Yasa Dışı Dinleme

Yasa Dışı Dinleme

Son dakika yasa dışı dinleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasa dışı dinleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasa dışı dinleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasa Dışı Dinleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasa dışı dinleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 yasa dışı dinleme haberi bulunmuştur. Tüm yasa dışı dinleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da 2 FETÖ mensubu gaybubet evinde yakalandı
Ankara'da 2 FETÖ mensubu gaybubet evinde yakalandı Ankara'da, FETÖ/PDY'ye üye olmaktan haklarında aranma kaydı bulunan firari, örgütün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imamlarından T.M. ile Yargıtay eski üyelerinden hakim K.K. polis tarafından yakalandı.
4.06.2021 Gündem
İzmir'de 'usulsüz dinleme' davasında karar çıktı
İzmir'de 'usulsüz dinleme' davasında karar çıktı İzmir'de 'usulsüz dinleme yaptıkları' iddia edilen 39 polis hakkındaki davada karar açıklandı. Sanıklardan Hamza Doğan, 292 yıl hapis cezasına çarptırılırken, mahkeme heyeti sanıklara toplamda 1616 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası verdi.
20.06.2019 Gündem
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı!  Eşleri ve kardeşlerinin de...
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı! Eşleri ve kardeşlerinin de... FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandığı belirlenen ve 17-25 Aralık gibi kumpas soruşturmalarında görev alan FETÖ sanığı eski emniyet müdürlerinin eşleri ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.
8.04.2019 Gündem
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar'ın Bylock yazışmalarının deşifre edilmesi sonucunda, FETÖ elebaşısının saç tellerinin ABD'den getirilerek, 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam Tevhid'de kumpas davalarından tutuklu eski emniyet personeline verildiği ve sanıklarında da bu saç telleri ile duruşmaya katıldığı ortaya çıktı.
23.03.2019 Gündem
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
"FETÖ'nün 'izdivaç ablası' tutuklanmamak için hamile kalmış"
"FETÖ'nün 'izdivaç ablası' tutuklanmamak için hamile kalmış" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukat yapılanması kapsamında hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan avukat Özge Elif Hendekçi'nin örgütün "izdivaç ablası" olduğu belirtilerek, sanığın tutuklanmamak ya da tutuklanması durumunda mağduriyet algısı oluşturmak için hamile kaldığının değerlendirildiği kaydedildi.
5.02.2018 Gündem
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi FETÖ’nün talimatıyla iş adamları, milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan 59 kişiyi yasa dışı yollarla dinlediği belirlenen 44 istihbarat polisinin sanık olduğu iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in şok fotoğrafı ortaya çıktı!
FETÖ elebaşı Gülen'in şok fotoğrafı ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya'da kumpas terfilerini böyle imzalamış. Kaynak Holding'in gizli arşivinden çıkan fotoğraftaki bir diğer detay ise elebaşı Gülen'in arkasında duran Terörle Mücadele Şubesi'ne ait bir polis şapkası...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
O hakimlerin cezası belli oldu!
O hakimlerin cezası belli oldu! FETÖ soruşturmalarındaki tutukluların tahliyesine karar veren hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'e 10'ar yıl hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
İlk iddianame Yargıtay’da
İlk iddianame Yargıtay’da İstanbul Cumhuryet Başsavcılığı'nca, FETÖ'ye iltisaklı olduğu gerekçesiyle HSYK tarafından meslekten çıkarılan 25 şüpheli hakim ve savcı hakkında yürütülen ilk soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarılan hakim ve savcılara yönelik yürütülen soruşturma sonucunda, kapatılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerde görev yapan 25 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan ilk iddianame mahkemece kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza!
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten çıkarılan hakim ve savcılar için istediği ceza belli oldu
29.09.2021 Gündem
Cemal Arslan tutuklandı
Cemal Arslan tutuklandı "Tahşiyecilere kumpas" davasının soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan polis memuru Cemal Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli programı "ByLock" kullandığının tespit edilmesi üzerine, yeni soruşturma kapsamında tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Gülen, alternatif bir sistem kurmayı hedeflemiş
Gülen, alternatif bir sistem kurmayı hedeflemiş Kastamonu’da aralarında polis, öğretmen ve esnafların da bulunduğu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarının Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamesi kabul edildi. İddianamede; terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in ilk etapta devlete karşı savaş vererek hedeflere ulaşmanın yıpratıcı olacağını teşhis ettiği, bu nedenle mevcut sistemi yıkmak yerine, devlet modeline uygun bir örgütlenme ile devlete alternatif bir sistem kurmayı hedeflediği yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Savcılık 4 böceğin peşinde
Savcılık 4 böceğin peşinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kullandığı çalışma ofisinde bulunan, ‘böcek’ olarak adlandırılan dinleme cihazlarıyla ilgili şüpheliler hakkında ‘nitelikli zimmet’, ‘casusluk’ ve ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlamasıyla yeni bir soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
MİT eski Müsteşarı Taner: Gülen'in evine girdiğimizde yatağı sıcaktı
MİT eski Müsteşarı Taner: Gülen'in evine girdiğimizde yatağı sıcaktı MİT eski Müsteşarı Emre Taner, darbe komisyonunda MİT'in Fethullah Gülen'in yurt dışına çıkmadan önceki dönemde Gülen'e yönelik yoğun baskısı olduğunu anımsatarak, "Ümraniye'de kaldığı eve saat farkıyla girdik, dakika farkıyla girdik; yatağı sıcaktı ama kendisi yoktu çünkü içeriden, polisten haber vermişlerdi" dedi...
29.09.2021 Gündem
400 klasör dinleme kaydı
400 klasör dinleme kaydı Ergenekon davasının devam eden soruşturması kapsamında dönemin savcılarının yaklaşık 400 klasörlük dosyada siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından önemli isimleri şüpheli olarak dinlediği de ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Casusluk ve yasa dışı dinleme' davası ertelendi
'Casusluk ve yasa dışı dinleme' davası ertelendi Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) "casusluk ve yasa dışı dinleme" davası, 13 Aralık'a ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Fidan'ın 'sağ kolu' Basri Aktepe tutuklandı
Fidan'ın 'sağ kolu' Basri Aktepe tutuklandı TİB'i kuran ve daha sonra MİT’e geçerek TSK tarafından devredilen GES Komutanlığı’nın başına geçen eski istihbaratçı Basri Aktepe, FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklandı
29.09.2021 Gündem
'Lahmacuncu komiser' FETÖ'den tutuklandı
'Lahmacuncu komiser' FETÖ'den tutuklandı 17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan Başkomiser Recep Can, görev yaptığı Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün şifreleri iddianamede
FETÖ'nün şifreleri iddianamede Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve mahkemece kabul edilen iddianamede, örgütün kuruluşu, amacı, stratejisi, yapılanması ve faaliyetlerine yer verildi
29.09.2021 Gündem
Dink’in vurulduğu yerde 9 jandarma
Dink’in vurulduğu yerde 9 jandarma Hrant Dink suikastıyla ilgili yürütülen soruşturma dosyasında çarpıcı tespitler yer aldı. Dink’in vurulduğu gün olay yerinde dokuz jandarma görevlisinin olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
TİB için KHK hazırlığı başladı
TİB için KHK hazırlığı başladı TİB’in kapatılmasına yönelik kanun hükmünde kararname (KHK) hazırlığına başlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasa Dışı Dinleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasa dışı dinleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.