Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru...
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru... Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Yapılandırma ile faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Yapılandırma ile ilgili gelen son dakika açıklamasında önemli verilere yer verildi. 4 milyondan fazla kişinin yapılandırma başvurusunda bulunduğu belli oldu.
16.09.2021 Ekonomi
Borcu olana güzel haber! En az yarısı siliniyor
Borcu olana güzel haber! En az yarısı siliniyor Borcu olan yüz binleri ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. En az yüzde ellisi siliniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz borç yapılandırması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, borcunu peşin ödeyenlerin yüzde 90 avantaj sağlayacağını vurguladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, işten çıkarma yasağının 1 Temmuz'da sona ermesiyle ilk ay için işten çıkarma sayılarında çok ciddi değişiklik olmadığını belirterek, "Bilakis sigortalı sayılarımızda artışın olduğunu da görüyoruz. Geçmiş yıllarla eş değer seyrediyor. Olağanüstü durum söz konusu değil" dedi.
3.08.2021 Ekonomi
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama!
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca vatandaş uzun süre yapılandırma haberi bekledi. Borç yapılandırması kararı geldi. Milyonları sevindiren karar sonrası hangi borçların yapılandırılacağı merak konusu oldu. Borçların silinip silinmeyeceğini araştıran vatandaşlar detayların belli olması ile rahat bir nefes aldı. Yapılandırmadan yararlanan vatandaşlar gecikme cezası ve zam ödemeyecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu bulunanlar ödemeleri 31 Nisan'a kadar yapılabilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Vekili İsmail Yılmaz, yapılandırma başvuruları ve ödemelerine çok yoğun katılım beklediklerini belirterek, "Vatandaşlarımız hızla müracaat kanallarını kullanıyorlar. Önceki yıllardan daha yüksek bir başvuru ve ödeme bekliyoruz" dedi.
9.12.2020 Ekonomi