e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak
e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak Milli Savunma Bakanlığı, askerlikle ilgili iş ve işlemlerin dijital ortamda tek nokta üzerinden yapılabilmesine imkan sağlayan 'Askerliğim' bütünleşik hizmetinin, e-Devlet'ten hizmete sunulduğunu duyurdu.
21.03.2023 Gündem
E-Devlet'te yeni hizmet! Resmen başladı, artık ücret ödenmeyecek
E-Devlet'te yeni hizmet! Resmen başladı, artık ücret ödenmeyecek Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Müjdeli haberi resmen duyurdu. E-Devlet'te yeni bir hizmet daha kullanıma sunuldu. Geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete'de de yayımlanmıştı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi açıkladı. 1 Ekim'den itibaren başladı. Tamamen ücretsiz olacak. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Ekonomi
e-Devlet'te yeni hizmet! Milyonları kapsıyor
e-Devlet'te yeni hizmet! Milyonları kapsıyor e-Devlet milyonları kapsayacak yenilik. Ve başladı. e-Devlet üzerinden yeni bir hizmeti daha uygulamaya açtı. Çeşitli sebeplerle sağlık kuruluşunda doğum bildirimi yapamayan vatandaşlar artık doğum bildirimlerini e-Devlet üzerinden yapabilecek. e-Doğum uygulaması ile kamu sağlık kuruluşlarında dünyaya gelen ve anne/babaları tarafından isimleri belirlenen çocukların doğum bildirimlerinin nüfus müdürlüklerine gitmeden doğumun gerçekleştiği sağlık kuruluşunda yapılabilmesine olanak sağlanmıştı. Uygulamaya ek olarak e-Devlet sistemi üzerinden “Doğum Bildirimi Başvurusu” hizmeti sayesinde, çeşitli sebeplerle sağlık kuruluşunda doğum bildirimi yapamayan vatandaşlar artık yurt içinde ve sağlık kuruluşunda dünyaya gelen çocuklarının doğum bildirimlerini e-Devlet kapısı üzerinden yapabilecek.
16.10.2021 Gündem
e-Devlet'te yeni hizmet... Saat 16:00'dan sonra başladı
e-Devlet'te yeni hizmet... Saat 16:00'dan sonra başladı "Kişi Vekaletnameleri Sorgulama" hizmeti ile 1 Mart 2016 tarihi sonrası noterler aracılığı ile verilen vekaletlerde, vekil, azil ve istifa bilgileri e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek.
24.04.2019 Gündem