Yakala.Co

Yakala.Co

Son dakika Yakala.co haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yakala.co ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yakala.co haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakala.Co

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakala.co gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 yakala.co haberi bulunmuştur. Tüm yakala.co haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya’dan Gazete Atağı #Evde Kal, Habersiz Kalma
Demirören Medya’dan Gazete Atağı #Evde Kal, Habersiz Kalma Demirören Medya, tüm Türkiye’nin sürdürdüğü Koronavirüs mücadelesinde gazete okumaya teşvik etmek amacıyla özel bir iş birliği hayata geçirdi. Fırsat sitesi Yakala.co’nun Scotty ile yaptığı iş birliğine ile Milliyet, Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri okuyucuların kapısına gidiyor.
24.03.2020 Gündem
İstanbul’un doğa ve yaşam alanı Park Of İstanbul’da macera, eğlence bir arada!
İstanbul’un doğa ve yaşam alanı Park Of İstanbul’da macera, eğlence bir arada! Adrenalin ve macera sevenler İstanbul’un ilk en kapsamlı doğa ve yaşam alanı Park Of İstanbul’un keşif dolu parkurlarına gidiyor.
24.01.2020 Kültür Sanat
Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir komedi oyunu: “Hayatım Roman” sahnede!
Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir komedi oyunu: “Hayatım Roman” sahnede! Tiyatrodaki oyunlarıyla kendisinden çokça söz ettiren Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir oyun!
24.01.2020 Kültür Sanat
Kadın Kafası” Tiyatro Oyunu Alkışlarla Sahnede!
Kadın Kafası” Tiyatro Oyunu Alkışlarla Sahnede! İzleyecek iyi bir oyun arayışında olan tiyatro seyircileri için şahane bir önerimiz var.
21.01.2020 Kültür Sanat
Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun!
Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun! Sesiyle ve şarkılarıyla bizi büyülü bir dünyaya götüren Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konser Duru Ataşehir Ana Sahne’de sizi bekliyor.
16.01.2020 Kültür Sanat
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor!
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor! Ankara’nın en büyük konser, etkinlik ve eğlence mekânı olma özelliğine sahip Milyon Performance Hall popüler sanatçıları sizler için sahnelerinde ağırlıyor.
15.01.2020 Kültür Sanat
“Seni Unutmak İstemedim ki” tiyatro oyunu İzmir’de sahnede!
“Seni Unutmak İstemedim ki” tiyatro oyunu İzmir’de sahnede! İzmirli tiyatroseverler; izlemekten büyük keyif duyacağınız, şahane bir oyun olan “Seni Unutmak İstemedim ki” 30 Ocak’ta Narlıdere AKM’de sahneleniyor.
13.01.2020 Kültür Sanat
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi!
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi! Bazen günlük hayatın yoğun temposu, iş veya okul stresi, vakitsizlikten uykuya az kalan zaman derken, enerjimizin tükendiğini hissederiz. Bu durumlarda kaybedilen enerjiyi yeniden kazanmak ve gerçek anlamda iyi hissetmek için yapmanız gereken en iyi şey, masaj ve spa salonlarında kendinizi birkaç saatliğine dünyaya kapalı konuma getirmek ve tüm güzel duyularınızı harekete geçirmek.
13.01.2020 Kültür Sanat
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor!
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor! İstanbul, sahneye koyulan oyun çeşitliliği ile tiyatroseverler için adeta bir cennet.
10.01.2020 Kültür Sanat
Fotoğraf sevdalıları Ankara’da fotoğrafçılığın püf noktalarını öğreniyor
Fotoğraf sevdalıları Ankara’da fotoğrafçılığın püf noktalarını öğreniyor Fotoğraf çekmek bir tutkudur. Fotoğraf çeken birinin hayata farklı bir pencereden bakması gerekir. Her insanın göremediği gözle bakmak ise bir sanattır.
9.01.2020 Kültür Sanat
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor!
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor! Son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren; kadrosu, dekoru ve kostümleriyle sezonun iddialı oyunu “Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir seyircisiyle buluşuyor.
8.01.2020 Kültür Sanat
İstanbul’un lüks masaj merkezlerinde yenilenmenin keyfini yaşayın!
