Yeni Takım

Yeni Takım

Son dakika yeni takım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni takım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni takım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Takım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni takım gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.613 yeni takım haberi bulunmuştur. Tüm yeni takım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı Roma, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı İspanyol sol bek Angelino'yu satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşması ile kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
30.01.2024 Futbol
Real Madrid'de Arda Güler gözden düştü! Rekorunu kırdı
Real Madrid'de Arda Güler gözden düştü! Rekorunu kırdı Real Madrid'in 37.5 milyon euroya Palmeiras'tan transfer ettiği Endrick, geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gelmişti. Real Madrid'de yeni takım arkadaşlarıyla tanışan genç Brezilalı, Bellingham ve Arda Güler'in rekorlarını kırmayı başardı.
24.12.2023 Şampiy10
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu bu akşam oynandı. 9 Ekim MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da araştırılmaya başlandı. Eda Karabulut'un elenen son isim olmasının ardından haftanın takımları yeniden şekillendi. Jüri üyeleri yarışmacılardan profiterol tarifi yapmalarını istedi. Peki MasterChef All Star yeni takımlar nasıl oluştu? İşte 9 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takımlar...
9.10.2023 Televizyon
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.08.2023 İddaa
Beşiktaş'a iç transferde mutlu son! 2 imza birden
Beşiktaş'a iç transferde mutlu son! 2 imza birden İç transferde daha önce Mert Günok'a imza attıran Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun ve Salih Uçan'la masaya oturdu.
31.07.2023 Beşiktaş
Ömer Faruk Yurtseven NBA yıldızlarıyla özel idmanda
Ömer Faruk Yurtseven NBA yıldızlarıyla özel idmanda Doğu konferansında Miami Heat’le şampiyonluk yaşayan milli oyuncu Ömer Yurtseven Batı Konferansı mücadelesi için çalışmalara hızlı başladı.
25.07.2023 NBA
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR? MasterChef All Star'da yeni takım kaptanları belli oldu. Eleme oyunu sonrası takımlar kaptanlık için yine tezgah başına geçti. Zorlu mücadelelere sahne olan rekabette takım kaptanları da netleşti. Peki 24 Temmuz MasterChef kırmızı ve mavi takımlarda kimler var?
24.07.2023 Televizyon
Real Madrid'de Arda Güler şov! İlk idmanda yıldız oldu,  Ancelotti bile şaşırdı
Real Madrid'de Arda Güler şov! İlk idmanda yıldız oldu, Ancelotti bile şaşırdı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlılarla ilk antrenmanına çıktı. Yeni takım arkadaşları ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile tanışan Arda Güler antrenmanda yaptıklarıyla kendisine hayran bıraktı. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul Fenerbahçe'de durumu henüz netleşmeyen ve yeni sözleşme konusunda pek de istekli olmayan yıldız futbolcuya Sarı Lacivertli yönetim rest çekti. Vitor Pereira'dan sonra göreve gelen İsmail Kartal'ın 14 maçta oynattığı 27 yaşındaki Portekizlinin menajerine talimat verdiği kaydedilirken, Ali Koç'un oyuncuya ''Ya kafanı buraya ver ya da performansını artır" tavsiyesinde bulunduğu bildirildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iki ayrılık! Türkiye Kupası finalinden sonra yollar ayrılacak
Fenerbahçe'de iki ayrılık! Türkiye Kupası finalinden sonra yollar ayrılacak 11 Haziran'da Başakşehir ile Türkiye Kupası final maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de iki futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenildi. Menajerine talimat veren tecrübeli orta sahanın eşyalarını topladığı bildirilirken, Norveçli golcünün ise yeni takım arayışlarına koyulduğu belirtildi. Ayrıca kulübe yakın gazetecilerden Yağız Sabuncuoğlu'nun son dakika haberine göre Ali Koç'un final karşılaşmasının ardından Jorge Jesus'a da teşekkür edeceği anlaşıldı.
