YÖK anket sonuçları açıklandı! Anket kararı ne çıktı, üniversitelerde baharda yüz yüze eğitim olacak mı?
YÖK anket sonuçları açıklandı! Anket kararı ne çıktı, üniversitelerde baharda yüz yüze eğitim olacak mı? Yükseköğretim Kurulu (YÖK), online eğitime ilişkin 207 üniversiteden 1 milyon 255 bin öğrenci ile 27 bin 820 öğretim elemanının katılımı ile anket düzenledi. Ankette öğrencilerin yüzde 78'i ve öğretim elemanlarının yüzde 94'ü salgın sürecinde YÖK'ün Sağlık Bakanlığından görüş almasını doğru bulduğunu bildirdi. İşte YÖK anket sonuçları…
18.02.2021 Eğitim
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu? Yükseköğretim Kurulu (YÖK), küresel salgın sürecinde online olarak sürdürülen eğitim öğretimin değerlendirilmesi amacıyla üniversitelerdeki öğretim elemanlarına ve öğrencilere yönelik anket düzenlemişti. Üniversite öğrencileri merak içinde anketin sonuçlarını bekliyor. YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
15.02.2021 Eğitim