Yanan Ev

Yanan Ev

Son dakika yanan ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanan ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanan ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanan Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanan ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 383 yanan ev haberi bulunmuştur. Tüm yanan ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor Antalya’nın Alanya ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Helikopterler yakın noktadaki çaydan aldıkları suyu alevlerin üzerine bırakıyor.
17.09.2023 Gündem
Alev alev yanan ev kullanılamaz hale geldi
Alev alev yanan ev kullanılamaz hale geldi Denizli’de yabancı uyruklu ailenin kaldığı ev alev alev yandı. Kentin bir çok noktasından gözüken alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
4.09.2022 Yaşam
Sultangazi'de gecekondu alev alev yandı
Sultangazi'de gecekondu alev alev yandı Sultangazi'de bir gecekondunun kömürlük kısmında yangın çıktı. Alev alev yanan ev küle dönerken, evde kimsenin olmaması muhtemel bir can kaybını önledi.
24.07.2022 Yaşam
Kolonya dökerek evini ateşe veren koca öldü, eşi ve 2 çocuğu ağır yaralandı!
Kolonya dökerek evini ateşe veren koca öldü, eşi ve 2 çocuğu ağır yaralandı! Manisa'nın Kula ilçesinde, 2 katlı binanın üst katındaki evini ateşe veren İbrahim Sancar (37) hastanede yaşamını yitirdi, ağır yaralanan eşi Zeliha (39), çocukları Kader (6) ve Fırat (3) Sancar ise hastanede tedaviye alındı.
1.06.2022 Yaşam
Türkiye yangınlarla 11 gündür savaşıyor! İşte son durum...
Türkiye yangınlarla 11 gündür savaşıyor! İşte son durum... Aydın'ın Çine ilçesinde alevlerle mücadele sürüyor. Sarp arazide devam eden yangına ekiplerinin müdahalesi güçlükle sürüyor. Öte yandan Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerinde de yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Günlerdir süren yangınlarla ilgili acı bilanço da ortaya çıkıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz günü başlayan ve 10 gün sonra 220 saatte kontrol altına alınabilen Türkiye'nin en büyük yangın felaketinde, 60 bin hektar ormanlık alan zarar gördü. Ormanlar harici 59 mahalledeki yanan ev, ahır, depo, iş yeri, tarım alanları ve ölen hayvanlarla ilgili ekonomik kaybın en az 1 milyar TL olduğu hesaplandı. 2'si orman işçisi 7 kişi ile binlerce yaban hayvanı ve köylülere ait hayvanlar da yangında öldü.
8.08.2021 Gündem
Ankara'da çıkan yangında kardeşini son anda kurtardı
Ankara'da çıkan yangında kardeşini son anda kurtardı Ankara'nın Çankaya ilçesinde evlerinde çıkan yangında bir kişi, alevlerin arasında kalan kardeşini son anda çıkardı. Yangında, yanan ev kül olurken 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
13.12.2019 Yaşam
Bu kez 'fosil' buldu
Bu kez 'fosil' buldu Muğla'nın Datça ilçesinde Mayıs ayında yüzerken tarihi eser bulan Muhammet Yüksel (57) bu kez aynı yerde fosil olduğu düşünülen bir cisim buldu. Yüksel, cismin fosil olup olmadığının kesinlik kazanması için üniversiteden uzmanların yardımını beklediğini söyledi.
26.06.2019 Yaşam
Beyoğlu'nda iki katlı bina alev alev yandı
Beyoğlu'nda iki katlı bina alev alev yandı Beyoğlu'nda iki katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binada yaşayan 4 kişi son andan kendisini dışarıya atarak kurtulurken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
9.01.2019 Gündem
Ankara'da sıcak saatler! Polise ateş açıldı
Ankara'da sıcak saatler! Polise ateş açıldı Ankara'da sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir şahıs, evine ateşe verdikten sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerine ateş açtı.
3.09.2018 Gündem
Sırrı çözülemiyor! Bütün mahalle sabaha kadar uyumuyor
Sırrı çözülemiyor! Bütün mahalle sabaha kadar uyumuyor Van’ın Gürpınar ilçesinde bilinmeyen bir nedenle kendi kendine yandığı iddia edilen evler çevre sakinlerini tedirgin ediyor.
