Yaz Kampı

Yaz Kampı

Son dakika yaz kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaz kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaz kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 yaz kampı haberi bulunmuştur. Tüm yaz kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bizim geleceğe yönelik yatırımımız istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bizim geleceğe yönelik yatırımımız istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Bizim geleceğe yönelik yatırımımız ülkemizde gençlerimizin birer ahlak timsali olarak yetişmesi ve istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak en büyük amacımız budur.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Tamamen ücretsiz! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor
Tamamen ücretsiz! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor Milyonlarca gence güzel haber geldi. Bakanlık harete geçti. Hiçbir ücret ödenmeyecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz yaz dönemi kampları için başvurular alınmaya başladı. 12 ile 25 yaş arası gençlerin katılabileceği kamplar için son başvuru tarihi ise 16 Haziran.
6.06.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde büyük ivme kazandı
Bakan Varank: Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde büyük ivme kazandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilişim Vadisi'nde DIGIAGE Oyun Geliştirme Yaz Kampı'nda 51 ülkeden 600 gençle bir araya geldi. Varank, "Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde müthiş bir ivme yakaladı. Bundan 3 sene önce Türkiye'de bir tane Unicorn yani milyar dolarlık şirket yokken şu anda 6 Unicorn'umuz var. Bunlardan 3'ü oyun ve yazılım firmaları. Bu alana gençlerin de ilgi duyması ile beraber yakaladığımız ivme, Türkiye'yi farklı bir boyuta taşıyacak" dedi.
10.09.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Katma değerin anahtarı yazılımda, tasarımda
Bakan Varank: Katma değerin anahtarı yazılımda, tasarımda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin, katma değerli üretimle muasır medeniyetler seviyesini yakalayabileceğini belirterek, "Katma değerin anahtarı nerede? Siz genç kardeşlerimizde, yazılımda, tasarımda. Bu alanlarda ne kadar çok insan yetiştirirsek Türkiye'yi de bu manada muasır medeniyetler seviyesinin üzerine o kadar kolay çıkarabiliriz" dedi.
9.09.2022 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! Bayramdan sonra başlıyor, milyonlarca öğrenci artık...
MEB resmen duyurdu! Bayramdan sonra başlıyor, milyonlarca öğrenci artık... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni karar MEB tarafından resmen duyuruldu. Tarih verildi. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Dört bakanlık ortak hareket edecek. Bakan Özer ayrıntıları ile açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, köy okullarının aktif eğitim birimleri olarak kullanılması "köy yaşam merkezleri" konsepti altında yeni bir süreci Ramazan Bayramı'ndan sonra başlatacaklarını, bu kapsamda 4 bakanlığın iş birliğinde köy okullarında tarım ve hayvancılık gibi alanlarda halk eğitimi kurslarının ve yaz kampı gibi faaliyetlerin düzenleneceğini bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı hem öğrenciler hem de öğretmenler için birçok çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan' tarafından 2009 yılında kurulan, Macaristan ile Türkmenistan'ın gözlemci üye olarak faaliyetlerine katıldığı Türk Devletleri Teşkilatı, 3-4 Kasım 2021 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda Öğretmen Değişim Programı'nın 2022 yılında Türkiye'de yapılması yönünde karar alınmıştı. Alınan karar doğrultusunda Türk Devletleri Teşkilatı 1. Öğretmen Değişim Programı, 6-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Programda Türk eğitim sistemi ve davetli ülke eğitim sistemlerinin tanıtılması, öğretim yöntem ve teknikleri ile ölçme ve değerlendirmede yeni yaklaşımlar gibi konular ele alınacak.
2.05.2022 Eğitim
Siber Güvenlik Kış Kampı başladı
Siber Güvenlik Kış Kampı başladı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Siber Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen, "Siber Güvenlik Kış Kampı" başladı.
27.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı...
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı... Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Günün en çok konuşulan ismi Kırklarelispor Başkanı Volkan Can oldu.Volkan Can, Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzu ettiklerini söylemişti
24.01.2020 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kura sonuçlarına göre Fenerbarbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ve Yarı Final eşleşmeleri
24.01.2020 Galatasaray
Bakan Varank: Yıldızlar kadrosu oluşturduk, yakın zamanda açıklayacağız
Bakan Varank: Yıldızlar kadrosu oluşturduk, yakın zamanda açıklayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye Uzay Ajansının yönetimi için adeta bir yıldızlar kadrosu oluşturmaya çalıştık. Yakın zamanda kamuoyuna da açıklayacağımız bu ekibin öncülüğünde, alanında uzman isimlerle ülkemizi, havacılık ve uzay alanında dışa bağımlı olmayan, rekabetçi bir konuma getireceğiz." dedi.
1.08.2019 Ekonomi
Özel yetenekli öğrenciye TÜBİTAK bursu geliyor
Özel yetenekli öğrenciye TÜBİTAK bursu geliyor Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), özel yetenekli öğrencilerin eğitimlerinde etkili rol oynayacak, onlara üniversitede burs desteği sağlayacak.
14.02.2019 Eğitim
DNA araştırmasıyla tespit edilen katili yakalandı
DNA araştırmasıyla tespit edilen katili yakalandı Hollanda'da 15 bin erkeğin gönüllü olarak DNA vermesiyle korkunç sır aydınlandı, 55 yaşındaki adam İspanya'da yakalandı. Basın toplantısı düzenleyen kurbanın annesi, Hollanda'nın en ünlü polis adliye muhabiri Vries'e çabaları için teşekkür etti.
