Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'ye hain saldırı

F.Bahçe'ye hain saldırı

Feherbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından Feherbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Sürmene ilçe girişinde pompalı tüfekli saldırıya uğradı.

F.Bahçe'ye hain saldırı

Fenerbahçe Futbol Takımı otobüsü, Rize-Trabzon yolunda pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.
ŞOFÖR OTOBÜSTEN YÜRÜYEREK İNDİRİLDİ!
Bu silahlı saldırı sırasında, Fenerbahçe takım otobüsünün şoförü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe kafilesini taşımak için kiralan otobüsün şöförünün adının Ufuk Kıran olduğu ve kardeşinin de Çaykur Rizespor'da masör olduğu öğrenildi. Ufuk Kıran'ın otobüsten yürüyerek indirildiği ve polis aracıyla hastaneye götürüldüğü ifade edildi.
-->
İSMAİL KARTAL: "ŞOFÖR KOMAYA GİRDİ"
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, olaydan sonra otobüsün dışında muhabirlere; "Şoför komaya girdi. Silahla ateş edildi. (Otobüs camını göstererek) Bu silah, bu mermi izi." ifadelerini kullandı.
-->
KAFİLE ÇEVİK KUVVET İLE HAVAALANINA GÖTÜRÜLDÜ
Kafilede bulunan futbolcular ile teknik heyet ve yöneticiler, çevik kuvvet midibüsüyle Trabzon Havalimanı'na getirildi.
Burada Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.
OTOBÜS VE OLAY YERİNDE İNCELEMELER YAPILDI
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, Araklı ilçe girişinde Karadeniz Sahil Yolu'nu ulaşıma kapattıktan sonra 53 DE 618 plakalı otobüste inceleme yapmış ve yaklaşık 4 saat süren araştırmaların ardından otobüsü, detaylı inceleme için Trabzon Emniyet Müdürlüğüne götürmüştü.
Polis ekipleri Karadeniz Sahil Yolu ve etrafındaki çalılık alanda da jeneratör yardımı ile inceleme yaptı. Yaklaşık 50 polis memuru etrafta delil aradı.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından polis, Karadeniz Sahil Yolunu 5 saatlik aranın ardından trafiğe açtı.
AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİCİLER HAVAALANINA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın ardından Rize-Trabzon yolunda otobüsü saldırıya uğrayan sarı-lacivertli futbol takımını karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.
Havalimanına bazı yönetici ve kulüp yetkilileriyle gelen Yıldırım, takımı karşılamak için güvenlikli bölgeye geçti. Fenerbahçe kafilesini alacak takım otobüsü de havalimanına gelirken, sarı-lacivertli taraftarların da alanda toplandığı görüldü.

Geniş güvenlik önlemleri altında havalimanından çıkan sarı-lacivertliler, meşaleler yakan taraftarların yoğun sevgi gösterileri altında takım otobüsüne binerek Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne hareket etti.
TRABZONSPOR VE HACIOSMANOĞLU'NA TEPKİ
Kafileyi taşıyan otobüs ile Aziz Yıldırım'ın bindiği aracın önünü uzun süre kapatan ve destek veren taraftarlar, daha sonra alandan ayrılıp takım otobüsünün ardından konvoy oluşturdu.
Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarda Trabzonspor ve bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da tepki gösterdi.

Haberin Devamı