'Yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürmüştü! Oğuzhan Koç'tan yeni açıklama
'Yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürmüştü! Oğuzhan Koç'tan yeni açıklama Son dönemde gergin tavırlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, sosyal medya üzerinden isyan etti. Ünlü şarkıcı, "Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş" şeklinde ayakkabılarını eleştiren bir fenomenin Intagram hesabını ifşa etti ve çok sert ifadeler kullandı. Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda biten Oğuzhan Koç, dün akşam Kocaeli'de bir mekanda konser verdi. Sahne performansı ve şarkılarıyla alkış alan Oğuzhan Koç, sosyal medya fenomenine yönelik sert tepkisinden sonra magazin gündemindeki ayakkabı polemiğine dair bu kez sahnede konuştu.
18.06.2023 Magazin
ABD Başkanı Trump'tan harekat hakkında yeni açıklama!
ABD Başkanı Trump'tan harekat hakkında yeni açıklama! ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Öte yandan ABD Savunma Bakanı Esper de ABD'nin Suriye'nin kuzeyinden bin asker daha çekmeye hazırlandığını duyurdu.
13.10.2019 Dünya
Suudi Arabistan'dan yeni açıklama: Bu henüz birinci dalga
Suudi Arabistan'dan yeni açıklama: Bu henüz birinci dalga Geçtiğimiz akşam 11 prens ve çok sayıda iş adamı hakkında 'yolsuzluk'tan gözaltı kararı çıkaran Suudi Arabistan’da Başsavcılık, 'Bu gözaltılar henüz birinci dalga' açıklamasını yaptı.
6.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri