YSK Başkanı Yener'den seçim sonrası açıklama
YSK Başkanı Yener'den seçim sonrası açıklama Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, “Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oy verme süreci sona ermiştir. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan ve oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır” dedi.
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener'den 14 Mayıs açıklaması
YSK Başkanı Yener'den 14 Mayıs açıklaması Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime sayılı günler kala adaylıktan çekilmişti. İnce'nin kararı sonrası verilen oylarla ilgili gözler Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) vereceği karara çevrilmişti. Gelen son bilgiye göre YSK, Muharrem İnce'ye verilen oylarla ilgili kararını verdik.
13.05.2023 Gündem
Ünlü popçu kendisini en çok üzen şeyi açıkladı
Ünlü popçu kendisini en çok üzen şeyi açıkladı Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da düzenlenen Snow weekend festivalinde sahne alan Hande Yener, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Yener, sahnede dinleyicileri ile sohbet ederken bir dinleyicisinin abla demesi üzerine, "En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi" dedi.
15.12.2019 Magazin
Niran Ünsal'ın bu açıklamaları çok konuşulacak!
Niran Ünsal'ın bu açıklamaları çok konuşulacak! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına katılan Niran Ünsal, Hande Yener'in ' Benim pornografik görüntülerim yok ' açıklamasına ve Demet Akalın'ın Twitter'da kendisine gösterdiği tepki ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Hande Yener’den muhabire fırça: ‘Çarşaf giymem gerekiyor benim’..
Hande Yener’den muhabire fırça: ‘Çarşaf giymem gerekiyor benim’.. Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan Hande Yener, sahne altından fotoğraf çeken bir muhabiri fena azarladı. Serbest muhabir olduğu öğrenilen bu kişiyi azarlayan Hande Yener,'' Ama ordan çekersen çarşaf giymem gerekiyor benim'',"Ayıp ama değil mi, ayıp" dedi. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Hande Yener o iddiaları böyle yalanladı..
Hande Yener o iddiaları böyle yalanladı.. Hande Yener 'göbek' iddalarına böyle yanıt verdi..
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri