Devlet memurları yemek bedeli ne kadar 2023? memurlardan günlük kaç lira yemek bedeli tahsil edilecek?
Devlet memurları yemek bedeli ne kadar 2023? memurlardan günlük kaç lira yemek bedeli tahsil edilecek? Hazine ve Maliye Bakanlığının Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, memurlardan bu yıl 3,81-15,55 lira, sözleşmeli personelden 4,64-18,59 lira öğle yemeği bedeli tahsil edilecek.
7.01.2023 Memur
Yemek kartları ne zaman kalkıyor? Yemek kartları ile ilgili yeni düzenleme nasıl olacak? Yemek bedeli vergi istisnası nedir?
Yemek kartları ne zaman kalkıyor? Yemek kartları ile ilgili yeni düzenleme nasıl olacak? Yemek bedeli vergi istisnası nedir? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Yemek ödemelerinde restoran, lokanta ve yemek kartı kullanma zorunluluğunu kaldıracaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanlara nakden ödenen yemek bedeli tutarlarının da vergi istisnası kapsamına gireceğini açıkladı. Yemek kartları ile ilgili yeni düzenlemenin ne zaman uygulamaya konulacağı merak ediliyor. Peki, Yemek kartları ne zaman kalkıyor? Yemek kartları ile ilgili yeni düzenleme nasıl olacak? Yemek bedeli vergi istisnası nedir? İşte detaylar…