Welbeck

Welbeck

Son dakika welbeck haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan welbeck ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını welbeck haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Welbeck

haberleri sayfasında son dakika yaşanan welbeck gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 welbeck haberi bulunmuştur. Tüm welbeck haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manchester United sahasında Brighton'dan fark yedi! Altay Bayındır maçı kulübeden takip etti...
Manchester United sahasında Brighton'dan fark yedi! Altay Bayındır maçı kulübeden takip etti... İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Old Trafford’da Brighton Hove Albion’u konuk etti. Altay Bayındır'ın yeni takımı ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi evinde fark yemekten kurtulamadı.
16.09.2023 İngiltere
Cenk Tosun - Boupendza derken Beşiktaş'tan yılın forvet sürprizi! Hem de bedavaya...
Cenk Tosun - Boupendza derken Beşiktaş'tan yılın forvet sürprizi! Hem de bedavaya... Batshuayi'yi İngiltere'ye geri göndermeye hazırlanan ve Cenk Tosun, Boupendza gibi yıldızları transfer listesine alan Beşiktaş'ın aslında bambaşka bir bir forvetle görüştüğü ortaya çıktı. İşte siyah beyazlı kulüpteki o sıcak gelişme...
6.03.2022 Beşiktaş
Danny Welbeck boşa çıktı Fenerbahçe hemen harekete geçti
Danny Welbeck boşa çıktı Fenerbahçe hemen harekete geçti Brighton'la sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Danny Welbeck için Fenerbahçe zemin yoklamaya başladı.
31.05.2021 Fenerbahçe
Cengiz Ünder Arsenal'in radarında!
Cengiz Ünder Arsenal'in radarında! Milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Arsenal'de sakatlanan Danny Welbeck'in yerine düşünülen isimler arasında Cengiz Ünder de var.
22.11.2018 İngiltere
Danny Welbeck, ikinci kez ameliyat oldu
Danny Welbeck, ikinci kez ameliyat oldu Arsenal'in Sporting Lizbon ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında sakatlanan Danny Welbeck, ikinci kez ameliyat oldu.
13.11.2018 İngiltere
Arsenal ve Tottenham üst turda
Arsenal ve Tottenham üst turda İngiltere Lig Kupası'nda Arsenal ve Tottenham tur atladı.
26.09.2018 İngiltere
Galatasaray'da büyük isyan!
Galatasaray'da büyük isyan! Modeste, Welbeck, Origi, Falcao, Aboubakar dendi gelmedi. Son gün Cornelius ve Love elden kaçınca taraftar isyan etti. Sosyal medyada yönetim eleştiri yağmuruna tutuldu.
1.09.2018 Galatasaray
G.Saray'da stopere mecburi Türk!
G.Saray'da stopere mecburi Türk! Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi. Modeste haricinde bir forvet daha isteyen teknik heyetin sunduğu rapordaki oyuncular yabancı. Welbeck, Origi, Niasse gibi isimlerin bulunduğu listede Türk golcü yok. Galatasaray eğer diğer santrfor adaylarından birini daha kadrosuna katarsa stoper için mecburiyetten Türk bir oyuncu transfer edecek.
27.08.2018 Galatasaray
Modeste'den dönen Cimbom, Niasse'ye yöneldi!
Modeste'den dönen Cimbom, Niasse'ye yöneldi! Galatasaray'da forvet konusunda ince eleyip sık dokuyor, artıları eksikleri toplandığında Evertonlu oyuncu ön planda oluyor.
26.08.2018 Galatasaray
Gomis'in yerine 3 aday
Gomis'in yerine 3 aday Fransız golcünün ardından Aslan rotasını belirledi.
24.08.2018 Galatasaray
Aslan Gomis'in alternatifini İngiltere'de buldu
Aslan Gomis'in alternatifini İngiltere'de buldu Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılması gündemde... Yönetim, Gomis'in satılması halinde Arsenal'den Danny Welbeck'i kadroya katacak.
21.08.2018 Galatasaray
Vida'ya karşılık Ospina, Welbeck ve Mustafi!
Vida'ya karşılık Ospina, Welbeck ve Mustafi! Arsenal, Welbeck, Mustafi ve kaleci Ospina’dan birini ve üste para önerdi. Beşiktaş ise takasa sıcak bakmıyor. Görüşmelerin 2 gün içinde sonuçlanma zorunluluğu var. Vida ise yönetimin kararına saygılı.
7.08.2018 Beşiktaş
Cenk Tosun'a büyük şok!
Cenk Tosun'a büyük şok! Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'da forvet transferi için çalışmalar başlıyor. Sam Allardyce ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen menajer Marco Silva, yönetimden golcü istedi.
19.07.2018 İngiltere
Galatasaray'da hedef Danny Welbeck
Galatasaray'da hedef Danny Welbeck Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Galatasaray, hücum bölgesini güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Sarı-kırmızılılar, finansal nedenlerden dolayı Gomis’in satılma ihtimaline karşılık, Arsenal’in golcüsü Danny Welbeck’i gündemine aldı. Galatasaray’ın alternatif ismi ise Wesley Moraes.
13.06.2018 Galatasaray
Danny Welbeck bombası!
Danny Welbeck bombası! Sezonu rakiplerine göre daha erken açacak olan Beşiktaş, transferde harekete geçti. Siyah-beyazlıların hedefinde Arsenal'in golcüsü Danny Welbeck var.
25.05.2018 Beşiktaş
CANLI! Atletico Madrid - Arsenal
CANLI! Atletico Madrid - Arsenal İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İngiltere'nin Arsenal takımını Metropolitano Stadı'nda ağırlıyor.
3.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Arsenal kâbus gördü! Yarı finale...
Arsenal kâbus gördü! Yarı finale... Londra ekibi Arsenal büyük avantajla geldiği Rusya'da ecel terleri döktü ancak turu almasını bildi.
12.04.2018 UEFA Avrupa Ligi
Mesutlu Arsenal, Hakanlı Milan'ı yıktı!
Mesutlu Arsenal, Hakanlı Milan'ı yıktı! UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında San Siro'da 2-0 kazanan Arsenal, rövanşta Milan'ı 3-1'le geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.
15.03.2018 UEFA Avrupa Ligi
Mesutlu Arsenal, Hakanlı Milan'ı yıktı!
Mesutlu Arsenal, Hakanlı Milan'ı yıktı! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunun en dikkat çeken eşleşmesinde Arsenal, Milan'ı deplasmanda 2-0 yendi.
8.03.2018 UEFA Avrupa Ligi
Hernandez'in menajeri açıkladı! Beşiktaş...
Hernandez'in menajeri açıkladı! Beşiktaş... Beşiktaş'ın forvet adaylarından biri olan Javier Hernandez için menajerinden çok kritik bir açıklama geldi.
23.01.2018 Beşiktaş
1.5 milyona Beşiktaş'a! G.Saray ve Trabzon da istemişti...
1.5 milyona Beşiktaş'a! G.Saray ve Trabzon da istemişti... Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündemine gelen golcü futbolcu Loic Remy, Beşiktaş'a haber göndererek senelik 1.5 milyon euroya imza atacağını söyledi.
21.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Aubameyang ve Mkhitaryan...
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Aubameyang ve Mkhitaryan... İngiliz basını, Arsenal'ın Aubameyang ve Mkhitaryan transferlerinin ardından Beşiktaş'ın ilgilendiği Welbeck'in takımdan ayrılmasına onay çıkabileceğini yazdı.
20.01.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Welbeck ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki welbeck haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.