Ydgh

Ydgh

Son dakika YDGH haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YDGH ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YDGH haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ydgh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ydgh gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 ydgh haberi bulunmuştur. Tüm ydgh haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK/KCK'nın sözde Hakurk lojistik alan sorumlusu  'Serdar Pir Avesta' öldürüldü
PKK/KCK'nın sözde Hakurk lojistik alan sorumlusu 'Serdar Pir Avesta' öldürüldü MİT'in operasyonuyla, PKK/KCK'nın sözde Hakurk lojistik alan sorumlusu "Serdar Pir Avesta" kod adlı terörist Hakan Ateş, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta etkisiz hale getirildi.
26.07.2021 Gündem
"4 yaşındaki çocuğun cinsel istismarı kurgulaması mümkün değil"
"4 yaşındaki çocuğun cinsel istismarı kurgulaması mümkün değil" DİYARBAKIR'da, iş yerine gelen 4 yaşındaki A.Ü. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen emlakçı M.R.Ç.'yi (66), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, "4 yaşında olan bir mağdurun bu şekilde bir olayı kurgulayarak sanığa iftira atması mümkün değildir" denildi.
2.02.2018 Yaşam
Saldırı hazırlığında yakalandı!
Saldırı hazırlığında yakalandı! Polise saldırı hazırlığında olduğu öne sürülen bir kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem
PKK'nın gençlik yapılanması YDGH'ye operasyon
PKK'nın gençlik yapılanması YDGH'ye operasyon KAYSERİ'de PKK'nın gençlik yapılanması YDGH'ye yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. 8 kişinin yakalanması için operasyonların sürdüğü belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarını el-Bab tetikledi
Terör saldırılarını el-Bab tetikledi Suriye’nin kuzeyindeki el-Bab ilçesine 13 Kasım’da başlatılan operasyon bölgedeki TSK ve ÖSO unsurlarına yönelik sabotajlarla durdurulmak istendi. 9 Aralık’ta başlayan ikinci dalga ise Türkiye içinde patlatılan bombalarla engellenmek isteniyor. Halep'e açılan kapı olarak bilinen el-Bab Türkiye için olduğu kadar PYD-Esed ve DEAŞ için de hayati önem taşıyor.
17.06.2021 Dünya
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı İZMİR'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Diyarbakır Belediye Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla saldırı düzenleyecekleri belirlenen PKK/KCK terör örgütünün sözde gençlik yapılanması YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) 12 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı...
29.09.2021 Gündem
IŞİD'in Arapça arşivi ele geçirildi
IŞİD'in Arapça arşivi ele geçirildi DİYARBAKIR’da 26 Ekim 2015 tarihinde IŞİD’in hücre evlerine yapılan ve 7 teröristin öldürüldüğü operasyondan sonra yakalanarak, tutuklanan örgütün Diyarbakır sözde emiri Nihat Turan’a ait bilgisayarın bir ihbar sonucu bulunduğu ve hard disklerden çıkan 2 bin 580 sayfalık Arapça dökümanın tercüme edilmeden savcılığa gönderildiği ifade edildi...
29.09.2021 Gündem
Üst düzey teröristler yakalandı!
Üst düzey teröristler yakalandı! Mardin'de dün düzenlenen operasyonda biri Suriye uyruklu 3 terörist gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Çocuğa istismardan tutuklanan esnaf: YDGH’liler iftira atıyor
Çocuğa istismardan tutuklanan esnaf: YDGH’liler iftira atıyor DİYARBAKIR’da işyerine gelen 4 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla, mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istenen esnaf 62 yaşındaki M.R.Ç., savcılıkta verdiği ifadesinde devlete bağlı olduğu için toplumsal olayları ihbar ettiğini, bu nedenle HDP ve YDGH üyelerinin kendisine iftira attığını öne sürdü. Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüpheli tutuklandı.
17.05.2016 Yaşam
Savaştepe’de terör operasyonu
Savaştepe’de terör operasyonu BALIKESIR’ın Savaştepe ilçesinde PKK’nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi (YDGH) üyesi olduğu ileri sürülerek jandarma tarafından gözaltına alınan 20 yaşındaki Ö.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın yeni planı ortaya çıktı!
PKK'nın yeni planı ortaya çıktı! Sözde özerklik ilanı sonrası Cizre, Sur ve Silopi'de yüzlerce militanını kaybeden terör örgütü PKK, şimdi de "Her evden bir erkek çocuğu" toplama peşine düştü.
29.09.2021 Gündem
En büyük operasyon başlıyor
En büyük operasyon başlıyor Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 20 bin asker ve polisin katılacağı bir operasyon başlıyor.
29.09.2021 Gündem
Muş'ta eylem hazırlığındaki YDGH'liler yakalandı
Muş'ta eylem hazırlığındaki YDGH'liler yakalandı Muş’ta, eylem hazırlığı yapan terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda üç kişi gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel doküman, eylemlerde kullanılmak üzere malzeme ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Mahmudiye'de PKK üyesi yakalandı
Mahmudiye'de PKK üyesi yakalandı Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde, PKK/YDGH silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan araması bulunan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı...
29.09.2021 Gündem
YPG'den küstah tehdit
YPG'den küstah tehdit Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'den küstah tehdit...
29.09.2021 Gündem
PKK’dan korkunç metropol planı!
PKK’dan korkunç metropol planı! Operasyonlarla darbe alan PKK, büyük şehirlerde provokasyona hazırlanıyor
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş: HDP ile tekrar görüşebiliriz
Numan Kurtulmuş: HDP ile tekrar görüşebiliriz Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "HDP ile görüşülmez diye bir kategorik tavrımız yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK’nın 12 yöneticisi orayı terk etti ve...
PKK’nın 12 yöneticisi orayı terk etti ve... Terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe vurularak Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Zap Mahallesi güvenlik güçlerinin kontrolüne geçti. Asker ve polisler bir binaya Türk bayrağı çekerek İstiklal Marşını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Sur’da yaralı asker sayısı 13’e yükseldi
Sur’da yaralı asker sayısı 13’e yükseldi Sabah saatlerinde 5 askerin yaralanmasının ardından çatışmaların şiddetlendiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaralı sayısı 13’e yükseldi. İlçede, 32 gündür devam eden yasak süresince 6 güvenlik görevlisi şehit oldu, 74 güvenlik görevlisi ise yaralandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da terör örgütü operasyonu
İstanbul'da terör örgütü operasyonu Esenyurt ve Sultangazi'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ya yönelik operasyon yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Tarsus'ta 3 YDG-H'li tutuklandı
Tarsus'ta 3 YDG-H'li tutuklandı MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılaşması YDG-H üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 17 kişiden 1’i çocuk 3 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın iki üst düzey sorumlusu öldürüldü
PKK'nın iki üst düzey sorumlusu öldürüldü Şırnak'ın Cizre ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin ilçedeki üst düzey sorumlularından ikisi etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
'Saldırganları önce sivil polis sandık'
'Saldırganları önce sivil polis sandık' Elçi’nin öldürüldüğü noktadaki sivil polislerden birinin ‘şikâyetçi’ sıfatıyla verdiği ifadeye göre, sokakta kaçan YDG-H’li polisleri geçtikten sonra geriye ateş etmiş. Deforme mermi olay yeriyle bağlantısız bölgeden çıkmış.
29.09.2021 Gündem
Bursada jandarmadan YDG-H operasyonu: 9 gözaltı
Bursada jandarmadan YDG-H operasyonu: 9 gözaltı BURSA’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ya karşı gerçekleştirilen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı...
8.12.2015 Yaşam
23 hedef tam isabet
23 hedef tam isabet Hava Kuvvetleri Kuzey Irak’ta PKK’ya ait 23 hedefi vurdu. Üç saat süren operasyona 12 adet F-16 ve 10 adet F-4 2020 uçağı katıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ydgh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ydgh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.