Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı?
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, 1 Ocak’ta yasak kararı alındı mı? Kovid-19 salgınıyla mücadele devam ederken, artan omicron vakaları vatandaşın yılbaşında kısıtlama olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu. Peki, bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında kısıtlama olacak mı? 31 Aralık’ta yasak var mı?
31.12.2021 Yaşam
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması!
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması! Yılbaşında yasak var mı, yarın sokağa çıkma yasağı olacak? 31 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı için açıklama gelip gelmediği merak ediliyor. Pandemi nedeniyle geçen yıl 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanınca gözler, artan omicron varyantı nedeniyle bu yıl kutlanacak yılbaşına çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle Avrupa’da birçok ülke yeni tedbirleri hayata geçirdi, yasak kararları aldı. Türkiye'de yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusunun yanıtı ise İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ndan geldi. Peki, yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, yılbaşında yasak var mı? İşte 31 aralık sokağa çıkma yasağı son dakika açıklamaları…
30.12.2021 Gündem
Yılbaşında yasak var mı, 31 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı yasağı son dakika haberleri!
Yılbaşında yasak var mı, 31 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı yasağı son dakika haberleri! Yılbaşında sokağa çıkmak yasağı olacak mı, 31 Aralık Cuma yasak var mı? Yeni yıl bu sene de koronavirüs gölgesinde geçecek. Omicron varyantı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tedirginliğe sebep oldu. Bazı ülkeler Omicron varyantı sebebiyle kapanmaya giderken Türkiye’de son durum sorgulanmaya başlandı. İstanbul il Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu yılbaşı gecesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki  31 Aralık 2021 ile 1 Ocak 2022’de sokağa çıkma yasağı var mı, yılbaşında Türkiye’de de kısıtlama olacak mı?
30.12.2021 Gündem
Yılbaşında yasak var mı, yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık 1 Ocak sokağa çıkma yasağı açıklaması!
Yılbaşında yasak var mı, yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık 1 Ocak sokağa çıkma yasağı açıklaması! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık-1 Ocak yılbaşında kapanma var mı? Dünya bu yıl da Omicron varyantına karşı alarma geçti. Yayılma hızının yüksek olduğu omicron varyantına karşı bazı ülkeler yılbaşı etkinleri askıya aldı. Türkiye’nin yılbaşında kapanma kararı alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Peki 31 Aralık'ta yasak var mı? 31 Aralık ve 1 Ocak yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı?
30.12.2021 Yaşam