin ihtimalleri VATAN’a anlattı: “Öncelikle odanın herhangi bir yerine mesela bir prize ya da lambaya böcek yerleştirilmiş olabilir...
29.09.2021 Gündem
Baro'dan sürpriz açıklama!
Baro'dan sürpriz açıklama! TİB'in YouTube'un kapatılması kararına karşı dava açan Ankara Barosu, bu kapatma kararına gerekçe gösterilen dinleme kaydı ile ilgili olarak sürpriz bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Büyük isyan!
Büyük isyan! Youtube yasağı sanatçının 10 milyon lirasını uçuracak..
28.03.2014 Ekonomi
Beyaz Saray’dan sert YouTube açıklaması!
Beyaz Saray’dan sert YouTube açıklaması! Beyaz Saray yönetimi Türkiye’de Twitter’ın ardından YouTube’un da kapanması karşısında derin kaygı duyduklarını açıkladı.
28.03.2014 Dünya
Beyaz Saray’dan sert YouTube açıklaması!
Beyaz Saray’dan sert YouTube açıklaması! Beyaz Saray yönetimi Türkiye’de Twitter’ın ardından YouTube’un da kapanması karşısında derin kaygı duyduklarını açıkladı.
28.03.2014 Dünya
Ünlü isimlerden Türkiye'ye eleştiri mektubu!
Ünlü isimlerden Türkiye'ye eleştiri mektubu! Dünya Yazarlar Birliği PEN, Türkiye’de Twitter ve YouTube yasağıyla giderek büyüyen ifade özgürlüğüne yönelik kısıtlamaları dün yayınladıkları açık mektupla eleştirdi.
28.03.2014 Dünya
Davutoğlu:  Dinleyenlerin Suriye ve  El-Kaide...
Davutoğlu: Dinleyenlerin Suriye ve El-Kaide... Youtube’da açılan bir hesaptan Dışişleri Bakanı’nın makam odasında yapılan Suriye zirvesinin ortam dinlemesiyle elde edilen ses kaydı yayınlandı. Ankara karıştı, Davutoğlu ‘TC’ye savaş ilanı’ dedi. Ayrıca Davutoğlu, Bunu yapanların, Suriye rejimiyle iş birliği içinde oldukları aşikar, El-Kaide ile de iş birliği içindeler” dedi.
29.09.2021 Gündem
Dünya  Youtube yasağını  böyle gördü!
Dünya Youtube yasağını böyle gördü! Yabancı basın ajansları, Türkiye'de YouTube'un yasaklanmasını 'acil' koduyla duyurdu.
27.03.2014 Dünya
Google'dan flaş açıklama
Google'dan flaş açıklama YouTube'un akşam saatlerinde Türkiye genelinde TİB erişime kapatılmasının ardından Google'dan ilk açıklama geldi
29.09.2021 Gündem
YouTube yasağı hakkında ne söyledi?
YouTube yasağı hakkında ne söyledi? Sezen Aksu geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Nilüfer ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi.
24.01.2014 Magazin
Yasak kalktı!
Yasak kalktı! YoutTube'un kapatılmasının sebebi ise Vimeo'nun da kapatılmasına neden olan video.
14.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Devletten müdahale hazırlığı!
Devletten müdahale hazırlığı! Ulaştırma Bakanı "Sosyal medya büyük toplulukları gaza getirebiliyor" dedi ve düğmeye basıldı. Yıldırım iddiaları yalanladı.
4.09.2012 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin yeni siyasi sembolü Atatürk dövmeleri!
Türkiye’nin yeni siyasi sembolü Atatürk dövmeleri! The Atlantic: Türkiye’nin yeni siyasi sembolü Atatürk dövmeleri
29.09.2021 Gündem
Hasret sona erdi!
Hasret sona erdi! YouTube yasağı kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
Youtube yasağı bitiyor mu?
Youtube yasağı bitiyor mu? Yaklaşık 2.5 senedir kapalı olan youtube'u yasaklayan videolar kaldırıldı, peki şimdi ne olacak?
29.10.2010 Bilim ve Teknoloji
Numaralarımız değişiyor
Numaralarımız değişiyor Bakan Yıldırım'dan Youtube yasağı ve yeni telefon numaraları ile ilgili önemli açıklamalar
29.09.2021 Gündem
Yasak site sayısı rekora koşuyor
Yasak site sayısı rekora koşuyor Çin ile birlikte Youtube sitesine erişimi yasaklayan Türkiye'de internet erişimi engelleyen sayfa sayısı bakın kaça çıktı.
14.06.2010 Bilim ve Teknoloji
Adalet Bakanı YouTube yasağı için ne dedi?
Adalet Bakanı YouTube yasağı için ne dedi? Adalet Bakanı Sadullah Ergin, adli mercilerin, internet sitesi "YouTube"a erişimi engelleme kararını kaldırması halinde, sitenin tekrar açılabileceğini, bu konuda takdirin adli mercilerde olduğunu bildirdi...
19.02.2010 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Youtube Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki youtube yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.