27.08.2018 Dünya
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor Okulların kapanması ile beraber, aileler çocukları için yaz kampı hazırlığına girdi. KidzMondo Trump İstanbul Yönetim Kurulu Başkanvekili Hande Sabuncuoğlu, yaz kampının sadece eğlendirmediğini, çocukların gelişimine büyük katkı da sağladığını söyledi
18.06.2018 Magazin
Cimbom'un Uzak Doğu planı
Cimbom'un Uzak Doğu planı Nagatomo’nun transfer edilmesinden sonra Uzak Doğu pazarından olumlu dönüşler alan G.Saray, Shinji Kagawa’y ı kadrosuna katarak ürün satışından kasasını doldurmak istiyor. Tokyo'da GS Store açmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda Nagatomo'nun bonservisini alacak. Sonrasında ise Shinji Kagawa'nın kulübü Dortmund ile masaya oturacak.
7.04.2018 Futbol
Beşiktaş'ın çılgın projesi hazır!
Beşiktaş'ın çılgın projesi hazır! Özel uçakla Çin’e gidecek olan Beşiktaş burada 15 gün kalıp, 2 özel turnuvada boy gösterecek. Sadece sportif değil, sosyal mesajları da olacak seyahat için sponsor aranıyor. Ancak bulunamasa bile geri adım yok.
13.01.2018 Beşiktaş
Türkiye 4 milyar dolarlık çocuk kampı sektöründe ilk 5'e girecek
Türkiye 4 milyar dolarlık çocuk kampı sektöründe ilk 5'e girecek Dünyada ve Türkiye'de çocuk kampı sektörüne ilginin hızla artması bu alanın, ekonomik olarak da büyümesini sağladı. 3 yıl içerisinde Türkiye'nin de çocuk kampı sektöründe en büyük 5 ülke arasına girmesi bekleniyor. ABD, Japonya, Kanada ve Rusya'nın başı çektiği sektör, Türkiye'de 350 milyon; dünyada 4 milyar dolarlık ekonomik büyüklüğe sahip.
22.12.2017 Eğitim
Çocukların hayallerini şekillendiren kamp
Çocukların hayallerini şekillendiren kamp Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, son iki haftaya giren yaz kampında çocukları eğlenceye davet ediyor. Kampta, çocuklar gönüllerinden geçen mesleği hem keşfediyor hem de uyguluyor. Kampın içeriğini KidzMondo Trump İstanbul Yönetim Kurulu Başkanvekili Hande Sabuncuoğlu ile konuştuk.
1.09.2017 Magazin
CHP’li gençten Atıcı’ya tepki
CHP’li gençten Atıcı’ya tepki Katıldığı bir televizyon programında, ‘O kamplarda militan yetiştiriliyor’ çıkışıyla dikkat çeken CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'ya tepki geldi
7.08.2017 Siyaset
Bu kampta genç mühendisler yetiştiriliyor
Bu kampta genç mühendisler yetiştiriliyor Engineering For Kids, alışılagelmiş yaz kamplarının dışında bir alternatif sunuyor. Engineeering For Kids’in yaz kampında 5-12 yaş arası çocuklar, kimyadan, uzay ve havacılığa, makineden inşaata kadar 6 farklı mühendislik dalında yapacakları deneylerle ‘neden’ sorusuna yanıt arayacak...
25.07.2017 Eğitim
Türkiye'de bir ilk! Hem tatil yapıyor  hem İngilizce öğreniyorlar
Türkiye'de bir ilk! Hem tatil yapıyor hem İngilizce öğreniyorlar Fethiye’de açılan Mentora Dil Okulu’nda 8-16 yaş grubundaki çocuklara adeta İngiltere’deki gibi dil eğitimi veriyor. Doğayla iç içe 30 dönüme yayılan kampüste sadece öğretmenler değil, bütün personel İngilizce konuşuyor.
8.07.2017 Arşiv
Bilimden doğaya sanattan spora yaz kampları
Bilimden doğaya sanattan spora yaz kampları Yaz tatiline giren öğrenciler için doğa sporlarından, bilim ve sanat kamplarına kadar birçok alternatif tatil seçeneği var.
24.06.2017 Arşiv
Süper beyinlerimizi ABD havada kaptı
Süper beyinlerimizi ABD havada kaptı ABD’deki yarışmalarda ödüller kazanan ve dünya 3.’lüğüyle Türkiye’ye dönen Bahçeşehir robot takımı üyeleri dünyanın en köklü üniversitelerine kabul edildi
1.05.2017 Eğitim
FETÖ'nün 2Z kuralı!
FETÖ'nün 2Z kuralı! Gizli tanık, FETÖ'nün kadrolarına elaman katarken '2Z' kuralına dikkat ettiğini yani 'zengin ve zeki' öğrencileri tercih ettiğini anlattı
29.09.2021 Gündem
Çocuklar kendi mesleklerini icat edecekler
Çocuklar kendi mesleklerini icat edecekler Bilişim Garaj Akademisi Kurucusu Doç. Dr. Selçuk Özdemir, ‘Kodlama ve Algoritmik Düşünme’ eğitiminin çocuklar için önemini anlattı. Çocukların gelecekte kendi mesleklerini icat etmek zorunda kalacaklarını belirten Özdemir, bu eğitimi vermek için üniversite yıllarını beklemenin çok geç olduğunun altını çiziyor
19.11.2016 Magazin
Geleceğin Yıldızları’na büyük ödül
Geleceğin Yıldızları’na büyük ödül Geleceğin Yıldızları, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği PKU Yaz Kampı projesiyle “Dünyada Yılın En İlham Verici” projesi seçildi.
15.11.2016 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.