Yakup Aslan

Yakup Aslan

Son dakika Yakup Aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yakup Aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yakup Aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakup Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakup aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 yakup aslan haberi bulunmuştur. Tüm yakup aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK'lıların baz istasyonuna saldırısıyla 5 mahallenin iletişimi kesildi
PKK'lıların baz istasyonuna saldırısıyla 5 mahallenin iletişimi kesildi GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedeki 5 mahallenin cep telefonuyla haberleşmesi kesildi...
29.09.2021 Gündem
Trabzonspor'un cezası onandı
Trabzonspor'un cezası onandı TFF Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasını onadı.
12.11.2015 Trabzonspor
Deplasman yasakları kalkacak mı?
Deplasman yasakları kalkacak mı? PTT 1. Lig'in 11. haftasında yapılacak Karşıyaka-Göztepe maçında İzmir Atatürk Stadı tribünlerinin yarı yarıya iki takım taraftarına da açılması, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki karşılaşmalarda, misafir takım seyircisine uygulanan yasağı gündeme getirdi.
6.11.2015 TFF 1.Lig
Trabzonspor sözlü savunma isteyecek
Trabzonspor sözlü savunma isteyecek GAZİANTEPSPOR maçından sonra meydana gelen olaylarla ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye verilen cezalar Trabzonspor'da büyük tepkilere sebep olurken Tahkim Kurulu'ndan talep edilecek sözlü duruşmalı savunma için hazırlık yapılmaya başlandı...
4.11.2015 Trabzonspor
Skandala ağır fatura!
Skandala ağır fatura! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gaziantepspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle, Trabzonspor'a verilen cezaları açıkladı.
3.11.2015 Trabzonspor
İbrahim Usta PFDK'ya sevk edildi
İbrahim Usta PFDK'ya sevk edildi TFF Başkan Vekili İbrahim Usta PFDK'ya sevk edildi.
1.11.2015 Trabzonspor
4 saat sonra çıkabildiler
4 saat sonra çıkabildiler Hakemler 4 saat sonra Avni Aker'den ayrılabildi.
29.10.2015 Trabzonspor
"Yine erken seviniyorlar"
"Yine erken seviniyorlar" Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aslan'dan Fenerbahçe'ye mesaj:
10.10.2015 Trabzonspor
'7 haftada 8 puanımız gasbedilmiştir'
'7 haftada 8 puanımız gasbedilmiştir' Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligdeki puan kayıplarını hakem hatalarına bağladı.
4.10.2015 Trabzonspor
Çakır'a büyük öfke var!
Çakır'a büyük öfke var! Trabzon yerel basını, Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.
20.09.2015 Trabzonspor
Onur krizinde mutlu son
Onur krizinde mutlu son Bordo-mavililerin sportif direktörü Süleyman Hurma ve teknik patronu Şota Arveladze ile görüşen tecrübeli kaleci, kulübün sitesinden konunun tatlıya bağlandığını açıkladı
3.08.2015 Trabzonspor
Trabzon'da gündem istifalar
Trabzon'da gündem istifalar Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, gelecek hafta yönetim kurulu olarak bir araya gelip karar alacaklarını söyledi.
27.06.2015 Trabzonspor
"Gündemimizde hoca değişikliği yok"
"Gündemimizde hoca değişikliği yok" Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımdan gitmesiyle ilgili en ufak bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
24.06.2015 Trabzonspor
Hakan Kayseri'ye dönmeyecek
Hakan Kayseri'ye dönmeyecek Kayserispor ile temasları hızlandıran Trabzonspor yönetimi, Hakan Arıkan ile de anlaşmaya çok yakın.
15.05.2015 Trabzonspor
Trabzon'da 2. Şarköy skandalı!
Trabzon'da 2. Şarköy skandalı! Trabzonspor Kulübü'nde yönetimle ilgili ilginç bir skandal patladı.
21.04.2015 Trabzonspor
'Cumhurbaşkanı karşısında kuzu kuzu...'
'Cumhurbaşkanı karşısında kuzu kuzu...' "Önemli olan, bu toplantıda “kuzu kuzu” oturan bazı futbolcuların bir-iki hafta sonra söylediklerini ve dinlediklerini unutabilecek olmaları..."
15.04.2015 Süper Lig
Tüm cezaları kulübe ödetti!
Tüm cezaları kulübe ödetti! Hacıosmanğlu, PFDK’dan aldığı tüm para cezalarını Trabzon kasasından verdi
12.04.2015 Trabzonspor
Hacıosmanoğlu'ndan 'Aziz Yıldırım' uyarısı
Hacıosmanoğlu'ndan 'Aziz Yıldırım' uyarısı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yakup Aslan'a sert bir uyarıda bulundu.
9.04.2015 Trabzonspor
Hacıomanoğlu ilk kez konuştu!
Hacıomanoğlu ilk kez konuştu! Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı ilgili ilk kez konuştu.
6.04.2015 Fenerbahçe
Trabzonspor yönetisinden olay sözler!
Trabzonspor yönetisinden olay sözler! Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Aslan, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile yaptığı görüşmenin ardından Beyaz TV'ye açıklama yaptı.
4.04.2015 Trabzonspor
F.Bahçe'ye hain saldırı
F.Bahçe'ye hain saldırı Feherbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından Feherbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Sürmene ilçe girişinde pompalı tüfekli saldırıya uğradı.
5.04.2015 Fenerbahçe
'Cardozo'yu satmıyoruz'
'Cardozo'yu satmıyoruz' Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
30.03.2015 Trabzonspor
Trabzon'dan rakiplerine gözdağı
Trabzon'dan rakiplerine gözdağı Süper Lig'in ikinci yarısında sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda nisan ayında şampiyonluk yarışındaki Galatasaray ve Beşiktaş'ı konuk edecek.
29.03.2015 Trabzonspor
Sadık Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Sadık Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci-yazar Sadık Albayrak'ın dün vefat eden annesi Havva Albayrak'ın cenazesi, Dernekpazarı ilçesinde defnedildi.
29.09.2021 Gündem
Hedefte Erkan Zengin var
Hedefte Erkan Zengin var Trabzonspor'da 2. yarıdaki ilk yenilgisini almasının ardından eleştiri okları yeni transfer Erkan Zengin'e yöneldi.
18.03.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Yakup Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakup aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.