Yine Çin yine pandemi tehlikesi! Hayvanlardan insanlara bulaşabilen BtSY2 virüsü tespit edildi
Yine Çin yine pandemi tehlikesi! Hayvanlardan insanlara bulaşabilen BtSY2 virüsü tespit edildi Dünyayı iki yıl boyunca kasıp kavuran koronavirüs salgınından sonra Çin'de hayvanlardan insanlara bulaşabilen yeni bir virüs türü tespit edildi. Bilim insanları, Çin'in güneyindeki yarasalarda gizlendiği keşfedilen bir virüsün, insanlara bulaşma potansiyeli olan beş tehlikeli virüsten biri olduğunu söyledi. Araştırmacılar, BtSY2 adlı virüsün Covid-19'a neden olan SARS-CoV-2 ile aynı aileden olduğu belirtilerek, yeni bir pandemi olasılığına karşı uyarıda bulundu.
28.11.2022 Dünya
Yeni salgın uyarısı! Bilim insanları açıkladı! Yeni pandemi ne olacak? Bilim insanları tarih verdi! Ölümcül olabilir!
Yeni salgın uyarısı! Bilim insanları açıkladı! Yeni pandemi ne olacak? Bilim insanları tarih verdi! Ölümcül olabilir! Bilim insanları uyardı! Yeni salgın kapıda! H5N1 virüsünün neden olduğu kuş gribi geçen yıla oranlar arttı. Virüsün insanlarda ölümcül sonuçları olabileceğine yönelik uyarılar geliyor. Özellikle mevsimsel grip ile aynı anda görülecek kuş gribi yeni bir pandemiye neden olabilir. Peki, Yeni pandemi ne olacak? Yeni salgına neden olacak virüs ne? H5N1 virüsü ölümcül mü? Kuş gribi yayılıyor mu? Kuş gribi ölümcül mü? İşte detaylar…
30.08.2022 Sağlık
Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? Bill Gates’den korkutan açıklama!
Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? Bill Gates’den korkutan açıklama! Dünya iki yıldan uzun bir süredir koronavirüs pandemisinin pençesinde! Virüs hala can almaya devam ederken Bill Gates’den korkutan açıklama geldi! Pandemi sürecinde gündemden düşmeyen açıklamalarıyla anılan Bill Gates dünyayı bekleyen yeni pandemi ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Peki, Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? İşte Bill Gates’in bir sonraki pandemi hakkındaki açıklamaları!
20.02.2022 Gündem