YKS üniversite tercihi nasıl yapılır? 2021 YKS tercihleri ne zaman bitiyor, üniversite tercihi için son gün ne zaman? Yerleştirme takvimi!
YKS üniversite tercihi nasıl yapılır? 2021 YKS tercihleri ne zaman bitiyor, üniversite tercihi için son gün ne zaman? Yerleştirme takvimi! YKS tercihleri 5 Ağustos’ta başladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) tercih işlemleri 20 Ağustos’ta sona eriyor. ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılan tercih işlemlerinin adından açıkta kalan adaylar için 2. ek tercih dönemi başlayacak. Üniversitelerin boş kalan kontenjanlarına göre alınacak YKS ek tercihlerle tercih süreci tamamlanacak. Peki, YKS üniversite tercihi nasıl yapılır? İşte 2021 yerleştirme takvimi!
17.08.2021 Eğitim
Doğru tercih nasıl yapılır? Üniversite tercihinde dikkat edilmesi gerekenler!
Doğru tercih nasıl yapılır? Üniversite tercihinde dikkat edilmesi gerekenler! İki buçuk milyonu aşkın adayın merakla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Tercih maratonu başlıyor. Aday öğrenciler, yaşamlarına yön verecek, mesleklerini belirleyecek ilk adımı, yaptıkları bu tercihle atacak. Peki, Doğru tercih nasıl yapılır? Üniversite tercihinde dikkat edilmesi gerekenler...
28.07.2020 Eğitim
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercihler ne zaman yapılacak?
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercihler ne zaman yapılacak? Üniversite hayali kuran öğrenciler, YKS sonuçları için gün sayıyor. YKS sonuçlarına göre tercih yapacak olan adaylar için ÖSYM tarafından ön bilgilendirme amaçlı tercih kılavuzu da yayınlandı. Peki YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
9.07.2018 Gündem