8.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar! Neredeyse bir takım toplanıp gidiyor
Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar! Neredeyse bir takım toplanıp gidiyor Yaz ayı transfer dönemi gelmeden kolları sıvayan ve gelecek sezonun kadro mühendisliği için ekstra mesai harcayan Galatasaray yönetimi 8 futbolcuya 'kendinize yeni takım bulun' mesajı gönderdi. 6 tanesini Fatih Terim'in transfer ettiği oyuncuların menajerleriyle birlikte arayışlara koyulduğu belirtilirken, 3 ay sonra Florya'da köklü değişikliklerin olabileceği ifade edildi.
30.03.2023 Galatasaray
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu?
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu? Survivor 2023'te voleybol challenge var. 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlanı. Mavi ve kırmızı takımların belli olmasıyla ilk kez yarışmacılar yeni takım arkadaşlarıyla parkura çıkıyor. Survivor Asena'nın kırmızı takıma geçmesiyle birlikte Survivor Aziz ile gerilimi tırmandı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?
28.03.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor'da yeni takımları açıkladı! Merve gözyaşlarına boğuldu
Acun Ilıcalı Survivor'da yeni takımları açıkladı! Merve gözyaşlarına boğuldu Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı TV8'in sevilen yarışma programı Survivor Türkiye'de birleşme partisi sonrası yeni takımlar belirlendi. Takımların açıklandığı Survivor'da Acun Ilıcalı, "Sanki Survivor'ın ilk günü gibiyiz" dedi. Merve, yeni takımını öğrendikten sonra gözyaşlarına boğuldu.
28.03.2023 Magazin
Amir Hadziahmetovic resmen Beşiktaş'ta! İşte bonservis bedeli ve maaşı
Amir Hadziahmetovic resmen Beşiktaş'ta! İşte bonservis bedeli ve maaşı Beşiktaş, Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile anlaşmaya vardı.
3.02.2023 Beşiktaş
Tarihe geçen bonservis bedeli! 121 milyon euro'ya biten transfer
Tarihe geçen bonservis bedeli! 121 milyon euro'ya biten transfer İngiliz devi Chelsea, Katar'da düzenlenen 2020 Dünya Kupası'nda en iyi genç futbolcu ödülünü alan Enzo Fernandez'i tam 121 milyon euro'ya transfer etti.
1.02.2023 İngiltere
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a görkemli bir törenle imza attı. Avrupa'da bir çok transfer teklifi aldığını aktaran Ronaldo, "kazanabileceğim her şeyi kazandım. O yüzden bu kararı verdim" dedi.
3.01.2023 Futbol
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! İlk maçında topa tuttular
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! İlk maçında topa tuttular Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'la görüşen fakat Al Fayha ile anlaşmaya varan Anthony Nwakaeme gösterdiği performansla Suudi Arabistan basını tarafından topa tutuldu.
14.09.2022 Futbol
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar...
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar... Türk futbolunun ve Galasaray'ın efsane ismi Fatih Terim için sürpriz iddia ortaya atıldı. Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından başka bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için Mısır Milli Takımı'nın ilgisi olduğu ve tecrübeli hocayı istediği iddia edildi.
8.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu!
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Florian Grillitsch, transferi konusunda kendisine zorluk çıkaran menajeri (aynı zamanda babası) ile yollarını ayırdı. İtalyan basını, Avusturyalı orta saha oyuncusunun, eski menajeri Thomas Böhm ile anlaştığını yazarken, yıldız futbolcunun Fiorentina'ya yakın olduğu ifade edildi.
29.07.2022 Galatasaray
Vitor Pereira 'Böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dedi Jorge Jesus yüzüne bakmadan gönderdi! 3 ayrılık...
Vitor Pereira 'Böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dedi Jorge Jesus yüzüne bakmadan gönderdi! 3 ayrılık... Kim Min Jae'nin Napoli'ye gidişinden sonra Gustavo Henrique transferini yapan ve artık bir sol bek, bir as stoper bir de santrafor arayışlarına koyulan Fenerbahçe'de 3 ayrılık kesinleşti. Vitor Pereira döneminde oynadığı futbolla gelecek vaad eden genç orta sahanın takımdan ayrılacağı öğrenilirken, Burak Kapacak ve Tiago Çukur'un da kendisine yeni takım baktığı bildirildi.
