Yağmur Aşık

Yağmur Aşık

Son dakika Yağmur Aşık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Aşık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Aşık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Aşık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur aşık gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 yağmur aşık haberi bulunmuştur. Tüm yağmur aşık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu Eskiİ futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın yıllardır süren boşanma davası sona erdi.
6.07.2023 Magazin
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı Eski eşi Emre Aşık'ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Yağmur Sarnıç, Küçükçekmece'de yakalandı. Sarnıç hakkında ayrıca biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olduğu öğrenildi.
31.08.2022 Gündem
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla eski eşi Yağmur Sarnıç'ın da aralarında bulunduğu 3 sanığın yargılandığı davada Emre Aşık, ifade verdi. Aşık ifadesinde sanık Erdi Sungur'un avukatına ulaştığını, Baycan Şentürk'ün ikinci tetikçi olarak yer aldığını ve kendisini öldüreceklerine dair mesajlar olduğunu söyledi. Duruşmaya şikayetçi Emre Aşık ile avukatları Funda Sadıkahmet ve Hasan Tahsin Cevizoğlu katıldı.
20.10.2021 Magazin
Emre ve Yağmur Aşık boşandı! Emre Aşık'tan ilk açıklamalar
Emre ve Yağmur Aşık boşandı! Emre Aşık'tan ilk açıklamalar Emre ve Yağmur Aşık boşandı! Emre Aşık'tan ilk açıklamalar
6.09.2021 Haber
Emre Aşık ve Yağmur Aşık boşandı!
Emre Aşık ve Yağmur Aşık boşandı! Eski futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık arasında yaklaşık üç yıldır çekişmeli olarak devam eden boşanma davası sonuçlandı. Çocukların velayeti baba Emre Aşık'a verildi.
6.09.2021 Magazin
Sular durulmuyor! Emre Aşık hakkındaki iddialar asılsız çıktı...
Sular durulmuyor! Emre Aşık hakkındaki iddialar asılsız çıktı... Milli Takım'ın eski futbolcusu Emre Aşık ile boşanma davasının devam ettiği Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Birçok kez farklı nedenlerle mahkemelik olan ikilinin bir soruşturması daha sonuçlandı. Bu kez Yağmur Aşık’ın “çocuğumuzu taciz ediyor” iddiası havada kaldı. Savcılık, annenin kızını sorularla yönlendirdiğini kaydederek, baba hakkında takipsizlik kararı verdi.
29.07.2021 Magazin
Emre Aşık ve Yağmur Aşık davasında kan donduran ifade!
Emre Aşık ve Yağmur Aşık davasında kan donduran ifade! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla Yağmur Aşık, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek'in tutuksuz yargılandığı davada tanık olarak dinlenen moda tasarımcısı Süleyman Tezcan, Yağmur Aşık'ın cinayet planları yaptığını iddia ederek, "Bu kişi bu cinayet planlarının hepsini yaptı ve bana beyan etti. Bununla ilgili telefon görüşmeleri mahkeme tarafından istendi. Telefon görüşmeleri geldiğinde bunları herkes görecek. Bir olayın iç yüzünün anlaşılması için illa birinin ölmesi yada zarar görmesi mi gerekiyor" dedi.
25.05.2021 Yaşam
Mahkeme Emre Aşık'ın Yağmur Aşık'a açtığı tazminat davasını reddetti!
Mahkeme Emre Aşık'ın Yağmur Aşık'a açtığı tazminat davasını reddetti! Eski futbolcu Emre Aşık, 2 yıl önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası süren eşi Yağmur Aşık’ın kendisini FETÖ üyesi olmakla suçladığını iddia etmişti. Aşık, 2 TL’lik tazminat davası açmıştı.
9.04.2021 Magazin
Yağmur Aşık'a şok! Hapse girecek...
Yağmur Aşık'a şok! Hapse girecek... Yağmur Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu futbolcu Emre Aşık'ı öldürmesi için iki kez tetikçi tuttuğu iddia edilmişti. Aşık'a jandarmaya direnmekten ve hakaretten açılan davada karar çıktı. Mahkeme Yağmur Aşık'a 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verdi. Mahkeme cezada erteleme yoluna gitmedi.
