Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükseldiğini açıkladı.
18.10.2023 Ekonomi
Yerinde Dönüşüm Projesi! Bakan Mehmet Özhaseki: 5 günde 80 bin başvuru
Yerinde Dönüşüm Projesi! Bakan Mehmet Özhaseki: 5 günde 80 bin başvuru Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine başvuru sayısı 5’inci günde 80 bine ulaştı. Bakan Mehmet Özhaseki, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesinin depremzedeler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Başvuru sayısının 80 bine ulaşması projemizin, vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh gördüğünün, ne kadar doğru bir adım attığımızın ve ne kadar doğru bir proje olduğunun en somut göstergesidir” dedi.
22.07.2023 Gündem
Depremzedelerden ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi
Depremzedelerden ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgelerinde hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi, afetzede vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yerinde kendi ev ve iş yerini yapmak isteyen afetzedeler, proje kapsamında 22 noktada açılan Yapım ve Dönüşüm ofislerine müracaat etti.
20.07.2023 Gündem
Yerinde Dönüşüm Projesi başladı! Bakan Özhaseki: İstanbul'da 350 bin konut yapacağız
Yerinde Dönüşüm Projesi başladı! Bakan Özhaseki: İstanbul'da 350 bin konut yapacağız Yerinde Dönüşüm Projesi ofisleri 17 Temmuz'da açıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İstanbul için özel bir birim kuracağız. İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapacağız" açıklamasını yaptı.
18.07.2023 Ekonomi