İstanbul’un lüks masaj merkezlerinde yenilenmenin keyfini yaşayın! İstanbul yaşamında masaj bir keyif olmanın ötesinde tamamen bir terapi haline geldi. Yorucu ve stresli yaşamımızda masajlarla biraz kendimizi şımartıyor ve kendimizi yenilenmiş gibi hissediyoruz.
8.01.2020 Kültür Sanat
Nobel Ödüllü Roman, İstanbul ve Ankara’da Tiyatro Sahnelerinde!
Nobel Ödüllü Roman, İstanbul ve Ankara’da Tiyatro Sahnelerinde! William Golding'in Dünya klasikleri arasındaki yerini almış Nobel edebiyat ödüllü romanı "Sineklerin Tanrısı" tiyatro uyarlamasıyla Sdyney'den sonra Türkiye'de ilk defa sahnede.
8.01.2020 Kültür Sanat
Ankara’da nerede kahvaltı yapılır?
Ankara’da nerede kahvaltı yapılır? Her şeyin olduğu gibi yeni günün de başlangıcı çok mühim. Bi’ alelacele bir elde poğaça bir elde meyve suyuyla geçiştirilen kahvaltılar var bi’ de kallavi kahvaltı sofraları… Ankara gibi bir şehirde yaşayıp da kahvaltıyı geçiştirmek hiç olur mu?
2.01.2020 Kültür Sanat
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından Mor ve Ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Çocuklar için hem eğitici hem de eğlenceli tiyatrolar!
Çocuklar için hem eğitici hem de eğlenceli tiyatrolar! İstanbul’da çocuk olmak çok güzel. Her hafta, çocukların eğlenmesi ve eğitimi için birbirinden güzel ve yararlı aktivitelerle dolu bir şehirde yaşamanın avantajlarını kullanın ve çocuğunuzla birlikte muhteşem aktivitelere katılın.
1.01.2020 Kültür Sanat
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser!
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser! Konserler ve etkinliklerle, dolu dolu bir hayat yaşayanlar; bu ay ne yapsak, nereye gitsek diye düşünüyorsanız, sevilen ses Hakan Altun’un sahne performansını tercih edebilir ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
31.12.2019 Kültür Sanat
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor!
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor! Canlı performans konserleriyle adını duyurmuş olan Hayal Kahvesi kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin mekânı...
31.12.2019 Kültür Sanat
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da!
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da! Türkçe Rap, son birkaç yıldır özellikle gençlerin gözdesi. Her geçen gün yepyeni isimler, yepyeni tarzlar derken dinleyicileri hızla artıyor, rap müzik sektörü de gün geçtikçe büyüyor. Siz de bu müziği seviyorsanız, Rap’in ülkemizde geniş kesimlerce tanınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ceza’nın konserine de hazır olmalısınız!
31.12.2019 Kültür Sanat
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin!
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin! Dünyaya, keşfetmek için gelmiş olanlar bir adım öne çıksın! Dünyaca ünlü çocuk ve aile eğlence merkezi Legoland; İstanbul’da hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli vakit geçirip yaratıcılıklarını geliştirecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunuyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır? Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.
25.12.2019 Kültür Sanat
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor!
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor! Sazlı sözlü bol eğlenceli yılbaşı akşamları için planınız hazır mı? Ankara’da yeni yıl bir başka yaşanıyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
İstanbul’a hükmeden kahvaltı sofrası!
İstanbul’a hükmeden kahvaltı sofrası! İstanbul’un eşsiz güzellikteki manzarasını izlemeyi sevenlerdenseniz; şüphesiz ki şehrin en güzel keyif tepelerini keşfetmeyi istersiniz.
24.12.2019 Yaşam
Emektar vapurda kahvaltı zamanı!
Emektar vapurda kahvaltı zamanı! “Vapurda kahvaltı” dendiğinde aklınıza çay, simit ve tost gelebilir. Şüphesiz, yolculukları lezzetle birleştiren en keyifli kahvaltılardan biridir. Peki, 58 yıllık emektar bir vapurun üstünde, onlarca lezzetle dolu bir kahvaltıya ne dersiniz?
24.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yakala.Co ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakala.co haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.