Yaşar Nuri Öztürk

Yaşar Nuri Öztürk

Son dakika Yaşar Nuri Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaşar Nuri Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaşar Nuri Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşar Nuri Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşar nuri öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 yaşar nuri öztürk haberi bulunmuştur. Tüm yaşar nuri öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte hesap davasında beraat Yargıtay’dan döndü
Sahte hesap davasında beraat Yargıtay’dan döndü Bir süre önce hayatını kaybeden ilahiyatçı ve eski Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk’ün eski eşi Canan Öztürk, 12 Nisan 2007’de bilgisi ve rızası dışında, adına bir arkadaşlık sitesinde üyelik işlemleri yapılarak profil oluşturulması, profilde telefon numarası ile, “gezip eğlenmeyi seven erkeklerle tanışmak istiyorum” ifadelerinin paylaşılması sonrasında binlerce kişiden gelen arkadaşlık teklifleri üzerine suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede kriz
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede kriz Uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen 71 yaşındaki ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Öztürk, son yolculuğuna Türk bayrağına sarılı tabutla uğurlandı. Cenazede gerginlik yaşandı. Otobüsün dolu olması nedeniyle şoför durmayınca, cenazeye katılanlar otobüsün önünü kesti.
24.06.2016 Magazin
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlanıyor
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlanıyor Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden ve önceki gün hayatını kaybeden ilahiyatçı yazar Prof...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk hakkında şoke eden karikatür!
Yaşar Nuri Öztürk hakkında şoke eden karikatür! Ünlü İlahiyatçı Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk, dün doğum gününde hayatını kaybetti. Misvak Mizah Dergisi'nin yaptığı Yaşar Nuri Öztürk karikatürü sosyal medyada olay oldu.
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti
Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, 71 yaşında hayatını kaybetti. Öztürk'ün bugün doğum günüydü...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri hastalanınca genç sevgilisi ortadan kayboldu
Yaşar Nuri hastalanınca genç sevgilisi ortadan kayboldu Bir dönem Yaşar Nuri Öztürk ile nişanlanan sanatçı Nazlı Kanaat, sırra kadem bastı.
17.06.2016 Magazin
Ağrıları artan Yaşar Nuri Öztürk'ü hastaneye kaldırdılar
Ağrıları artan Yaşar Nuri Öztürk'ü hastaneye kaldırdılar Doktorların evine gönderdiği Yaşar Nuri Öztürk, ağrıları artınca dün gece apar topar hastaneye kaldırıldı. Bir süre hastanede kalan ünlü ilahiyatçı yeniden evine gönderildi.
16.06.2016 Magazin
Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunda düzelme yok
Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunda düzelme yok Kanser tedavisi gören ve doktorların evine gönderdiği ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunda herhangi bir düzelme yok.
14.06.2016 Magazin
Yaşar Nuri Öztürk'ten kötü haber!
Yaşar Nuri Öztürk'ten kötü haber! Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün son sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen isim Yaşar Nuri Öztürk hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu belirtilen Yaşar Nuri Öztürk'ün yakınları hastaneye akın etti.
1.06.2016 Magazin
Yaşar Nuri: Putin mü'min kokusu yayıyor
Yaşar Nuri: Putin mü'min kokusu yayıyor İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Rus lider Putin'i öve öve bitiremedi, "Putin'in mü'min kokusu" yaydığını savundu...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk ifade verdi
Yaşar Nuri Öztürk ifade verdi Profesör Doktor Yaşar Nuri Öztürk, bir televizyon programında Müslümanlar için 'sürü' anlamına gelen "raiyye" kelimesini kullanması nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler
Yaşar Nuri'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler Yaşar Nuri Öztürk, seçim sonuçlarını yorumlamak için katıldığı Ulusal Kanal'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi...
29.09.2021 Gündem
'O namazı kıldırmasaydım...'
'O namazı kıldırmasaydım...' Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden milletvekilli İhsan Özkes, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e istifasının perde arkasını anlattı...
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk'ün son hali!
Yaşar Nuri Öztürk'ün son hali! İlahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, Ulusal Kanal'da katıldığı programda giydiği şapkayla dikkat çekti.
27.04.2015 Yaşam
İlahiyatçıları kızdırdı!
İlahiyatçıları kızdırdı! Peygamberler, dinler ve kutsal kitapları dışlayan tek yaratıcı inancı ‘deizm’ hakkında yazdığı yeni kitabıyla ilgili konuşan Yaşar Nuri Öztürk, “Kuran; Deizm’e kapı aralayan bir kitaptır...
29.09.2021 Gündem
Mustafa Sarıgül'ün YDH'si o partiyle birleşiyor
Mustafa Sarıgül'ün YDH'si o partiyle birleşiyor Şişli Belediyesi'nden tasfiye edilen Mustafa Sarıgül, 2015 seçimlerine Yaşar Nuri Öztürk'ün partisiyle birleşip girme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk: Namaz kılmıyor diyenler şerefsizdir
Yaşar Nuri Öztürk: Namaz kılmıyor diyenler şerefsizdir Yaşar Nuri Öztürk, kendisine Biz onu namaz kılarken görmedik diyenler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.
17.10.2014 Haber
Yaşar Nuri Öztürk ağzını fena bozdu!
Yaşar Nuri Öztürk ağzını fena bozdu! 'Şerefsiz, şeytan çocuğu...'
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk öldü iddiası ortalığı karıştırdı!
Yaşar Nuri Öztürk öldü iddiası ortalığı karıştırdı! Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün öldüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. İddia kısa bir süre sonra yalanlandı.
4.08.2014 Yaşam
Yaşar Nuri Öztürk'den İhsanoğlu'na şok suçlama
Yaşar Nuri Öztürk'den İhsanoğlu'na şok suçlama İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na çok konuşulacak bir suçlamada bulundu.
29.09.2021 Gündem
O isim seçimde sürpriz yapacak!
O isim seçimde sürpriz yapacak! Yazarımız, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Yayman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Google’da en çok onları aradık
Google’da en çok onları aradık Arama motoru Google’daki “trendler küresi” uygulamasına göre Türkiye’de en çok sosyal yaşamda konuşulan konular arandı...
21.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Gün geçtikçe zayıflıyor!
Gün geçtikçe zayıflıyor! İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk'ün son hali herkesi şaşırttı
29.09.2021 Gündem
Çelik'ten sert sözler!
Çelik'ten sert sözler! Muhalefetin eleştirilerine böyle yanıt verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar Nuri Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşar nuri öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.