West Bromwich

West Bromwich

Son dakika West Bromwich haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan West Bromwich ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını West Bromwich haber sayfamızda bulabilirsiniz.

West Bromwich

haberleri sayfasında son dakika yaşanan west bromwich gelişmeleri de dahil olmak üzere 442 west bromwich haberi bulunmuştur. Tüm west bromwich haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.02.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.02.2024 İddaa
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, büyük fırsat teperken son maçlar öncesi grupta işler iyice kızıştı. Grubun diğer maçında Kopenhag, Bayern Münih ile berabere kalarak temsilcimiz Galatasaray ile puanını eşitlerken tur atlayacak takım son maçta belli olacak.
30.11.2023 Galatasaray
'100 maçta 68 gol attım Ronaldo ve Messi'nin istatistiklerine yakın rakamlarım var'
'100 maçta 68 gol attım Ronaldo ve Messi'nin istatistiklerine yakın rakamlarım var' Daha önce Kasımpaşa ve Galatasaray forması giyen şimdilerde ise Fatih Karagümrük'ten oynayan Diagne "100 maç ortalamada, 68 gol attım. Dünyadaki en büyük santrforların, Messi, Ronaldo gibi oyuncuların yaptığı istatistiklere yakın bir istatistik yaptım." ifadelerini kullandı.
Okay Yokuşlu sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor
Okay Yokuşlu sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş, WBA forması giyen Okay Yokuşlu transferi için atağa geçti.
30.01.2023 Beşiktaş
'Kerem Aktürkoğlu Avrupa'ya yakışan bir futbolcu'
'Kerem Aktürkoğlu Avrupa'ya yakışan bir futbolcu' M.City'nin dünyaca ünlü orta sahası İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Joachim Löw ve Nuri Şahin hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
8.04.2022 İngiltere
Manchester United efsanesi Robson'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı!
Manchester United efsanesi Robson'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Manchester United'ın efsane oyuncularından Bryan Robson, 1993-1994 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la oynadıkları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.04.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Valerien İsmael aslen nereli, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? İşte kariyeri ve futbol hayatı…
Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Valerien İsmael aslen nereli, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? İşte kariyeri ve futbol hayatı… Valerien İsmael kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen açıklanınca, hakkında merak edilen aramalar da arttı. İşte Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael’in kariyeri ve hayatı…
25.03.2022 Futbol
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael İstanbul'da
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael İstanbul'da Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve imza attırmak için İstanbul'a davet ettiği Valerien Ismael, yarın Başkan Ahmet Nur Çebi ile masaya oturacak.
25.03.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, İstanbul'a geldi Beşiktaş Kulübü'nün futbol A takım teknik direktörlüğü için anlaşma sağladığı Valerien Ismael'i taşıyan uçak, İstanbul'a geldi.
24.03.2022 Beşiktaş
Neden Valerien Ismael ortaya çıktı! 1+1 yıllık anlaşma
Neden Valerien Ismael ortaya çıktı! 1+1 yıllık anlaşma Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın 1+1 yıllık anlaşma yaptığı Valerien Ismael gerçekleri ortaya çıktı.
21.03.2022 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.02.2022 İddaa
Mbaye Diagne bombası! Geri istiyorlar
Mbaye Diagne bombası! Geri istiyorlar Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Mbaye Diagne İngiliz ekibi WBA tarafından transfer edilmek isteniyor.
20.02.2022 Galatasaray
Ve Vedat Muriç İspanya'ya geldi ilk açıklamasını yaptı
Ve Vedat Muriç İspanya'ya geldi ilk açıklamasını yaptı Lazio'dan Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriç "Uzun bir gün oldu ama sonunda burada olmaktan çok mutluyum. " açıklamasında bulundu.
30.01.2022 İspanya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
26.01.2022 İddaa
Fenerbahçe ve Hull City'e kötü haber! İşte Vedat Muriç'in yeni takımı
Fenerbahçe ve Hull City'e kötü haber! İşte Vedat Muriç'in yeni takımı Adı sık sık Fenerbahçe ve Hull City'le anılan Kosovalı golcü Vedat Muriç Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'a transfer olmak üzere...
15.01.2022 İngiltere
İngilizler Diagne için çıldırıyor! 'Bize gel'
İngilizler Diagne için çıldırıyor! 'Bize gel' WBA taraftarlarının Diagne çılgınlığı dikkat çekti. İngilizler tecrübeli golcüyü takımlarında görmek istiyorlar...
31.10.2021 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere başka birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
15.10.2021 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
1.10.2021 İddaa
Bielsa Okay Yokuşlu için çıldırıyor
Bielsa Okay Yokuşlu için çıldırıyor Leeds United'ın başarılı teknik direktörü Marcelo Bielsa, Okay Yokuşlu için yönetime rapor verdi.
19.07.2021 İngiltere
Salomon Rondon bombası! Beşiktaş...
Salomon Rondon bombası! Beşiktaş... Forvet hattında eksiklik yaşayan Beşiktaş, Venezuelalı forvet Salomon Rondon ile masaya oturacak.
14.07.2021 Beşiktaş
A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosu açıklandı!
A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosu açıklandı! A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosundan; Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, Efecan Karaca ve Halil Akbunar çıkarıldı.
2.06.2021 Futbol
Okay Yokuşlu yeni adresini açıkladı!
Okay Yokuşlu yeni adresini açıkladı! WBA'da kiralık olarak oynayan Okay Yokuşlu, kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor.
30.05.2021 İngiltere
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu!
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu! A Milli Takım 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçını Gine ile yapacak. Türkiye A Milli Takım'ın Gine ile yapacağı özel maçla tarihinde 591. kez sahaya çıkacak. Peki, Türkiye-Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Gine maçı saati ve kanalı...
30.05.2021 Gündem
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati! A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ileçıkıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Azerbaycan karşısında milli takımda bugüne kadar az forma şansı bulan isimlere yer vermesi bekleniyor. Peki, Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
26.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

West Bromwich ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki west bromwich haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.