Yanak küçültme estetiği nedir?
Yanak küçültme estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, son dönemlerin popüler estetik operasyonu yanak küçültme estetiğini sizler için anlattı.
12.08.2020 Sağlık
Bişektomi ile yanak inceltme nedir?
Bişektomi ile yanak inceltme nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yağ aldırma tekniğiyle yanak küçültme estetiğini anlattı.
25.03.2019 Sağlık
Hande Erçel bıçak altına yattı!
Hande Erçel bıçak altına yattı! Son zamanlarda başarıları ve güzelliğiyle adından söz ettiren Hande Erçel, tekrar bıçak altına yattı.
25.12.2017 Magazin
Flash TV spikeri: Yanaklarını mıncırarak evlenmedin mi?
Flash TV spikeri: Yanaklarını mıncırarak evlenmedin mi? Mustafa Yenigün, Ali Taran'la dört yıl önce evlenip dokuz ay sonra boşanan Ayşe Özyılmazel'in, yaşadığı süreçle ilgili erkekleri genelleme yaparak eleştirmesine tepki gösterdi.
9.11.2015 Sinema-Dizi
Karnı acıkan bebeğin son çaresi...Çok güleceksiniz...
Karnı acıkan bebeğin son çaresi...Çok güleceksiniz... Görüntülerde, doğalı birkaç saat olan bebek, karnı acıkınca yanındaki diğer bebeğin yanağını emmeye başlıyor. ..
15.08.2014 Arşiv
Yanlış teşhis hayatını kararttı!
Yanlış teşhis hayatını kararttı! ABD'de yanlış kanser teşhisi nedeniyle gördüğü radyoterapi sonucu yanağında boşluk oluşan 30 yaşındaki kadın ameliyat edildi.
25.06.2014 Dünya