Yiğit Marcus Aral

Yiğit Marcus Aral

Son dakika Yiğit Marcus Aral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yiğit Marcus Aral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yiğit Marcus Aral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit Marcus Aral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit marcus aral gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 yiğit marcus aral haberi bulunmuştur. Tüm yiğit marcus aral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti!
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor. Ünlü isimler lüks otelleri bırakıp çadır kampı yaptılar.
30.04.2023 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şahin, Murat Kazancıoğlu ile de kasım ayında ayrılıp geçtiğimiz ay barışmıştı. Çift, Galatasaray-Hatay maçından bir paylaşım yaptı.
15.01.2023 Magazin
Şevval Şahin'e onay çıkmadı! Sevgilisinin ailesi istemiyor
Şevval Şahin'e onay çıkmadı! Sevgilisinin ailesi istemiyor Son dönemde magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şevval Şahin, Instagram paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yiğit Marcus Aral'dan ayrılan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, yeni bir aşka yelken açtı. Murat Kazancıoğlu ile birlikte olan ünlü modele Kazancıoğlu'nun ailesinden onay çıkmadı.
24.08.2022 Magazin
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu ilk kez görüntülendi! Kameraları görünce elini bıraktı
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu ilk kez görüntülendi! Kameraları görünce elini bıraktı 2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki Şevval Şahin, bir ayrılıp bir barıştığı kendisinden 11 yaş büyük yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral ile ilişkisinin altı ay önce bittiğini açıklamıştı. Şevval Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu’yla görüntülendi. El ele Bebek sokaklarında dolaşan ikili, muhabirlerin kendilerini fark ettiklerini görünce, gerildi.
19.08.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin küstü! Sebebini duyan inanamadı...
Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin küstü! Sebebini duyan inanamadı... Yakın dostluklarıyla bilinen Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in arasına kavga girdi. İddiaya göre; Şubaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi, arkadaşlarıyla birlikte Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a saldırdı. Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ve arkadaşlarından dayak yedi.
30.01.2022 Magazin
Ünlü model Şevval Şahin'den korkutan haber!
Ünlü model Şevval Şahin'den korkutan haber! 2018 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan Şevval Şahin, şu sıralar ABD’de tatil yapıyor. Tatilde Elektrikli sörf yapan Şevval Şahin Miami'de köpek balıklarıyla burun buruna geldi.
8.10.2021 Magazin
'Üç yıldır duymadığım hakaret kalmadı'
'Üç yıldır duymadığım hakaret kalmadı' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile Miami’de tatiline devam ediyor. Şahin, sosyal medyadan yine eleştiri alınca isyan etti.
17.05.2021 Magazin
Yiğit Marcus Aral'dan evlilik ve çocuk açıklaması!
Yiğit Marcus Aral'dan evlilik ve çocuk açıklaması! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, üzerlerinde evlilik baskısı olmadığını söyledi: Kendimizi zorunlu hissetmiyoruz, sonuçta modern insanlarız.
24.04.2021 Magazin
Şevval Şahin: Genç kızlar özenmesin ruh sağlığı...
Şevval Şahin: Genç kızlar özenmesin ruh sağlığı... Tescilli güzel Şevval Şahin, önceki gün sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la Emirgan’da yürüyüş yaparken görüntülendi. Hayli keyifli oldukları görülen çiftin, maske takarak kurallara uyduğu görüldü.
31.03.2021 Magazin
Şevval Şahin Türkiye'ye döndü! '10 gün önce bikini giyerken...'
Şevval Şahin Türkiye'ye döndü! '10 gün önce bikini giyerken...' Sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikte bir süredir Bali’de tatil yapan model Şevval Şahin, Türkiye’ye döndü. Yaz tatilinden sıkılan çift, soluğu Erciyes'te aldı.
20.03.2021 Magazin
Şevval Şahin dövme yaptırdı! Anlamı...
Şevval Şahin dövme yaptırdı! Anlamı... Sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile Bali'de tatilde olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, dövme yaptırdı.
14.12.2020 Magazin
Şevval Şahin, Miami'ye kırgın gitti!
Şevval Şahin, Miami'ye kırgın gitti! Bir süredir Türkiye'de olan Şevval Şahin, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kalbi kırılan Şahin, Miami’de bulunan sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın evine geri döndü.
6.11.2020 Magazin
'Demet Akalın Şevval'in annesi yaşında'
'Demet Akalın Şevval'in annesi yaşında' '2018 Miss Turkey' güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral önceki akşam Cihangir'deydi. Birlikte emlakçıları gezen çift gazetecilere konuştu.
26.09.2020 Magazin
Güzel isimden tepki: Artık konu kapansın!
Güzel isimden tepki: Artık konu kapansın! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın verdiği partiye katılan isimlerden Buse İskenderoğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı. Partiye katılan bazı kişilerin koronavirüse yakalandığı hatırlatılan model, konuyla ilgili konuşmak istemedi.
22.09.2020 Magazin
Yalan ortaya çıktı! Ukraynalı model Daria Kyryliuk o partide virüs kaptı
Yalan ortaya çıktı! Ukraynalı model Daria Kyryliuk o partide virüs kaptı Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ‘Evimdeki partide kimse corona virüse yakalanmadı’ demişti. Partiye giden Ukraynalı model Daria Kyryliuk ise Marcus’un yalanını ortaya çıkardı. Sevgilisiyle kendisinin corona virüse yakalandığını itiraf eden model, ‘Aynı partideki daha birçok kişinin de test sonucu pozitif çıktı’ dedi.
19.09.2020 Magazin
Şevval Şahin: Abartıldığı kadar değil
Şevval Şahin: Abartıldığı kadar değil Son dönemde verdiği doğum günü partileriyle gündemden düşmeyen Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şahin, partilerindeki virüs iddialarıyla ilgili "Abartıldığı kadar vaka yok. Çevremizde 10 kişi pozitif çıktı" dedi.
16.09.2020 Magazin
Şevval Şahin'den bu kez de Boğaz’da 21. yaş partisi!
Şevval Şahin'den bu kez de Boğaz’da 21. yaş partisi! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin’in geçen şubattan beri aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral’ın 30 Ağustos’taki doğum gününde İstanbul’daki evinde büyük bir parti vermişti.
14.09.2020 Magazin
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği Türkiye güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a Rumelihisarı’nda kiraladıkları yalıda doğum günü partisi düzenledi.
6.09.2020 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı!
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı! Türkiye güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral corona virüse yakalandı. Ünlü isimler partilere katıldı,onlarla birlikte eğlenen ünlü arkadaşlarını da panik sardı.
5.09.2020 Magazin
Şevval Şahin'in yeni merakı!
Şevval Şahin'in yeni merakı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, kick boksa merak sardı. 21 yaşındaki tescilli güzel, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile antrenman yapıyor.
31.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit Marcus Aral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit marcus aral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.