X-Men

X-Men

Son dakika X-Men haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan X-Men ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını X-Men haber sayfamızda bulabilirsiniz.

X-Men

haberleri sayfasında son dakika yaşanan x-men gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 x-men haberi bulunmuştur. Tüm x-men haberleri aşağıda listelenmiştir.
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? 1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan Marvel Filmleri serisi 2022 yılında da hız kesmeden devam etti. Oluşturduğu masal kahramanları ile gönülleri fethetmeyi başaran Marvel filmleri, tüm serisiyle merakla beklenen ve izlenen filmlerden olmayı başardı.
31.01.2024 Gündem
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu!
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu! 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.
9.12.2022 Magazin
Hugh Jackman'dan jest! Çalışanlarına 1.2 milyon dolar hediye
Hugh Jackman'dan jest! Çalışanlarına 1.2 milyon dolar hediye Avustralyalı aktör Hugh Jackman, yüzde beşlik hissesini ekim ayında sattığı ve reklam yüzü olduğu bir ayakkabı firmasının çalışanları için harekete geçti. 52 yaşındaki oyuncu, yılbaşı için firmada çalışan 900 kişiye toplam 1.2 milyon dolar hediye etti.
22.12.2020 Magazin
Ünlü oyuncu 'trans bireyim' dedi ve yeni ismini açıkladı
Ünlü oyuncu 'trans bireyim' dedi ve yeni ismini açıkladı Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak görülen Oscar'a aday gösterilen Kanadalı oyuncu Ellen Page, trans birey olduğunu açıkladı. 33 yaşındaki Page, yeni isminin ise Elliot Page olduğu duyurdu.
2.12.2020 Dünya
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası…
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası… Marvel Cinematic Universe (Marvel Sinematik Evreni) 2023 yılına kadar gösterime girecek 13 filmin yeni vizyon tarihlerini açıkladı. İlk olarak X-Men evreninde geçen The New Mutants (Yeni Mutantlar) görücüye çıkacak. Salgın nedeniyle ertelenen filmin bu ay sonunda vizyona girmesi bekleniyor...
29.08.2020 Gündem
Zoe Kravitz kimdir?
Zoe Kravitz kimdir? Batman filminde ‘Catwomen’ karakterine hayat verecek ismin Zoe Kravitz olduğu açıklandıktan sonra, Zoe Kravitz’in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Zoe Kravitz kimdir?
15.10.2019 Yaşam
Stan Lee kimdir?
Stan Lee kimdir? Ünlü çizgi roman yazarı Stan Lee'nin hayatını kaybettiği haberi sevenlerini üzdü. Fenomen pek çok çizgi film kahramanının yaratıcısı olan Stan Lee'nin hayatı hakkındaki bilgiler de merak konusu oldu. İşte Stan Lee kimdir? Sorusunun yanıtı...
13.11.2018 Gündem
Marvel efsanesi Stan Lee hayatını kaybettti!
Marvel efsanesi Stan Lee hayatını kaybettti! Sayısız Marvel karakterinin yaratıcısı Stan Lee, 95 yaşında hayatını kaybetti. Lee, Örümcek Adam, X-Men, Thor, Demir Adam, Hulk, Iron Man, Kara Panter ve Fantastik Dörtlü gibi dünyaca ünlü karakterleri yaratmıştı
13.11.2018 Dünya
Ünlü aktrisin başı belada
Ünlü aktrisin başı belada Çin’de vergi kaçırdığı tespit edilen ünlü aktris Fan Bingbing'e yaklaşık 884 milyon Çin yuanı (yaklaşık 130 milyon dolar) para cezası verildi.
3.10.2018 Dünya
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı ABD Adalet Bakanlığı, The Walt Disney'in 21st Century Fox'u 71,3 milyar dolara satın almasına 22 bölgesel spor kanalını satması şartıyla izin verdi.
27.06.2018 Dünya
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlıyor. Siyasetten sağlığa kadar her alandaki tüm sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşısından tek tek öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneleri ile ekranları renklendiren sinema filmini arkadaşlarınızla birlikte seyrederek güzel bir film keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı 19 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:00’da komedi dolu sahneleri ile ekranlara gelen “Kertenkele” adlı dizi ile başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi ile keyifli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı yabancı sinema filmi yayına dahil olacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan film ile salı akşamınızı çok daha sürükleyici hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
19.06.2018 Gündem
Çizgi romanlar hala daha çok özgün
Çizgi romanlar hala daha çok özgün Emmy ve Golden Globe ödüllü yapımcı Noah Hawley’nin yarattığı Legion, 2. sezon bölümleriyle her çarşamba FX’te. X-Men evreninde geçen Legion, dünyanın en güçlü mutantlarından biri olduğu halde kafasının içinde duyduğu sesler yüzünden kendisini şizofreni hastası zanneden David Haller’in hikayesini konu alıyor. Hawley ile yarattığı bu özel dünyayı konuştuk
3.06.2018 Magazin
Usta sanatçı Nur Subaşı yoğun bakıma kaldırıldı
Usta sanatçı Nur Subaşı yoğun bakıma kaldırıldı Tiyatro ve dublaj sanatçısı 76 yaşındaki Nur Subaşı'ya zatürre teşhisi konuldu. Usta sanatçı yoğun bakımda uyutuluyor.
3.03.2018 Magazin
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
Hugh Jackman'dan bomba itiraf!
Hugh Jackman'dan bomba itiraf! Hugh Jackman, kariyeri hakkında merak edilenleri cevapladı.
9.12.2017 Kültür Sanat
Game of Thrones 2019’a kadar yok!
Game of Thrones 2019’a kadar yok! Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ dizisinin sekizinci sezonu ne zaman yayınlanacak merak ediliyordu. Dizinin ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner konuya açıklık getirdi: “Game of Thrones 2019’da yayınlanacak”
8.12.2017 Magazin
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein ve Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'ye yöneltilen taciz suçlamalarının ardından bu sefer oyuncu Dustin Hoffman'a da benzer suçlamalar yöneltildi.
2.11.2017 Dünya
Yeni süper kahraman dizisi: The Gifted
Yeni süper kahraman dizisi: The Gifted Merakla beklenen yeni süper kahraman dizisi ‘The Gifted’, her perşembe saat 21.30’da FX kanalında izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
31.10.2017 Televizyon
Yeni süper kahraman
Yeni süper kahraman Merakla beklenen yeni süper kahraman dizisi ‘The Gifted’, her perşembe saat 21.30’da FX kanalında izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
30.10.2017 Magazin
Michael Fassbender ile Alicia Vikander gizlice evlendi!
Michael Fassbender ile Alicia Vikander gizlice evlendi! X-Men, Aliean, Assassin's Creed gibi filmlerdeki başarılı performansıyla son dönemlerin parlayan yıldızlarından aktör Michael Fassbender'in, Oscar ödüllü Alicia Vikander ile İspanya’da gizli bir törenle evlendiği iddia edildi.
19.10.2017 Magazin
Cem Yılmaz Wolverıne oldu!
Cem Yılmaz Wolverıne oldu! ‘Arif V 216’nın montajını bitiren Cem Yılmaz, filmde taktığı demir parmaklarla ‘X-Men’deki Wolverine karakterini ti’ye alacak.
19.10.2017 Kültür Sanat
İddiaları doğruladı
İddiaları doğruladı ABD’li oyuncu Jessica Chastain (40) X-Men’in yeni filmi ‘X-Men: Dark Phoenix’in ekibine dahil olduğu dedikodularını doğruladı.
3.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

X-Men ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki x-men haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.