Yiğithan Güveli

Yiğithan Güveli

Son dakika yiğithan güveli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yiğithan güveli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yiğithan güveli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğithan Güveli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğithan güveli gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 yiğithan güveli haberi bulunmuştur. Tüm yiğithan güveli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün ardından küme düşen takımlar Hes Kablo Kayserispor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor oldu.
25.07.2020 Süper Lig
Sergen Yalçın'ı yıkan haber!
Sergen Yalçın'ı yıkan haber! Yeni Malatyaspor Kulübü, sakat futbolcular Thievy Bifouma, Yiğithan Güveli, Gökhan Töre ve Moryke Fofana'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.
4.10.2019 Yeni Malatya Spor
Comolli'ye Kadıköy'de pankartlı tepki
Comolli'ye Kadıköy'de pankartlı tepki Sarı lacivertli taraftarlar karşılaşma öncesinde sportif direktör Damien Comolli'ye tepkide bulundu.
28.01.2019 Fenerbahçe
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..."
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de yayımlanan "Camiaya Sesleniş" adlı programda kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.
16.01.2019 Fenerbahçe
Yiğithan Güveli Yeni Malatyaspor'a imzayı attı
Yiğithan Güveli Yeni Malatyaspor'a imzayı attı E.Yeni Malatyaspor’un Fenerbahçe’den Sadık Çiftpınar’a karşılık transfer ettiği defans oyuncusu Yiğithan Güveli, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzaladı.
10.01.2019 Yeni Malatya Spor
Barış Alıcı hızlı başladı!
Barış Alıcı hızlı başladı! Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferleri Barış Alıcı, Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın’ın kısa sürede takımla kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı-siyahlı takıma hazır gelen 3 yeni transferin performansı da memnun edici düzeyde.
10.01.2019 Yeni Malatya Spor
Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması
Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar transferi karşılığında Yiğithan Güveli’yi Evkur Yeni Malatyaspor’a bonservisiyle, Barış Alıcı’yı da sezon sonuna kadar kiralık verdiğini resmen açıkladı.
7.01.2019 Fenerbahçe
Yeni Malatyaspor Mustafa Akbaş ile anlaştı
Yeni Malatyaspor Mustafa Akbaş ile anlaştı Sadık Çiftpınar'ı Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor'un sözleşmesini fesh ettiği Mustafa Akbaş ile anlaştı.
7.01.2019 Yeni Malatya Spor
İşte Sadık Çiftpınar'ın bonservis bedeli!
İşte Sadık Çiftpınar'ın bonservis bedeli! Fenerbahçe'nin, Yeni Malatyaspor'dan transfer ettiği Sadık Çiftpınar için sarı-kırmızılı kulübe 400 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ortaya çıktı.
6.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe ilk transferini yaptı!
Fenerbahçe ilk transferini yaptı! Fenerbahçe, E.Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.
4.01.2019 Fenerbahçe
Antalyaspor - Fenerbahçe
Antalyaspor - Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor.
24.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oluyor
Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oluyor Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.
23.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Giresun'da tur arıyor!
Fenerbahçe Giresun'da tur arıyor! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.
19.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Fenerbahçe - BB Erzurumspor
CANLI! Fenerbahçe - BB Erzurumspor Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetimindeki ilk resmi maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk ediyor.
17.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Yiğithan şoku! 2 ay yok...
Fenerbahçe'ye Yiğithan şoku! 2 ay yok... Fenerbahçe'nin Spartak Trnava maçında sakatlanan genç futbolcusu Yiğithan Güveli'nin yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
14.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den gruplara tatsız son!
Fenerbahçe'den gruplara tatsız son! UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Slovakya'da Spartak Trnava'ya konuk olan Sarı-Lacivertliler maçtan 1-0 yenik ayrıldı. Fenerbahçe daha önce ikinci sıradan üst tura çıkmayı garantilemişti.
13.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok sakatlık!
Fenerbahçe'de şok sakatlık! UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli sakatlık yaşadı.
13.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Spartak Trnava - Fenerbahçe
CANLI! Spartak Trnava - Fenerbahçe Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk oluyor.
13.12.2018 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'de Erwin Koeman veda ediyor!
Fenerbahçe'de Erwin Koeman veda ediyor! UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Dinamo Zagreb liderliği, Fenerbahçe ise ikinciliği garantiledi. Sarı-Lacivertliler için bu akşam Trnava karşısında oynanacak maçın prestij dışında bir önemi yok.
13.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı!
Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı! UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe, gruptaki son maçta Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'ya konuk olacak. Mücadele öncesi Slovakya'ya giden sarı-lacivertli ekibin kadrosu netleşti.
12.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı!
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek turda avantajı kaptı.
6.12.2018 Fenerbahçe
Tarık Çamdal parasına 1 hoca, 11 futbolcu!
Tarık Çamdal parasına 1 hoca, 11 futbolcu! 4 yıl önce geldiği Galatasaray'da her transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan, geçen sezon 3 kez forma giyip, bu sezon hiç maça çıkmayan Tarık Çamdal'ın, kadro dışı olmasına rağmen aldığı 1 milyon 605 bin Euro ile güncel kurdan teknik direktörlü koca bir takım kuruluyor.
16.11.2018 Galatasaray
Fenerbahçe Rize'de dağıldı! Erimeye devam ediyor...
Fenerbahçe Rize'de dağıldı! Erimeye devam ediyor... Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor evinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.
30.09.2018 Fenerbahçe
Dev derbide kazanan çıkmadı
Dev derbide kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan kritik derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
24.09.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de koreografi şov!
Kadıköy'de koreografi şov! Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti.
24.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yiğithan Güveli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğithan güveli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.