Yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukattan flaş iddia
Yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukattan flaş iddia Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada görevlendirilen Ulusal Kriminal Büro'da görevli bilirkişi tarafından hazırlanan rapor dosyaya ulaştı. Raporda, Gülistan'ın en son görüldüğü Dinar Köprüsü altındaki suda intihar olasılığını gösterecek hareketlilik yaşanmadığı öne sürülerek, 'Köprü ayağındaki efekt, bir piksel artığı olup kesinlikle yukarıdan suya düşen bir insan veya eşyanın suda yükselttiği su sütunu değildir" denildi. Gülistan'ın erkek arkadaşı ile görüştüğünü gösteren yeni görüntülerin de incelendiği raporla ilgili Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, "Bu raporla kesin bir dille intihar tezini çökertti" dedi.
4.08.2020 Yaşam
Artvin'deki felaketten yeni görüntü: 3 kişi ölüme böyle sürüklendi
Artvin'deki felaketten yeni görüntü: 3 kişi ölüme böyle sürüklendi Artvin'in Yusufeli ilçesinde, sel sularına kapılarak kaybolan 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı, afette hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. 3 kişilik ailenin bulunduğu aracın selde sürüklendiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Aracın selde sürüklenme anları kameraya böyle yansıdı.
13.07.2020 Yaşam
O kazanın mola görüntüleri ortaya çıktı!
O kazanın mola görüntüleri ortaya çıktı! Muğla-Marmaris karayolundaki Sakar Geçidi'nde kontrolden çıkarak alt yola devrilen ve içindeki 24 kişinin öldüğü midibüsün yolcularının Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki bir çay bahçesinde verdiği molanın görüntüleri ortaya çıktı.
16.05.2017 Haber
15 Temmuz darbe girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı!
15 Temmuz darbe girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Görüntülerde, FETÖ üyesi askerler ile onlara karşı çıkan, aralarında kumpas mağduru yüksek rütbeli subayların da bulunduğu Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları arasında yaşanan çatışma ve arbede anları yer aldı. Albay Erkan Öktem'in hem tabanca, hem de uzun namlulu silahla o gecede aktif rol aldığı, çevresine tehditler savurduğu görüntülerde dikkati çekti.
15.03.2017 Haber

Benzer Haber Etiketleri