AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir?
AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir? AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından biri de Yasin Kartoğlu oldu. Yasin Kartoğlu, yeniden Başakşehir'den aday gösterildi. Peki, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başakşehir’e ödül
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başakşehir’e ödül Başakşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 'Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda gençler için hazırlanan mobil uygulama ödülüne layık görüldü. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
24.08.2021 Siyaset
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ailesi Tel Aviv'deki havalimanında 5 saat alıkonuldu
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ailesi Tel Aviv'deki havalimanında 5 saat alıkonuldu Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı'nda İsrailli yetkililer tarafından uçaktan indirilerek eşi ve çocuklarıyla 5 saat boyunca alıkonuldu. Hiçbir açıklama yapmayan yetkililer işlemlerini bitirdikten sonra İstanbul’a dönüş için izin verdi.
1.02.2020 Siyaset
Başakşehir Belediye Başkanı belli oldu!
Başakşehir Belediye Başkanı belli oldu! Başakşehir Belediye Başkanlığı için seçim bugün yapıldı. Mevlüt Uysal'dan boşalan başkanlık koltuğuna yardımcısı AK Parti'nin adayı Yasin Kartoğlu seçildi.
29.09.2021 Gündem