Yargı yeni bölüm bu akşam var mı? 12 Şubat Pazar Yargı yayınlanacak mı?
Yargı yeni bölüm bu akşam var mı? 12 Şubat Pazar Yargı yayınlanacak mı? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı dizisi yeni bölümü bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası kanallar dizi yayınlarına ara vermişti. Peki 12 Şubat Pazar Yargı bu akşam var mı?
12.02.2023 Televizyon
Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı!
Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümü izleyenler tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramı arası veren diziler, 1 Mayıs’a denk gelen bayram haftasında yayınlanmadı. Yargı’nın yeni bölümü merakla beklenirken, bugün Yargı dizisinin yeni bölümle ekranlara gelip gelmeyeceği takipçiler tarafından sorgulanıyor. Peki, Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Yargı dizisi neden yok? Yargı bu hafta yok mu? Yargı yeni bölüm ne zaman?
Yargı dizisi neden yok? Yargı bu hafta yok mu? Yargı yeni bölüm ne zaman? Hikayesi ile izleyenleri ilk yayınlandığı günden bu yana ekranlara bağlamayı başaran Yargı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yargı'nın yeni bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak. Kanal D Yargı dizisi ile ilgili açıklama yayınladı. Peki, Yargı dizisi neden yok? Yargı bu hafta yok mu? Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı neden 9 Ocak'ta yayınlanacak? İşte detaylar...
24.12.2021 Gündem