Yılın Kişisi

Yılın Kişisi

Son dakika yılın kişisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılın kişisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılın kişisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılın Kişisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılın kişisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 yılın kişisi haberi bulunmuştur. Tüm yılın kişisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi?
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi? Time dergisi "Yılın Kişisi"ni seçti. ABD merkezli prestijli Time dergisi dünya çapında bir figür olarak tarihe geçen ve ilham veren şahsiyetleri 1927’den bu yana "Yılın Kişisi" olarak seçiyor. Peki, 2022 yılında Time dergisi yılın kişisi kim oldu? Volodimir Zelenski kimdir? Time neden yılın kişisi olarak Volodimir Zelenski’yi seçti? İşte detaylar…
8.12.2022 Dünya
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
Elon Musk’a akılalmaz cinsel istismar suçlaması!
Elon Musk’a akılalmaz cinsel istismar suçlaması! Son günlerde sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak istemesi ve bu süreçte yaşananlarla gündemde olan Elon Musk’a yöneltilen bir cinsel taciz suçlaması manşetlere ilk sıradan yerleşti. Elde edilen belgelere göre, bir SpaceX uçuş görevlisi Elon Musk'ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. İşte yaşananların şoke edici detayları…
20.05.2022 Dünya
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
FT: Erdoğan'ın Afrika hamlesi Türkiye için büyük fırsat yarattı!
FT: Erdoğan'ın Afrika hamlesi Türkiye için büyük fırsat yarattı! İngiliz Financial Times gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ilginç bir analizde bulundu. Financial Times "Erdoğan'ın Büyük Oyunu" yazı dizisi kapsamında Türkiye'nin Afrika'daki faaliyetlerine odaklanan bir araştırma yayınladı. Türkiye'nin Afrika'daki varlığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la değiştiğini aktaran analizde Türkiye'nin Afrika'daki yumuşak gücünün Körfez ülkelerinin yanı sıra ABD, Fransa, Çin ve Rusya'nın etkisine karşı koymayı amaçladığı işaret edildi.
18.01.2021 Dünya
Senegalli STK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yılın kişisi seçti
Senegalli STK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yılın kişisi seçti Senegal'de İslami alanda çalışmalarda bulunan "JAMRA" isimli sivil toplum kuruluşu (STK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "yılın kişisi" seçti.
18.12.2020 Siyaset
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti ABD'de haftalık yayın yapan "Time" dergisi, geleneksel "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris'i seçti.
11.12.2020 Dünya
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu People dergisi, George Clooney, Dr. Anthony Fauci, Selena Gomez ve Regina King’i ‘2020 Yılın Kişileri’ olarak belirledi.
5.12.2020 Magazin
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi Dünyanın en zengin insanı, Amazon şirketinin patronu Jeff Bezos'un serveti yaklaşık 172 milyar dolara ulaştı. Bezos'un Amazon çalışanlarına yarım milyar dolar teşekkür ikramiyesi dağıtacağı açıklandı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos biyografisi…
4.07.2020 Gündem
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında?
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? Dünyanın en zengin insanlarının oluşturduğu listenin ilk sırasında yer alan Jeff Bezos, geçtiğimiz gün yayınlanan liste ile ilk sıranın yeni sahibi LVMH CEO’su Fransız iş insanı Bernard Arnault’a bıraktı. Uzunca bir süredir bu unvanı elinde bulundururan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar...
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar... Davos Zirvesi'nde konuşan Greta Thunberg, "İklim değişikliği ile savaşmak adına hiçbir şey yapılmadı" ifadelerini kullandı.
21.01.2020 Dünya
Trump'tan Greta Thunberg'e: Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı
Trump'tan Greta Thunberg'e: Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı ABD Başkanı Donald Trump, 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg'in Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilmesini "gülünç" olarak niteledi.
12.12.2019 Dünya
TIME, 2019 yılın kişisini seçti
TIME, 2019 yılın kişisini seçti 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg TIME Dergisi 2019 yılının kişisi seçildi.
11.12.2019 Dünya
TIME dergisi Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' seçti
TIME dergisi Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' seçti ABD'li TIME dergisi Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'yı yılın kişisi olarak seçti.
11.12.2018 Dünya
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Trump'tan kritik Rusya açıklaması
Trump'tan kritik Rusya açıklaması ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, "Rusya ile iş birliğine gidilmesinin, DEAŞ'a karşı mücadelede ABD'ye yardımcı olacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.
17.06.2021 Dünya
Time Yılın Kişisi’ni belirledi! İşte o isim
Time Yılın Kişisi’ni belirledi! İşte o isim TIME dergisi, geleneksel hale gelen ‘Yılın Kişisi’ anketinin sonucunu açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Sahnede dudak dudağa
Sahnede dudak dudağa 17. Latin Grammy Ödülleri’ne, Jennifer Lopez ve 2011 yılında boşandığı eşi Marc Anthony’nin sahnede öpüşmesi damga vurdu
18.11.2016 Magazin
MIPCOM 2016 Fuarı sona erdi
MIPCOM 2016 Fuarı sona erdi Japonya'nın onur konuğu olduğu fuarda 5 bine yakını alıcı temsilcisi olmak üzere toplam 14 bin ziyaretçinin katılımıyla yeni bir rekor kırıldı
17.06.2021 Dünya
ANDY-AR anketinde yılın kişisi de siyasetçisi de kazananı da Erdoğan
ANDY-AR anketinde yılın kişisi de siyasetçisi de kazananı da Erdoğan '2015'in En'leri anketinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yılın kişisi, siyasetçisi ve kazananı' oldu. 2015'te 'Yılın olayları' içinde 'Terör' ilk sırada yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Time dergisi Merkel’i ‘Yılın Kişisi’ seçti
Time dergisi Merkel’i ‘Yılın Kişisi’ seçti ABD’nin saygın dergisi Time, Almanya Başbakanı Angela Merkel’i ‘Yılın Kişisi’ olarak seçti...
9.12.2015 Dünya
Yılın kişisi o seçildi
Yılın kişisi o seçildi Amerikan Time dergisinin her yıl gerçekleştirdiği 'Yılın Kişisi' anketinin bu yıl kazananı Almanya Şansölyesi Angela Merkel oldu. Time, Merkel için "Özgür Dünya'nın Şansölyesi" ifadesini kullandı.
9.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yılın Kişisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılın kişisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.