11.06.2018 Yaşam
İşte California yangınının maliyeti
İşte California yangınının maliyeti ABD'nin California eyaletinde 8 Ekim'de başlayan ve 42 kişinin hayatını kaybettiği orman yangınlarının bir milyar dolar zarara neden olduğu bildirildi.
20.10.2017 Dünya
Sivas'ta ev yangını: 3 ölü
Sivas'ta ev yangını: 3 ölü Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki bir evde çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi.
15.10.2017 Yaşam
Alanya'da orman yangını!
Alanya'da orman yangını! Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, 10 hektarlık alanda etkili oldu. Yangını nedeniyle kırsal kesimdeki 100'e yakın ev tahliye edildi, 12 kişi yaralandı. Valilik son yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını belirtti.
30.06.2017 Yaşam
Yanan evine onun için girdi!
Yanan evine onun için girdi! Niğde'de evi yanan vatandaş, "içeride arkadaşım var" diyerek girdiği evden, kucağında "Aşkın" adlı köpeğiyle çıktı.
27.03.2017 Yaşam
6 çocuk yanan evde hayatını kaybetti
6 çocuk yanan evde hayatını kaybetti ABD’nin Maryland eyaletinin en büyük şehri olan Baltimor’da bir evde çıkan yangında 6 çocuk hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
"Oğlumu yanan evin içine attılar"
"Oğlumu yanan evin içine attılar" Arakanlı Resminnara Rahmet Kerim, Myanmar ordusunun Arakan'a yaptığı saldırı sırasında eşini ve bir oğlunu kaybetti. Yaşadığı acı olayları unutamayan Kerim "Bir asker, 5 yaşındaki oğlum Muhammed Refik'i tutup yaktıkları bir evin içine attı" dedi.
17.06.2021 Dünya
Yangından kurtardıkları hayvanları yolun üzerinde kestiler
Yangından kurtardıkları hayvanları yolun üzerinde kestiler BOLU’da samanlıktan başlayarak bitişikte bulunan diğer binalara sıçrayan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk yanarken 4 büyükbaş hayvan telef oldu...
26.04.2016 Yaşam
Yanan eve gözyaşı
Yanan eve gözyaşı Zonguldak’ta 56 yaşındaki Fahri Oruçoğlu’na ait evin çatısında yangın çıktı...
30.11.2015 Yaşam
Ütü prizde unutulunca...
Ütü prizde unutulunca... Antalya'da ev temizliği yapan kadının prizde unuttuğu ütü gurbetçi ailenin evin yaktı.
24.03.2015 Yaşam
200 yıllık tarihi bina kül oldu
200 yıllık tarihi bina kül oldu Konya’da 200 senelik tarihi ahşap bina çıkan yangın nedeniyle tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın devam ettiği sırada yan binadan bir kişin alevlere hortumla müdahale etmeye çalışması dikkat çekti
13.03.2015 Yaşam
Alevlerin arasından oğlunu böyle kurtardı
Alevlerin arasından oğlunu böyle kurtardı Bolu'da, üç katlı ahşap ev alev alev yanarken, 5 kişi pencereden atlayarak ve kapıdan son anda çıkıp kurtuldu.
7.12.2014 Yaşam
O evin sırrı çözüldü!
O evin sırrı çözüldü! Tüyler ürperten olaylar yaşanıyordu..
27.12.2012 Yaşam
Bu intikam ağır oldu!
Bu intikam ağır oldu! 7 evi önce Kalaşnikofla taradılar, sonra benzin dökerek yaktılar
29.09.2021 Gündem
Kibritle oynayan küçük çocuk evi yaktı
Kibritle oynayan küçük çocuk evi yaktı Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi'ne bağlı Taşçılar Köyü'nde, kibritle oynayan 4 yaşındaki bir çocuk evlerinin yanmasına neden oldu
25.01.2007 Yaşam
Evlerinin yandığını pazarda öğrendiler
Evlerinin yandığını pazarda öğrendiler ORDU'nun Ünye İlçesi'ne bağlı Ataköy'deki 2 katlı bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler içerisinde kalan ev tamamen yanarken, içeride kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi
10.01.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yanan Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanan ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.