Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a iç transferde mutlu son! 2 imza birden

Beşiktaş'a iç transferde mutlu son! 2 imza birden

İç transferde daha önce Mert Günok'a imza attıran Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun ve Salih Uçan'la masaya oturdu.

Beşiktaş'a iç transferde mutlu son! 2 imza birden

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan siyah-beyazlılar, takım içi çalışmalarını da sürdürüyor. Beşiktaş yönetimini, geride kalan sezonda performansı ile dikkat çeken oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Kartal transferde Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana’nın ardından uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Ante Rebic’e de kavuştu.

Milan’dan 500 bin euro bonservis bedeli ve 1 milyon euro performans bonusu karşılığında transfer edilen Hırvat sol kanat oyuncusu dün Milano’dan kalkan özel uçakla İstanbul’a geldi. Taraftarların havalimanında karşıladığı 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ricardo Quaresma’nın 7 numaralı formasını giyecek olan Ante Rebic, “Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni takım arkadaşlarım ve hocamla tanışmayı bekliyorum. 7 numaralı formayı seçtim. Gelmeden önce vatandaşım Domagoj Vida ile konuştum. Gayet güzel, benim için her şey olumlu” dedi.

Haberin Devamı

KAP AÇIKLAMASI BUGÜN

Ante Rebic bugün sponsor hastanede detaylı sağlık kontrolünden geçirilecek. Hırvat futbolcu daha sonra kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak. Rebic için resmi KAP açıklaması da bugün yapılacak. Bu arada Milan’la sezon başı kampı geçiren ve fiziksel açıdan iyi durumda olan yetenekli futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara katılabileceği bildirildi.

ROBERTO PEREYRA İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Transferde atağa kalkan Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli orta saha Roberto Pereyra’nın menajeriyle kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Udinese ile sözleşmesi biten 32 yaşındaki deneyimli oyuncunun menajeri Federico Pastorello, siyah-beyazlı yöneticilerle yüz yüze görüşmek için bugün İstanbul’a gelecek. Serie A’dan ciddi talipleri bulunan ve Beşiktaş’ın yaptığı teklife henüz yanıt vermeyen Roberto Pereyra, siyah-beyazlılar ile menajeri Pastorello arasında gerçekleşecek görüşmede maddi konularda anlaşma sağlanması halinde İstanbul’a davet edilecek. İtalya’da daha önce Juventus forması da giyen Arjantinli futbolcu geçen sezon Udinese’de 36 resmi maçta 5 gol ve 9 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

ÖNCE SALON SONRA SAHA

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında perşembe günü KF Tirana ile Arnavutluk’ta karşılaşacak Beşiktaş çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcular öğle saatlerinde salonda gerçekleşen ilk idmanda, denge ve kuvvet artırıcı çalışmalar üzerinde durdu. Oyuncuların ısınma programından sonra yaklaşık 1 saat boyunca koordinasyon ve dayanıklılık çalışmaları yaptığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde sahada gerçekleşen günün ikinci antrenmanında ise ısınma koşusu, 5’e 2 pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı vurgulandı.

MERT GÜNOK UZATTI, CENK VE SALİH YOLDA

Kartal iç transferde ilk imzayı Mert Günok’a attırdı. Milli kalecinin 2024’te bitecek sözleşmesi 2026’ya kadar uzatıldı. Mert’in 8 milyon lira olan yıllık ücretine ciddi bir iyileştirme de yapıldığı bildirildi. Mert’in ardından Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın sözleşmeleri de iyileştirme yapılarak yenilenecek. Kontratları 2024’te bitecek Cenk ve Salih’in de önümüzdeki günlerde ikişer yıllık imza atmaları bekleniyor. (Skorer)

Haberin Devamı

Beşiktaşa iç transferde mutlu son 2 imza birden