26.07.2022 Fenerbahçe
Dinamo Kiev maçı öncesi Samandıra'da flaş gelişme! Gustavo ve Kim'den sonra 7 ayrılık daha
Dinamo Kiev maçı öncesi Samandıra'da flaş gelişme! Gustavo ve Kim'den sonra 7 ayrılık daha Kim Min Jae'yi Napoli'ye göndermeye hazırlanan Sarı Lacivertli yönetim Luiz Gustavo'dan sonra 7 futbolcunun daha hesabını kesti. Jorge Jesus'un kesinlikle kadrosunda düşünmediği oyuncular yeni takım arayışlarına geçerken, listede bazı isimlerin tartışma yaratması ise dikkatlerden kaçmadı. İsmail Kartal döneminde oynadığı futbolla göz dolduran milli orta sahanın transfer görüşmelerine başlaması camiada homurdanmalara yol açtı.
25.07.2022 Fenerbahçe
Ali Koç gemileri yaktı 3 yıldızla yollarını ayırdı! 'Hiç değilse 8 milyon euro'muz kasamızda kalsın'
Ali Koç gemileri yaktı 3 yıldızla yollarını ayırdı! 'Hiç değilse 8 milyon euro'muz kasamızda kalsın' Fenerbahçe transfer haberleri... Joao Pedro, Nino, Pamblo Mari, Plea, Pezzella gibi tecrübeli futbolcularla masaya oturan Fenerbahçe'de 3 ayrılık kapıya dayandı. Yüksek maaşlarıyla dikkat çeken bu yıldızlara 'Kendinize yeni takım bulun' talimatı veren Ali Koç'un Jorge Jesus'a '8 milyon euro'luk rahat nefes alma opsiyonumuz olursa transferleri daha kolay bitiririz' dediği öğrenildi.
17.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 7 futbolcu Samandıra'yı boşaltıyor! 'En fazla maaşı siz alıyorsunuz, size güle güle'
Fenerbahçe'de 7 futbolcu Samandıra'yı boşaltıyor! 'En fazla maaşı siz alıyorsunuz, size güle güle' Fenebrahçe'de son dakika gelişmesi... Bruma, Emre Mor, Henrique, Arao, Tiago Çukur, Joshua King transferleriyle kadrosunu bir hayli güçlendiren ve Joao Pedro bombasını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe'de 7 oyuncuyla yollar ayrılıyor. Jorge Jesus'un raporuna göre hareket eden Ali Koç'un takımda en fazla maaş olan futbolculara 'Kendinize yeni takım bulun' talimatı verdiği öğrenildi.
15.07.2022 Fenerbahçe
Galatasaray tarihinde böyle bir operasyon yok! Okan Buruk'tan 21 futbolcuya 'kendinize kulüp bulun' talimatı
Galatasaray tarihinde böyle bir operasyon yok! Okan Buruk'tan 21 futbolcuya 'kendinize kulüp bulun' talimatı Galatasaray'da son dakika... Sarı Kırmızılı kulübe imza atar atmaz Florya'da köklü değişikliklere gitmeye hazırlanan Okan Buruk'un 21 futbolcuya 'kendinize yeni takım bulun' talimatı verdiği öğrenildi. Listede sürpriz oyuncular bulunurken, Fatih Terim döneminde transfer edilen isimlerin tek tek gönderilecek olmaları ise ayrıca dikkat çekti.
1.07.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak yılın transfer çalımı demişti! Okan Buruk gönderiyor! G.Saray'da 6 ayrılık
Abdurrahim Albayrak yılın transfer çalımı demişti! Okan Buruk gönderiyor! G.Saray'da 6 ayrılık Dün Florya'da ilk mesai gününe başlayan ve geniş çaplı bir kadro mühendisliğine gidecek olan Okan Buruk'un 6 futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi. Gönderilecek isimler arasında Abdurrahim Albayrak döneminde transfer edilen oyuncular da bulunurken, Galatasaraylı yöneticilerin bu futbolculara 'kendinize yeni takım bulun' talimatı verdiği belirtildi.
29.06.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Takım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni takım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.