Wolverine

Wolverine

Son dakika wolverine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wolverine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wolverine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wolverine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wolverine gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 wolverine haberi bulunmuştur. Tüm wolverine haberleri aşağıda listelenmiştir.
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları verilen yılbaşı tatilinin ardından merakla 46. Bölümü bekliyordu. Çarşamba günleri ekranlara damga vuran Sadakatsiz yerine Kanal D 12 Ocak yayın akışında yabancı sinema Logan Wolverine görünce Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı, yeni bölümün ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar…
12.01.2022 Televizyon
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti İngiliz perakendeci Sweaty Betty'nin 300 milyon sterlinlik bir anlaşmayla satışı gerçekleşti. Türkiye'ye de gönderim yapan şirket artık Wolverine Worldwide markasına ait.
4.08.2021 Ekonomi
Taliban lideri Ömer 'ABD Üssü'nün yakınında yaşadı'
Taliban lideri Ömer 'ABD Üssü'nün yakınında yaşadı' Yeni yayımlanan bir kitapta, eski Taliban lideri Molla Muhammed Ömer'in, Afganistan'daki bir Amerikan üssüne yürüme mesafesinde yaşadığı iddia edildi.
11.03.2019 Dünya
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı 19 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:00’da komedi dolu sahneleri ile ekranlara gelen “Kertenkele” adlı dizi ile başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi ile keyifli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı yabancı sinema filmi yayına dahil olacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan film ile salı akşamınızı çok daha sürükleyici hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
19.06.2018 Gündem
Cem Yılmaz Wolverıne oldu!
Cem Yılmaz Wolverıne oldu! ‘Arif V 216’nın montajını bitiren Cem Yılmaz, filmde taktığı demir parmaklarla ‘X-Men’deki Wolverine karakterini ti’ye alacak.
19.10.2017 Kültür Sanat
Len Wein hayatını kaybetti!
Len Wein hayatını kaybetti! Efsane karakter 'Wolverine'in yaratıcılarından, ünlü çizgi roman yaratıcısı Len Wein, 69 yaşında hayatını kaybetti.
12.09.2017 Kültür Sanat
Keşke annem  bugünleri görseydi
Keşke annem bugünleri görseydi Yıldızı giderek parlayan oyunculardan Burak Deniz haziranda İki Arada Bir Şehirde adlı bir film çekme hazırlığında. Hayatındaki tek sıkıntının annesinin yokluğu olduğunu anlatan oyuncu “Tadım, tuzum kalmadı” diyor.
26.05.2017 Arşiv
Süper kahramanlardan gökyüzü sürprizi
Süper kahramanlardan gökyüzü sürprizi Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklar, bu yıl 23 Nisan’da en sevdikleri süper kahramanlarla farklı bir şekilde karşılaştı
22.04.2017 Magazin
Didem Soydan, dişi Wolverine oldu!
Didem Soydan, dişi Wolverine oldu! Model Didem Soydan, 'X-Men' filmi karakterlerinden 'Wolverine'in dişi haline büründü.
5.04.2017 Magazin
Cem Yılmaz'a 'Logan' uyarısı!
Cem Yılmaz'a 'Logan' uyarısı! Bir takipçisi Cem Yılmaz'ı, Hugh Jackman'ın başrolde yer aldığı 'Logan' filmi konusunda şaka yoluyla uyardı.
17.03.2017 Kültür Sanat
Logan aşkına
Logan aşkına Hugh Jackman’ın son kez Wolverine karakterine hayat verdiği ‘Logan’ filminin seslendirme aşamasında çekilen bir video yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
Boşansak da beraberiz!
Boşansak da beraberiz! Çağla Şıkel-Emre Altuğ, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan... Son günlerde sıkça rastladığımız kanlı bıçaklı ayrılan çiftlerin aksine onlar eski eşleriyle dost kalmayı başardılar
6.03.2017 Magazin
İstanbul'un kırmızı tonu...
İstanbul'un kırmızı tonu... Yönetmen-yazar Ferzan Özpetek'in aynı adlı kitabından uyarlanan İstanbul Kırmızısı, yıldızlarla dolu kadrosuyla göze çarpıyor.
3.03.2017 Arşiv
Hugh Jackman sürekli ağladı!
Hugh Jackman sürekli ağladı! X-Men filmi 'Logan'da 'Wolverine' karakterini son kez canlandıran Hugh Jackman, sette zaman zaman duygusal anlar yaşadığını itiraf etti.
20.02.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Jackman 6.kez cilt kanseri operasyonu geçirdi
Ünlü oyuncu Jackman 6.kez cilt kanseri operasyonu geçirdi Dünyada en çok sevilen çizgi roman karakterlerinden biri olan Wolverine'e sinemada hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Hugh Jackman, cilt kanseri nedeniyle 6. kez operasyon geçirdi
15.02.2017 Dünya
‘Wolverine’in final macerası
‘Wolverine’in final macerası Hugh Jackman'ın başrolünü oynadığı 'Logan' filminin iki yeni fragmanı yayınlandı.
23.01.2017 Kültür Sanat
Wolverine de yaşlandı
Wolverine de yaşlandı Wolverine’in şahsına özel serisinin son halkası ‘Logan’dan yeni portre fotoğrafları yayınlandı...
16.01.2017 Magazin
Süper kahramanlar aynı filmde olacak mı?
Süper kahramanlar aynı filmde olacak mı? 'Deadpool' karakterine hayat veren Ryan Reynolds, 'Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'ı, birlikte aynı filmde oynamak için ikna etmeye çalışıyor.
6.01.2017 Kültür Sanat
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin
Son Wolverine çok farklı
Son Wolverine çok farklı Hugh Jackman, Wolverine serisinin son halkası olan Wolverine 3 ile ilgili ipuçları verdi...
6.10.2016 Magazin
Hugh Jackman bombayı patlattı: 'Üçüncü filmde...'
Hugh Jackman bombayı patlattı: 'Üçüncü filmde...' Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, 'Wolverine' serisinin üçüncü filmi ile ilgili ipuçları verdi.
6.10.2016 Magazin
Mr. Sinister geliyor
Mr. Sinister geliyor Wolverine serisinin son halkası Wolverine 3’ten yeni haberler geliyor...
13.09.2016 Magazin
Wolverine çöktü!
Wolverine çöktü! Özellikle Wolverine karakteriyle tüm dünyada tanınan ve defalarca ‘Yaşayan en seksi erkeklerden biri’ seçilen Hugh Jackman, Instagram’dan paylaştığı son fotoğrafla herkesi endişelendirdi...
11.08.2016 Magazin
Kahramanlar da yaşlanır
Kahramanlar da yaşlanır Özellikle mutant evreninin hırçın Wolverine karakteriyle gönüllere taht kuran Hugh Jackman, önceki gün 10 yaşındaki kızı Ava ve Allegra ile Dali adlı iki köpeğiyle New York City’de yürüyüş yaparken görüntülendi...
6.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Wolverine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wolverine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.