Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! 1 Temmuz'dan itibaren...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! 1 Temmuz'dan itibaren... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Erdoğan "Bu zirvede bir kez daha görülmüştür ki Türkiyesiz bir NATO'nun bırakınız mevcut gücünü korumayı, varlığını sürdürmesi dahi oldukça güçtür. NATO'dan ve müttefiklerden her alanda ülkemizin bu önemine ve katkısına uygun bir yaklaşım beklediğimizin altını bir kez daha çiziyoruz" açıklamasının ardından yeni alınan normalleşme kararlarını açıkladı ve "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor." dedi.
21.06.2021 Gündem
Yasak ne zaman başlıyor, bugün yasak var mı? 17 günlük yasak saatleri…
Yasak ne zaman başlıyor, bugün yasak var mı? 17 günlük yasak saatleri… Kabine toplantısı sonrası alınan kararla Türkiye’de tam kapanma uygulanacak. İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecek. Tüm yurtta tam kapanma başlıyor. Kısıtlamalara yönelik aramalar artarken bugün yasak var mı, yasak ne zaman başlıyor soruları arttı.
29.04.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklama geldi. Bu illerde yasaklar kalkacak. Herkes sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını ya da esnetileceğini merak ediyordu. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesi de gündemdeydi. Yetkililer yeni gelişmeyi duyurdu. Kısıtlamaların o şartı sağlayan illerde kaldırılacağı belirtildi. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile ilgili kritik açıklama...
3.02.2021 Gündem