Yanıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yanıcı Madde Seviyeleri Nelerdir?
Yanıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yanıcı Madde Seviyeleri Nelerdir? Sarı ve kırmızı renklerin kullanıldığı virgül içerisinde ateş şeklinin bulunduğu sembol yanıcı madde işareti olarak ele alınır. Bu işaretler farklı biçimlerde kullanılacak alana bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Özellikle de yanıcı ve yakıcı maddeyi anlatabilmek için içerisinde ‘oksitleyici’ yazısı yer alır.
3.02.2024 Yaşam
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir?
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir? Yakıcı madde işareti aynı zamanda oksitleyici madde işareti olarak da ifade edilmektedir. Bu işaret daha çok ateş şeklinin kullanılması ile beraber dalgalanma üzerinden değerlendirilir. Sarı ve kırmızı renkler kullanılır. Bu renklerin içerisinde dalgalanmış bir alev şeklinde ateş sembolü yer almaktadır. Böylece birçok farklı tehlikeli durum açık bir şekilde anlaşılır.
3.01.2024 Gündem
İşte koridorda yaşananlar
İşte koridorda yaşananlar Fenerbahçeli Semih Şentürk maçın devre arasında yaşanan olaylara açıklık getirdi...
7.05.2012 Futbol
Ludwigshafen faciası faili meçhul kaldı
Ludwigshafen faciası faili meçhul kaldı Almanya’nIn Ludwigshafen kentindeki çok katlı bir binada 3 Şubat’ta çıkan ve Gaziantepli Kaplan ailesinden 5’i çocuk 9 Türk’ün hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma durduruldu...
23.07.2008 Dünya
Faciayı getiren ihmaller zinciri
Faciayı getiren ihmaller zinciri DavutpaŞa’dakİ “ihmal terörünün” en çarpıcı tespitleri TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden geldi...
1.02.2008 Arşiv
1984'te yakılan Şan Tiyatrosu'na dair korkunç iddialar!
1984'te yakılan Şan Tiyatrosu'na dair korkunç iddialar! "Şan Tiyatrosu'nu Hasan Celal Güzel yaktırdı, benim ölüm emrimi veren de o!"
30.01.2006 Arşiv