Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi
Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) yeni liderini seçti. İlk kez online ortamda oy kullanılan seçimde CDU'nun yeni lideri bilinen Armin Laschet oldu. Ilımlı göçmen politikasını savunan siyasetçi, Alman basını ve kimi politikacılar tarafından 'Türklerin Armin'i' olarak adlandırılıyor.
16.01.2021 Dünya
'El Kaide'nin başına o geçecek!'
'El Kaide'nin başına o geçecek!' Terör örgütü El Kaide'nin eski lideri Usame Bin Ladin'in 28 yaşındaki oğlu Hamza Bin Ladin'in kısa süre içinde örgütün başına geçmesi bekleniyor.
1.08.2017 Dünya
Arap basınından şok haber! 'IŞİD'in yeni lideri o olacak!'
Arap basınından şok haber! 'IŞİD'in yeni lideri o olacak!' Geçtiğimiz hafta ölümü hem Rus hem Suriye hem de IŞİD kaynaklarınca doğrulan IŞİD'in lideri Bağdadi'nin yerine geçecek isim açıklanmamıştı. Arap basını Bağdadi'nin yerine geçecek ismi telaffuz etmeye başladı.
15.07.2017 Dünya
Hamas'ta yeni başkan seçildi!
Hamas'ta yeni başkan seçildi! Hamas, yeni siyasi vizyon haberlerinden sonra yeni liderini seçti. Hamas'ın Siyasi Büro Başkanlığı için yapılan seçimde Halid Meşal'in yerine İsmail Heniyye'nin seçildiği belirtildi.
8.05.2017 Dünya