Yasemin Özilhan Eşi

Yasemin Özilhan Eşi

Son dakika Yasemin Özilhan eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Özilhan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Özilhan eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Özilhan Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin özilhan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 yasemin özilhan eşi haberi bulunmuştur. Tüm yasemin özilhan eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Özilhan'ın yüzündeki şişlik dikkat çekti! Eczane aradı
Yasemin Özilhan'ın yüzündeki şişlik dikkat çekti! Eczane aradı Giyim tarzıyla sürekli konuşulan isimlerin başında olan Yasemin Özilhan, Nişantaşı'ndaydı. Yüzündeki şişliğiyle dikkat çeken sosyetik güzel, Nişantaşı'nda eczane ararken objektiflere yansıdı.
24.04.2021 Magazin
İzzet Özilhan: Kriz falan yok!
İzzet Özilhan: Kriz falan yok! Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan'ın Instagram’da bir mankenin fotoğraflarını beğendiğini öğrenmiş ve aralarında kriz çıkmıştı. Dün ailece yemeğe giden çift, lokanta çıkışı görüntülendi.
11.08.2020 Magazin
Yasemin sezonu açtı
Yasemin sezonu açtı Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan ve çocuklarıyla çıktığı Avrupa turunun ardından Bodrum sezonunu açtı.
18.07.2019 Magazin
Yasemin Özilhan hamile mi?
Yasemin Özilhan hamile mi? Bodrum'da tatil yapan Yasemin Özilhan kameralara yakalandı. Özilhan'ın göbeğini görenlerin aklına 'hamile mi?' sorusunu getirdi. İşte Yasemin Özilhan'ın objektiflere yansıdığı anlar...
28.06.2017 Magazin
Yasemin Özilhan kilo almak için uğraşıyor!
Yasemin Özilhan kilo almak için uğraşıyor! İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan bu aralar kilo almak için çabalıyor.
23.04.2017 Magazin
Yasemin Özilhan'dan kırtasiye alışverişi!
Yasemin Özilhan'dan kırtasiye alışverişi! İzzet Özilhan’ın zarif eşi Yasemin Özilhan, kızları için kırtasiyeden alışveriş yaptı.
12.04.2017 Magazin
Yasemin Özilhan'a kayınvalide şoku!
Yasemin Özilhan'a kayınvalide şoku! Yasemin Özilhan'ın paylaşımına kayınvalidesi Emine Özilhan'dan tepki...
18.01.2017 Magazin
Evlilik aşkı öldürür mü?
Evlilik aşkı öldürür mü? Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan eşi İzzet Özilhan’ın yaş gününü Instagram’dan kutladı: “Evlilik aşkı öldürür mü? sorusuna hiçbir zaman cevap bulamadım...
28.08.2015 Magazin
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti. Öte yandan Yasemin Özilhan mutfaktaki hünerlerini sergiledi.
18.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti.
14.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi! Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanıdığımız Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen çiftten mutluluk pozları geldi. Özilhan, eşinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı.
29.08.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'ın karavanı olay oldu! Fiyatı...
Yasemin Özilhan'ın karavanı olay oldu! Fiyatı... Bir dönem oyunculuk yapan ve sonra İzzet Özilhan ile evlenip oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, son yılların yükselen trendi olan karavan modasına uydu. Yasemin Özilhan'ın 300 bin TL'lik karavanı olay oldu.
27.09.2021 Magazin
Yasemin Özilhan güneşin tadını çıkarttı!
Yasemin Özilhan güneşin tadını çıkarttı! Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, pandemi nedeniyle hafta sonları getirilen kısmi yasakları fırsata çevirdi; eşi İzzet Özilhan, kızları Emine ve Ela ile Bodrum Kaplankaya’da tatil yaptı.
13.04.2021 Magazin
Süper anne Yasemin Özilhan
Süper anne Yasemin Özilhan İş İnsanı İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan Bodrum tatiline devam ediyor
3.08.2019 Magazin
Yasemin Özilhan derinlere daldı
Yasemin Özilhan derinlere daldı Bodrum tatiline devam eden Yasemin Özilhan önceki gün tekneyle koyları dolaştı.
31.07.2019 Magazin
Yasemin Özilhan'ın alışveriş keyfi
Yasemin Özilhan'ın alışveriş keyfi İş adamı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan, hafta içi alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.
17.05.2019 Magazin
Sinem Kobal'a sürpriz parti
Sinem Kobal'a sürpriz parti Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'a doğum günü için sürpriz bir parti düzenledi. Geceden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
15.08.2018 Magazin
Arif V 216’ya görkemli gala!
Arif V 216’ya görkemli gala! Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti.
4.01.2018 Kültür Sanat
Yasemin style
Yasemin style İzzet Özilhan’ın eşi iki çocuk annesi Yasemin Özilhan, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
9.10.2017 Magazin
Yasemin Özilhan, Sussex Tavuğu aldı!
Yasemin Özilhan, Sussex Tavuğu aldı! Eşi İzzet Özilhan ve 2 kızıyla yaşadığı evinde birçok hayvanı olan Yasemin Özilhan'ın yeni evlatları oldu.
6.09.2017 Magazin
Yasemin Özilhan'dan Atatürk paylaşımı
Yasemin Özilhan'dan Atatürk paylaşımı İş adamı İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkati çekiyor.
12.08.2017 Magazin
İzzet Özilhan Kerem Bürsin'e hocalık yaptı!
İzzet Özilhan Kerem Bürsin'e hocalık yaptı! Bok sayesinde tanışan ve bu tanışmadan sonra dost olan Kerem Bürsin ve İzzet Özilhan şimdi de birlikte dalış yapıyor.
9.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Özilhan Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin özilhan eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.