16.03.2021 Magazin
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla yargılanan Yağmur Aşık ve Erdi Sungurun yargılanmasına Düzce 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Yağmur Aşık savunmasında iddiaları kabul etmeyerek, "Ben çocuklarımın babasının öldürülmesini istemem" dedi.
28.01.2021 Gündem
'Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi'
'Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi' Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından öldürülmek istendiği iddiasıyla açılan dava Düzce’de görülecek. Emre Aşık mahkeme için adliyeye avukatı ile gelirken, iddianamede Yağmur Aşık’ın, Erdi Sungur’dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için de kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı.
2.12.2020 Magazin
Emre ile Yağmur Aşık davasında yeni gelişme!
Emre ile Yağmur Aşık davasında yeni gelişme! Eski milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık'a geçtiğimiz yıllarda aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Emre Aşık "Emre'nin 'E'si kalmayacak. Türkiye'de seni bitireceğim' diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Aşık'ı savcılığa ihbar etmişti. İstanbul Aile Mahkemesi’nde Emre Aşık ve Yağmur Aşık arasında görülen davada bugün bir gelişme yaşandı. Davanın gizliliğinden dolayı basın içeri alınmazken Yağmur Aşık, duruşma çıkışında ''Evimi elimden aldınız. Nafakamı elimden aldınız'' diyerek sinir krizi geçirdi.
30.11.2020 Magazin
Yağmur Aşık, Erdi Sungur hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı
Yağmur Aşık, Erdi Sungur hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık, Erdi Sungur hakkında 4 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.
21.10.2020 Gündem
Emre Aşık eşini şikayet etti! 8 yıl...
Emre Aşık eşini şikayet etti! 8 yıl... Emre Aşık boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık Sarnıç'ın iş yerini bastığını iddia etti. Sarnıç'ın kendisini ve otel müdürünü tehdit ettiğini ileri süren eski milli futbolcu soluğu savcılıkta aldı.
21.09.2020 Magazin
Emre Aşık'ın eşi cezaevi firarisiyle yakalandı
Emre Aşık'ın eşi cezaevi firarisiyle yakalandı Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık, Düzcede yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalandı. Yağmur Aşık ve yanındaki kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
26.03.2020 Gündem
Anaokulu öğretmeninden kan donduran ifade! 'O canavar'
Anaokulu öğretmeninden kan donduran ifade! 'O canavar' Mağdur E.’nin vücudunda morluklar gördük. Annesinin tencere kapağıyla dövdüğünü söyledi. Yağmur Aşık’a sorduk. O canavar, ne yapabilirim dedi.
8.03.2020 Yaşam
Veteriner kavgasında Yağmur Aşık’a hapis cezası
Veteriner kavgasında Yağmur Aşık’a hapis cezası Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık, baykuş nedeniyle veteriner ile kavga etmesine ilişkin yargılandığı davada 2 yıl hapse çarptırıldı.
31.12.2019 Magazin
Emre Aşık'tan suç duyurusu! Yağmur...
Emre Aşık'tan suç duyurusu! Yağmur... Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Yağmur Aşık’ın lüks yaşantısına dikkat çeken eski milli futbolcunun avukatı, “Bursa’daki annesine helikopterle gitti” dedi.
23.11.2019 Magazin
Yağmur Aşık, mahkemeye polis zoruyla gelecek
Yağmur Aşık, mahkemeye polis zoruyla gelecek Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık, tedavi için götürdüğü kulaklı orman baykuşunu vermedikleri için Veteriner Dilara Tezel’i tehdit ve darp ettiği iddiasıyla yargılandığı duruşmaya katılmayınca mahkeme, bir dahaki duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar verdi.
6.11.2019 Magazin
'Yaşar İpek, Yağmur Sarnıç'la yasak aşk yaşıyor' iddiası
'Yaşar İpek, Yağmur Sarnıç'la yasak aşk yaşıyor' iddiası Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu Yağmur Aşık'ın Seren Serengil'le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek'le yasak aşk yaşadığı iddia edildi.
18.09.2019 Magazin
Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi
Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi Yağmur Sarnıç ile boşanma aşamasında olan eski milli futbolcu Emre Aşık, açtığı dava sonucu üç çocuğunun velayetini aldı.
2.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Aşık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur aşık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.