Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti
Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti Antalya'nın Serik ilçesinde ormanda kesim işiyle uğraşan adam dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, kendini tedavi ettiğini iddia etti. Nasıl tedavi ettiğini sır olduğunu ileri süren adam, “Bunun sırrını vermem ama hayvan sevgim çok fazladır” dedi.
24.08.2023 Yaşam
Şahin kuşunun özellikleri nelerdir?
Şahin kuşunun özellikleri nelerdir? Özellikleri ile en fazla merak edilen kuş türleri arasında şahinler geliyor. Pek çok belgesele ya da farklı organizasyona dahil edilen şahinler, kuş türleri arasında en özel ve güçlü olanlardan biridir. Kartalgiller ailesinden olduğu bilinen şahinler, yırtıcı hayvan türleri arasında yer almaktadır. Özellikle havadayken kilometrelerce uzak mesafeden avlarını net olarak görebilme potansiyeline sahiptir. Böylece doğrudan ve kolayca hedef alma ile beraber avlarını hızlı şekilde yakalama özellikler bulunmaktadır. Dünyanın pek çok farklı yerinde evcil olarak beslenen hayvan türlerinden biri olarak da öne çıkıyor.
16.02.2022 Yaşam
90 santimetre boyundaki iskelet korkuttu
90 santimetre boyundaki iskelet korkuttu Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Koçdüzü Yaylası'nda göl kenarındaki bir taşın üstünde bulunan, yırtıcı bir hayvana benzeyen ve ayakları olmayan 90 santimetre boyundaki iskelet yaylacıları korkuttu.
1.10.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri