Op. Dr. Güncel Öztürk

Op. Dr. Güncel Öztürk

Son dakika Op. Dr. Güncel Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Op. Dr. Güncel Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Op. Dr. Güncel Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Op. Dr. Güncel Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan op. dr. güncel öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 op. dr. güncel öztürk haberi bulunmuştur. Tüm op. dr. güncel öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü?
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonuyla ameliyatsız kaş ve göz kapağı kaldırma estetiğinde dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
11.05.2022 Sağlık
Göz kapağı sorunları
Göz kapağı sorunları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı sorunları ve tedavisini sizler için anlattı.
26.10.2021 Sağlık
Dudak dolgusunda merak edilenler
Dudak dolgusunda merak edilenler Doğal olarak ince dudaklı olduğunu düşünen herkes yaptırabiliyor. Dolgun dudaklar herkesin bildiği gibi yüz güzelliğini etkileyen önemli bir unsurdur. Tarih boyunca dolgun dudak her zaman çekici bulunmuştur. Bunun için eski aktrislere bakmak bile yeterli.
10.09.2020 Sağlık
Yanak küçültme estetiği nedir?
Yanak küçültme estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, son dönemlerin popüler estetik operasyonu yanak küçültme estetiğini sizler için anlattı.
12.08.2020 Sağlık
Botoks ve dolgu ile doğal güzelliğinizi artırabilirsiniz
Botoks ve dolgu ile doğal güzelliğinizi artırabilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız estetiklerle doğal güzellik artırılabildiğini ve önleyici uygulamalarla korunabildiğini belirtti.
18.02.2019 Sağlık
Saç ekiminden sonra denize girilir mi?
Saç ekiminden sonra denize girilir mi? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor;Saç ekiminden sonra denize girilir mi? Saç ekimi operasyonu sonrası havuz ve denize girebilirsiniz. Fakat 2 haftalık bir süreç vardır ve bunu atlatmanız gerekmektedir. Bizim önerimiz ise 3 haftalık süreci geçirdikten sonra deniz ve havuza girmeniz gerektiğidir.
15.11.2016 Sağlık
Ekilen saçt ekrar dökülür mü?
Ekilen saçt ekrar dökülür mü? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Ekilen saç tekrar dökülür mü? Ense bölgesinden alınan saçlar ön tarafa ekildiği zaman tekrar dökülmez. Dökülmemesinin sebebi, ense bölgesindeki saçların dihidrotestosteronuna duyarsız olmasıdır.
15.11.2016 Sağlık
Saç ekiminden sonra cinsel beraberlik olur mu?
Saç ekiminden sonra cinsel beraberlik olur mu? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor;Saç ekiminden sonra cinsel beraberlik olur mu? Saç ekimi operasyonu sonrası cinsel beraberliğe 2 hafta ara vermek gerekir. Efor ve terleme sonucu saç kökleri etkilenebileceği için iyileşme sürecinin tamamlanması gerekir.
15.11.2016 Sağlık
Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir?
Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir? Ameliyatsız meme dikleştirme operasyonu ameliyatsız bir çeşit meme büyütme tekniğidir. Meme implantları kullanarak meme büyütme operasyonu yaptırmaya vakit bulamayan uygun kadınlar için yapılabilen bir tekniktir. Memelerinin boyutundan memnun olan ancak göğüsler arasındaki oluğun daha belirgin olmasını veya memelerin üst kısmının biraz daha dolgun olmasını isteyen kadınlar bu işlem ile ameliyat gerektirmeden arzu ettikleri meme şekline kavuşabilirler.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır? Göğüslerinizin büyüklüğünü yeterince büyük bulmuyorsanız bu yeterli bir sebeptir aslında. Estetiğin asıl amacı sizin aynaya baktığınızda mutlu olabilmenizi sağlamaktır. Ama bazen istediğiniz göğüs büyüklüğü doktorunuzun kabul edemeyeceği yapaylıkta ya da vücudunuzun taşıyamayacağı ağırlıkta olursa doktorunuz tarafından bu isteğiniz reddedilebilir. Doğallık ve vücut özellikleri estetik ameliyatlarda göz önünde bulundurulan bir kıstastır.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır?
Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır? Göğüs büyütme ameliyatlarında göğsün içerisine anatomik yapıya uygun bir şekilde protez yerleştirilmesi gerekir. Bu protezler, sağlık piyasasında birçok markada, birçok şekilde bulunabilmektedir ve elbette göğüs büyütme estetiğinde esas olan, bir sürü protez içerisinde size en uygun şekli seçebilen ve sizin için en iyi kalitedeki protezi kullanacak doktoru bulmaktır. Göğüs büyütme ameliyatlarında kullanılan iki tip protez vardır. Bunlardan birincisi içi tuzlu su dolu olan su bazlı protezlerdir. Diğeri ise silikon jelle dolu olan protezdir. İkisi de belli bir şekilde durmaları için dış kısımları silikon.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır? Kalıtsal ya da hormonal nedenlerle, göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan kadınlar için estetik en uygun çözümlerden biri. Gitgide daha çok kadına hitap eden bu estetik operasyonu nasıl gerçekleştiğini merak ediyor musunuz? Tam teşekküllü bir hastane tercih etmeniz gereken bu ameliyat, genel anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Göğüs ucundan, altından ya da koltuk altından yerleştirilecek proteze göre bir kesi atılır ve ardından bu kesi genişletilerek protez göğsün içine yerleştirilir.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır? Göğüsler, ergenliğin sonuna kadar gelişen, sonrasında gelişimi duran, doğum, kilo alma ya da hormonal değişimlerle zaman içerisinde büyüyen ya da küçülen yumuşak dokulardır. Estetikte bu kadar büyük bir yer kaplamasının sebebi ise doğurganlığı temsil etmesi ve cinsellikte önemli bir yer tutmasıdır. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, 18 yaşından küçükseniz (tıbbi bir zorunluluk olmadığı takdirde), yakın zamanda aşırı kilo verme gibi bir planınız varsa (mide kelepçesi, mide küçültme işlemleri vb.) ya da hamile kalma planınız varsa, ya da hali hazırda bir bebek emziriyorsanız göğüs büyütme ameliyatı için uygun bir aday değilsiniz.
10.03.2016 Sağlık
Ameliyatsız burun estetiği nedir ?
Ameliyatsız burun estetiği nedir ? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Ameliyatsız burun estetiği nedir? Burun, yüzümüzdeki en önemli bölgelerden biridir. Bu nedenle dünya genelinde, cinsiyet ayrımı yapmadan en çok uygulanan estetik operasyon burun estetiğidir. Yüzün tam odak noktasında bulunan ve kişinin ifadesini doğrudan etkileyen burun estetiği için artık ameliyatsız bir estetik yöntemi de mümkün. Ameliyatsız burun estetiği aslen bir dolgu uygulamasıdır. Nefes alıp vermede herhangi bir sorun hissetmeyen ve operasyona ihtiyaç duymayan, burnunun büyüklüğüyle fazla sorun yaşamayan, genelde kemerli burunlar için kullanılan bu yöntem, travma sonucu bozulan, ya da önceden yapılan estetiği beğenmeyen kişilerde rötuş olarak da uygulanır.
10.03.2016 Sağlık
Dudak dolgusunu kimler yaptırabilir ?
Dudak dolgusunu kimler yaptırabilir ? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Dudak dolgusunu kimler yaptırabilir? Estetik operasyonlara başlama yaşı, herhangi bir sağlık problemi olmadığı sürece 18dir. 18 yaşına kadar velisinden izin alan kişi de estetik operasyon için uygun bir aday olabilir fakat birçok doktor zorunlu olmadığı sürece reşit olmadan önce estetik operasyona sıcak bakmamaktadır. Dudak dolgusunda da durum aynen böyledir. 18 yaşından itibaren dudak dolgusu işlemi için uygun bir adaysınız. Ancak yine de dudak dolgusunu yaptırabilecek kişiler kesin çizgilerle belirlenmiştir.
10.03.2016 Sağlık
Yüz kırışıklıkları hangi operasyonlarla giderilir ?
Yüz kırışıklıkları hangi operasyonlarla giderilir ? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Yüz kırışıklıkları hangi operasyonlarla giderilir? Her yaşın bir güzelliği var, evet doğru. Ama zaman geçtikçe yüzümüze iyice yerleşen bu kırışıklıkların da bir güzelliği var mı? Yaşanmış iyi kötü tüm anılarımızı bize her sabah aynada hatırlatan bu kırışıklıklar pek çok kadın için sevilmeyen bir ayrıntı. Estetik operasyon denince akla ilk gelen alanlardan biridir gençleşme operasyonları. Estetiği, gençliğe dönmek için iyi bir araç olarak görür kimi kadınlar. Haklılar mı? Hem de sonuna kadar!
10.03.2016 Sağlık
Kırışıklıklar neden ve nasıl oluşur?
Kırışıklıklar neden ve nasıl oluşur? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Kırışıklıklar neden ve nasıl oluşur? Geçen yılların en büyük kanıtı yüzümüzdeki çizgilerdir. Gençliğimizde bile inceden inceye kendini belli eden, mimiklerimizde ortaya çıkıp sonradan kaybolan bu çizgiler yaş ilerledikçe iyice yüzümüze yerleşirler. Bu kırışıklıkların yerleşmesini ertelemek mümkündür ama engellemek tam olarak mümkün değildir. Kırışıkların oluşmasının en büyük sebebi cildimizin elastikiyetini kaybetmesidir. Gençliğimizde esnek olan cildimiz her mimikten sonra kendini toparlar ve kalıcı çizgiler yaşlılığımıza kalır. Ancak cilt yaşlandıkça elastikiyetini kaybeder. Bu da mimik çizgilerinin gün geçtikçe daha çok cildimize yerleşmesine neden olur.
10.03.2016 Sağlık
Dudak botoksu nasıl uygulanır?
Dudak botoksu nasıl uygulanır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Dudak botoksu nasıl uygulanır? Botoks, yıllardan beri tıpta çeşitli hastalıkların tedavisinde aktif olarak kullanılan bir yöntem olup, artık tedavi yöntemindense kırışıklık karşıtı, yaşlılık karşıtı bir yöntem olarak akla gelmektedir. Kırışıklıklarla ilgili yapılabilecek en kolay operasyonlardan biri olan botoks kadınların en çok talep ettiği estetik müdahaleler arasındadır. Yaşlanma belirtilerimiz ilk olarak göz çevremizde başlar. Kıstığımız, gün içerisinde defalarca açıp kapattığımız göz kapaklarımız bu hareketliliği çok kısa bir sürede çizgilerle, kaz ayaklarıyla ve sarkmalarla göstermeye başlar.
10.03.2016 Sağlık
Burun estetiğinde kapalı teknik nasıl yapılır?
Burun estetiğinde kapalı teknik nasıl yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Burun estetiğinde kapalı teknik nasıl yapılır? Kapalı teknik burun estetiği operasyonu genellikle burun delikleri içinden girilerek yapılır. Burun ucunda herhangi bir kesi yapılmadığı için dışarıdan görülen bir iz yoktur.
3.02.2016 Sağlık
Burun estetiği ameliyatı ile hangi sorunlar düzeltilir?
Burun estetiği ameliyatı ile hangi sorunlar düzeltilir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Burun estetiği ameliyatı ile hangi sorunlar düzeltilir? Burun estetiği operasyonuyla öncelikle burnunuzda daha görsel ve doğal bir görüntü sağlanabilir. Öncelikle yüz bölgeniz analiz edilmelidir, ayrıca nefes almakla ilgili problemleriniz varsa aynı seansla bu durumlarda düzeltilebilir.
3.02.2016 Sağlık
Botoks ve dolgu uygulamaları aynı anda yapılır mı?
Botoks ve dolgu uygulamaları aynı anda yapılır mı? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Botoks ve dolgu uygulamaları aynı anda yapılır mı? Botoks ile dolgu uygulamaları aynı anda yapılabilir. Her bölgeye olmamakla birlikte bazı bölgelerin kırışıklık tedavileri yapılırken aynı seanta dolgu işlemi de uygulanabilir.
3.02.2016 Sağlık
Botoks uygulaması nasıl yapılır?
Botoks uygulaması nasıl yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Botoks uygulaması nasıl yapılır? Botoks uygulaması yüzümüzdeki ve vücudumuzdaki kırışıklıkları enjeksiyonla geçici tedavi eder. Botoks uygulamasıyla özellikle alın bölgesindeki yatay çizgileri yada iki kaş arasındaki dikey çizgileri ortadan kaldırılır.
3.02.2016 Sağlık
Botoksun kullanım alanları nerelerdir?
Botoksun kullanım alanları nerelerdir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Botoksun kullanım alanları nerelerdir? Yaşlılığa savaş açan estetik operasyonlar denince aklımıza ilk gelen uygulamalardan biri botoks oluyor. Hakkında birçok spekülasyona sahip olsa da botoks hala birçok kadının estetik alanında en sevdiği ve sık sık tekrarlattığı bir uygulama. Botoks, deri altına bir sıvının enjekte edilmesiyle gerçekleşen bir işlemdir. Enjekte edilen sıvı, en çok spekülasyona maruz kalan bölümdür, genelde bu sıvının yılan zehri ya da domuz yağı olduğu düşünülür. Aslında botoksla beraber cilt altına enjekte edilen sıvı bir bakteri ve bu bakterinin oluşturduğu toksinlerdir.
3.02.2016 Sağlık
Burunucu estetiği sonrası iyileşme süreci nasıldır?
Burunucu estetiği sonrası iyileşme süreci nasıldır? Burun estetiği sonrası iyileşme süreci rahat geçmektedir, çünkü kemik dokusuna müsadele edilmemiş sadece kıkırdak ve yumuşak dokuya müdahale edilmiştir. İkinci gün şişlik oranı en yükseğe ulaşır ama sonrasında hızlı bir sekilde iyileşme başlamaktadır.
3.02.2016 Sağlık
Dudak dolgusu yaptıracaklar nelere dikkat etmeli?
Dudak dolgusu yaptıracaklar nelere dikkat etmeli? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Dudak dolgusu yaptıracaklar nelere dikkat etmeli? Dolgun dudaklar artık bir öğle tatilinize sığacak kadar kısa süren, kolay gerçekleşen ve muazzam etkili bir dolgu operasyonuyla mümkün. Çekici ve belirgin dudaklar için artık genetiğimize muhtaç değiliz. Yalnızca iyi bir estetik cerraha ihtiyacımız var! Dudak dolgusu işlemini düşünenlerdenseniz bilmeniz gereken bazı önemli noktalar var. Bu önemli noktalar genel olarak işlem sonrasını kapsıyor. Küçük bir operasyon olsa da dudak dolgusu işlemi de sonrasında büyük bir özeni hak eden tıbbi bir müdahaledir.
3.02.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Op. Dr. Güncel Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki op. dr. güncel öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.